Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Boxen huren Hilversum

Boxen huren Hilversum? Op deze pagina staan alle opties om speakers en boxen te huren in de regio Hilversum. Overzichtelijk weergegeven op basis van de doeleinden waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld een speaker huren voor 50 personen? Dan is een boombox huren de oplossing.

Martijn de Graaff - Speakers huren

Boxen huren Hilversum voor 10 tot 120 personen

Wanneer u een feestje geeft op een locatie in Hilversum waar geen stroomvoorziening aanwezig is, dan is het huren van onze JBL speakers de perfecte oplossing! De Boombox 2 huren is geschikt voor een klein feestje thuis tot 25 personen. De Partybox 310 kan 50 personen aan en is met verhuur van een tweede speaker, uit te breiden voor feestjes tot 70 man. Naast de accu-speakers hebben wij ook de speakerset klein, geschikt tot 70 man. Deze sluit u eenvoudig aan op een dj-set of gewoon met een aux-kabel op uw telefoon of laptop, met een leuke afspeellijst. Tot slot de speakerset middel, voor als het echt een goed feestje moet worden met een extra bas, subwoofer. Met deze set boxen zit u goed tot zeker 120 personen. Boxen in Hilversum huren? Bij ons zit je aan het goede adres!

Voor 120 tot 600 personen

Voor de grotere feestjes in Hilversum bestaat onze boxen verhuur uit: De speakerset groot, geschikt tot 200 bezoekers. De electro voice set 2 sub / 2 top kan feestjes tot 300 man aan. Deze boxen set te huur is er ook in dubbele formatie en kan dan gebruikt worden tot zo’n 600 man. Tot slot de RCF set, welke geheel actief is en tot 500 personen zorgt voor een goed feestje.

Vanaf 600 personen

Boxen huren voor een feest in Hilversum vanaf 600 personen? Onze line-array sets zijn geschikt voor de grotere events, zowel indoor als outdoor. Vaak gebruikt tijdens een concert, groot bedrijfsfeest of outdoor podium. Wij kunnen deze sets uitbreiden tot een bereik van 2500 bezoekers. Wij adviseren u graag met betrekking tot de juiste speakers huren.

Boxen los huren

Heb je slechts 1 speaker nodig, dan is de ZLX-12p een goede optie. Voor iets meer volume is de grotere broer ZLX-15p een mooi alternatief. Ook is het mogelijk voor grotere events om een uitgebreider aantal losse speakers en boxen neer te zetten. Mis je toch nog een beetje bas op je feest, dan is de Stinger sub een welkome toevoeging. Speciaal voor kleine presentaties, achtergrondmuziek of het lokaal hoorbaar maken van een spreker, is de kleine SAT62A speaker de juiste keuze.

Speakers DJ set truss booth huren

Boxen bij u in de regio

Martijn de Graaff - Speaker statieven huren

Hulp nodig bij het uitzoeken van de beste speakerset?

Kom je er toch niet helemaal uit welke combinatie van boxen en speakers het beste is voor jouw evenement? Helemaal geen probleem, PartyZaan denkt graag met je mee om tot een maatwerk oplossing te komen! 

Wij hebben ervaring in het verzorgen van de perfecte audio ervaring voor bruiloften, bedrijfsfeesten, sportevenementen, huisfeestjes, beurzen, congressen, festivals en nog veel meer. 

Heb jij een speciale wens? Laat het ons gerust weten, dan gaan we dat regelen!