Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Opening of onthulling met rode knop

Opening & onthulling met audiovisuele ondersteuning. PartyZaan is gespecialiseerd in het leveren van podia, geluidsystemen, microfonie, verlichting en constructies voor zakelijke evenementen. Denk hierbij aan het onthullen van een standbeeld, een schilderij, nieuwe huisstijl of wellicht een volledig gebouw. Hiervoor hebben wij alle materialen in eigen beheer, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en representatieve materialen onze speerpunten zijn. Onze collega’s zijn opgeleid voor het opbouwen en afbouwen, alsmede de bediening hiervan. Wij hebben hiervoor eigen geluidstechnici, lichtmannen, videotechnici en SFX-operators. Tot slot verzorgen wij zelf het transport. Kortom, alles in eigen huis van planning tot uitvoering. 

Alles in eigen huis op het gebied van podia, rigging, licht, geluid, aankleding en SpecialFX.

Topklasse materialen voor betrouwbaarheid en een representatieve uitstraling.

Gespecialisserde technici voor een vlekkeloze bediening van onze materialen.

Eigen transportservice.

Van idee tot planning en uitvoering. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een overgetelijk event. 

Teamfoto 2024

Een valdoelsysteem, rode knop met special effects of een digitale oplossing?

Met 1 druk op de rode knop kunnen we een enorm doek laten vallen. Confetti de lucht in schieten of een ander special effect. Ook vuurwerkfonteinen, rookmachines, bellenblazers of vuurspuwers zijn opties. Natuurlijk kan dit ook in combinatie met een podium, geluids-ondersteuning, sfeervolle verlichting of TV-schermen. Wil u meer informatie over uw opening of onthulling of wilt u dat wij samen met u de ideeën en mogelijkheden uitwerken? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Wilt u meer lezen over onze valdoeksystemen of confetti oplossingen? Op deze pagina’s staan diverse voorbeelden en standaardsets, waarmee u snel een indicatie krijgt van de mogelijkheden.