Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

TV huren

TV schermen huren is een goed idee voor het geven van een lezing, seminar of presentatie. Onze schermen worden veel gebruikt voor beurzen, seminars, congressen en bedrijfspresentaties. Dit kan zijn voor het tonen van een presentatie, maar ook voor het herhalen van filmpjes, bewegwijzering of een slideshow.

Daarnaast kunnen onze televisies ook uitermate goed ingezet worden voor het bekijken van live events door grootpubliek. Denk bijvoorbeeld aan het EK voetbal 2024 wat weer plaats zal gaan vinden. 

Al onze schermen hebben een 4K beeldkwaliteit en zijn voorzien van diverse ingangen, waaronder HDMI als meest gebruikte. We bieden de optie voor diverse televisiescherm huren aan, alles zodat u de juiste TV monitor kunt huren .

Wanneer u meerdere TV schermen wil huren, kan dat eenvoudig met de sets op deze pagina. Daarnaast bieden wij handig aansluitmateriaal om meerdere schermen te koppelen aan één bron.

Wilt u een led tv huren bij PartyZaan, maar twijfelt u over waar u de televisie op kunt zetten? Alle TV’s worden geleverd met AudiPack VESA bracket en met een statief. Ze zijn niet alleen op statief te plaatsen, maar ook in of aan een truss-constructie te hangen.

Is een  TV ledscherm huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van  video huren . Wij bieden onder andere de volgende soorten videoverhuur aan:   Projectiescherm huren  –  Beamer huren  –  Camera huren

TV huren - PartyZaan.nl - Martijn Rijkenberg die wijst naar linksboven

Televisies huren op standaard

Door een TV scherm op een standaard te plaatsen geeft u het scherm hoogte. Het is hierdoor ook op grotere afstand nog steeds zichtbaar. Het statief bestaat uit een zware vloerplaat en een staander, waardoor staat deze stevig op de grond staat. Al onze televisies zijn al inclusief statief.

Hieronder staan een aantal veelgebruikte formaten. Mocht u een ander formaat TV monitor nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Een set van meerdere led schermen huren

Onze TV beeldschermen worden vaak in grotere aantallen neergezet. U vindt hieronder daarom een aantal veel gekozen sets.

Huur een led TV voor uw evenement: Alle informatie over led scherm huren

Hoe weet ik welk formaat TV bij mij past?

Het kiezen van het juiste led scherm hangt af van het aantal mensen dat er naar kijkt. Maar ook van wat u op de schermen wil gaan laten zien.  Een film is prima te tonen op een wat kleiner scherm. Echter, een powerpoint met grafieken en teksten wordt dan moeilijk te lezen.

Huur een 55″ led scherm voor presentaties tot 35-40 personen.

Huur een 65″ led scherm voor presentaties met een publiek van zo’n 60 bezoekers.

Huur een 82″ led scherm voor presentaties tot 100 kijkers.

Daarna schakelen we over op meerdere (kleinere) schermen of een  beamer.

Wat is de ideale afstand tussen het publiek en een modulair led scherm?

Er is een duidelijk verband tussen het aantal inches van een modulair led scherm en de prettige kijkafstand tussen het scherm en de locatie waarvan het publiek het led scherm bekijkt. Dus nu de keuze gemaakt is voor het formaat en het aantal schermen, is het goed ze op de juiste positie in de ruimte neer te zetten voor een optimale kwaliteit.

55″ beeldscherm huren? Dan is de ideale kijkafstand zo’n 5 meter.

65″ scherm huren? Dan is de ideale kijkafstand ongeveer 6 meter.

82″ inch scherm huren? Dan is de ideale kijkafstand ongeveer 7 tot 8 meter.

Voor presentaties adviseren wij de schermen op deze afstand te plaatsen.

TV huren - PartyZaan.nl - Nils Groenewold die zijn duim opsteekt

Prijs ledscherm huren: Waar moet u ongeveer aan denken?

Als u op zoek bent naar een leuke manier om uw evenement, presentatie of vergadering te verrijken, dan is een led scherm huren een geweldige optie. Er zijn tal van professionele led schermen beschikbaar tegen betaalbare prijzen. Afhankelijk van het model, de grootte en het aantal schermen wat u kiest, varieert de prijs van minimaal € 100 tot maximaal € 400 euro exclusief btw per dag voor één led scherm huren. Als u meerdere dagen huurt, neem dan contact op met ons om te kijken of er speciale tarieven beschikbaar zijn. Ook voor vrijblijvend, op maat gemaakt advies over led scherm verhuur staan wij u graag te woord.

Randapparatuur om meerdere verhuur schermen aan elkaar te koppelen

Wanneer er veel bezoekers komen, wordt vaak de keuze gemaakt voor meerdere TV schermen huren voor het evenement. Ook bestaat de mogelijk tot een groot TV scherm huren voor voorin de zaal en enkele, kleinere televisies huren voor verder achterin de zaal. Op deze manier hebben alle bezoekers een scherm in de buurt staan. Deze schermen moeten allemaal tegelijk hetzelfde beeld tonen. Het onderstaande aanbod aan apparatuur maken dit mogelijk.

TV huren schermen voor presentatie
TV scherm huren voor presentatie
TV splitter huren - beeld op meerdere schermen

Veelgestelde vragen over TV huren bij PartyZaan

Afhankelijk van het model, de grootte en het aantal schermen wat u kiest, varieert de prijs van minimaal € 100 tot maximaal € 400 euro exclusief btw per dag voor één led scherm.

Het huren van onze kleinste TV kost € 100,00 per dag per stuk. Afhankelijk van hoeveel dagen u de TV wenst te huren zijn staffelkortingen in overleg mogelijk. 

  • Huur een 55″ led scherm voor presentaties tot 35-40 personen.
  • Huur een 65″ led scherm voor presentaties met een publiek van zo’n 60 bezoekers.
  • Huur een 82″ led scherm voor presentaties tot 100 kijkers.

 

Voor presentaties of evenementen met een groter publiek zijn onze beamers of het gebruik van meerdere schermen betere opties.

Voor 55″ beeldschermen is de ideale kijkafstand zo’n 5 meter.

Voor 65″ beeldschermen is de ideale kijkafstand ongeveer 6 meter.

Voor 82″ inch beeldschermen is de ideale kijkafstand ongeveer 7 tot 8 meter.

Ja dit is bij PartyZaan zeker mogelijk. Wij bieden onze televisies ook in sets aan. 

  • De 55″ schermen zijn via de website te reserveren in sets van twee en vier.
  • De 65″ schermen zijn via de website te reserveren in een set van twee. 

 

Weet u niet zeker welk formaat en welk aantal schermen u precies nodig heeft voor uw evenement of presentatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

 

TV huren bij u in de regio

Tv scherm huren

Vraag ons gerust om advies over TV scherm verhuur

Wij begrijpen dat de keuze voor het juiste formaat en aantal TV schermen een lastige kan zijn. Daarom adviseren wij u graag bij het maken van de beste keuze voor televisie huren voor uw evenement en doelstelling.

Naast TV schermen leveren wij ook alle andere technische benodigdheden voor een goede beurs of bedrijfspresentatie. Van  camera’s, laptops en microfoons, tot verlichting, podia en geluid.

Ons team enthousiaste ervaren collega’s staat voor u klaar voor advies over TV huren, een op maat gemaakt ontwerp of gewoon goed contact. Daarnaast verzorgen wij ook de opbouw, afbouw en bediening voor u. Wij zorgen voor de passende oplossing en maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Dus wilt u liever eerst even met onze schakelen over alle mogelijkheden. Neem dan contact met ons op.