Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

TV huren Alkmaar

TV schermen huren is een goed idee voor het geven van een lezing, seminar of presentatie in Alkmaar en omstreken. Onze schermen worden veel gebruikt voor beurzen, seminars, congressen en bedrijfspresentaties. Dit kan zijn voor het tonen van een presentatie, maar ook voor het herhalen van filmpjes, bewegwijzering of een slideshow.

Daarnaast kunnen onze televisies ook uitermate goed ingezet worden voor het bekijken van live events door grootpubliek.

Al onze schermen hebben een 4K beeldkwaliteit en zijn voorzien van diverse ingangen, waaronder HDMI als meest gebruikte. We bieden de optie voor diverse televisiescherm huren in Alkmaar aan, alles zodat u de juiste TV monitor kunt huren in de regio van Alkmaar.

Wanneer u meerdere TV schermen wil huren in Alkmaar en omstreken, kan dat eenvoudig met de sets op deze pagina. Daarnaast bieden wij handig aansluitmateriaal om meerdere schermen te koppelen aan één bron.

Wilt u een led tv huren voor uw evenement in Alkmaar, maar twijfelt u over waar u de televisie op kunt zetten? Alle TV’s worden geleverd met AudiPack VESA bracket en met een statief. Ze zijn niet alleen op statief te plaatsen, maar ook in of aan een truss-constructie te hangen.

Is een  TV ledscherm huren in Alkmaar niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van  video huren . Wij bieden onder andere de volgende soorten videoverhuur aan:   Projectiescherm huren  –  Beamer huren  –  Camera huren

TV huren - PartyZaan.nl - Martijn Rijkenberg die wijst naar linksboven

Televisies huren in Alkmaar op standaard

Door een TV scherm op een standaard te plaatsen geeft u het scherm hoogte. Het is hierdoor ook op grotere afstand nog steeds zichtbaar. Het statief bestaat uit een zware vloerplaat en een staander, waardoor staat deze stevig op de grond staat. Al onze televisies zijn al inclusief statief.

Hieronder staan een aantal veelgebruikte formaten. Mocht u een ander formaat TV monitor nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Een set van meerdere led schermen huren in Alkmaar

Onze TV beeldschermen worden vaak in grotere aantallen neergezet. U vindt hieronder daarom een aantal veel gekozen sets.

Randapparatuur om meerdere verhuur schermen aan elkaar te koppelen

Wanneer er veel bezoekers komen naar uw event in Alkmaar, wordt vaak de keuze gemaakt voor meerdere TV schermen huren voor het evenement. Ook bestaat de mogelijk tot een groot TV scherm huren voor voorin de zaal en enkele, kleinere televisies huren voor verder achterin de zaal. Op deze manier hebben alle bezoekers een scherm in de buurt staan. Deze schermen moeten allemaal tegelijk hetzelfde beeld tonen. Het onderstaande aanbod aan apparatuur maken dit mogelijk.

TV huren schermen voor presentatie
TV scherm huren voor presentatie
TV splitter huren - beeld op meerdere schermen
Uitvoering complete productie

TV huren bij u in de regio

Tv scherm huren

Vraag ons gerust om advies over TV scherm verhuur in Alkmaar

Wij begrijpen dat de keuze voor het juiste formaat en aantal TV schermen een lastige kan zijn. Daarom adviseren wij u graag bij het maken van de beste keuze voor televisie huren in Alkmaar voor uw evenement en doelstelling.

Naast TV schermen leveren wij ook alle andere technische benodigdheden voor een goede beurs of bedrijfspresentatie. Van  camera’s, laptops en microfoons, tot verlichting, podia en geluid.

Ons team enthousiaste ervaren collega’s staat voor u klaar voor advies over TV huren, een op maat gemaakt ontwerp of gewoon goed contact. Daarnaast verzorgen wij ook de opbouw, afbouw en bediening voor u. Wij zorgen voor de passende oplossing en maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Dus wilt u liever eerst even met onze schakelen over alle mogelijkheden. Neem dan contact met ons op.