Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

DJ Booth huren

Waarom een dj booth huren? Een dj-booth is een handige plaats om de mixer en cd’s op neer te zetten. Daarnaast bepaalt het dj-meubel natuurlijk ook de uitstraling voor uw feest of evenement. Dit varieert van een landelijke, moderne, of uiterst stijlvolle uitstraling. Onze meubels zijn allen geschikt voor 1 mixer en 2 of 3 cd-spelers. Is een dj booth huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van geluid huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten geluidsverhuur aan: Speakers hurenDJ-Gear huren  – Mengpaneel huren.

DJ Booth huren

DJ booth huren passend bij uw locatie

Tijdens grote events wordt het podiumdeel vaak ingezet als dj-meubel. Keurig op 1 meter hoogte en met rondom een zwart afrokdoek. Naast het standaard 1×2 meter deel natuurlijk ook te verlengen naar 3 of 4 meter. Naar wens ook te leveren in lagere uitvoering, in stappen van 20 cm. In overleg kunt u deze dj booth ook huren in 50cm diep, bij 2 meter breed.

Wil je een modernere uitstraling, bijvoorbeeld voor in een winkel, dan is de truss dj-booth een goede optie. Hierop past de standaard complete dj-set met 2 spelers en 1 mixer. De hoogte is ook 1 meter en de breedte 1,5 meter. Standaard geleverd met ronde hoeken, maar ook met rechte hoeken beschikbaar. Ook hier kan de breedte van 1,5 meter vergroot worden tot 2 meter of meer.

Het steigerhouten dj-meubel biedt een wat meer landelijke uitstraling. U kunt deze dj booth huren voor buiten, in restaurants of voor feesten met een vintage thema. Het verlichte front is in iedere kleur aan te passen. Dit meubel staat op wielen en is daarmee eenvoudig te verplaatsen. Ideaal voor een dj die tussen de band door draait en daarna weer aan de kant geschoven moet worden.

Het hoogglans witte dj-meubel is de meest stijlvolle. Met 2 ‘zwevende’ randen, waaronder led verlichting gemonteerd is. Deze is in iedere gewenste kleur aan te passen en zo kloppend bij de gewenste huisstijl. Zeker een eye-catcher op een chique feest! Ook dit meubel staat op wielen en is makkelijk te verrijden. Voorzien van aansluitingen voor stroom en doorvoer van kabels.