Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Confetti huren

Een goed feestje vier je met confetti! Wij hebben alles in huis dat u daar voor nodig heeft en bij ons kunt u een confetti kanon huren! Machines voor het afschieten van buiten, confetti guns voor de dj en confetti swirlfans, om een regen van confetti van bovenaf te realiseren. Wij hebben oor de grotere events stadium blasters en stadium shots. Onze confetti apparatuur verhuur is van het gerenommeerde merk MagicFX. Deze Europese marktleider zorgt voor de meest betrouwbare materialen en is met de productie in Nederland gevestigd.

Voor de huur van confetti guns en powershots hebben wij de confetti shooters (buizen/electric cannons) op eigen voorraad. De electric cannons zijn leverbaar in 50 cm (6-12 meter bereik) en 80 cm (12-20 meter bereik). De inhoud bestaat uit confetti (rechthoekig) of streamers (slierten). Deze is er vervolgens in papier (biologisch afbreekbaar) of als metallic (glans, laat binnen geen residu achter). Wij hebben alle bestaande kleuren op voorraad. Confetti kanon huren? Wij hebben alles wat u nodig heeft.

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: CO2 huren – Sparkular huren – Valdoek systeem huren

Martijn Rijkenberg - Confetti huren

Confetti afvuur machines huren

De MagicFX shotgun en de MagicFX powershots worden voorzien van een buis (electric cannon) in een kleur naar keuze. Daarna worden deze bij een druk op de knop, of het overhalen van de trigger, automatisch afgeschoten. Vervolgens kunnen apparaten meermaals van nieuwe buis voorzien worden.

Wij hebben ook een mooie set met een rode knop en 2 confetti shooters. Let wel op dat u hierbij zelf nog 2 buizen (onderstaande electric cannons) in een kleur naar keuze bestelt. De kleur van de confetti of streamers is namelijk volledig naar eigen wens te bepalen.

Confetti regenval machines huren

De MagicFX Swirlfan II wordt voorzien van losse confetti uit een bulkbag. De machines worden vervolgens aangestuurd door een DMX controller om de snelheid van de fan te bepalen. De Swirlfan II heeft zelf een dimmer aan boort. Je hebt hiermee controle over de hoeveelheid confetti die er tegelijk uit zal komen. De machines hebben een bereik van zo’n 3 tot 5 meter diameter. Door de machines hoger op te hangen maak je het bereik groter. De confetti dwarrelt dan als een regen naar beneden en zorg je voor een nog groter bereik.

De Swirlfans worden gevuld met 2 kilo (Swirlfan II) losse confetti in een kleur of kleurenmix naar keuze. Deze losse zakken confetti zijn ook bij ons te koop.

De ClubBlower wordt gevuld met 1 kilo confetti en deze wordt vervolgens door de machine recht vooruit gespoten tot 8 meter ver. Deze machine is neer te zetten in een richting omhoog, of op te hangen met een haak aan een truss.