Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Valdoek systeem huren

Voor de onthulling van een standbeeld, auto, reclamebord of ander object is het huren van een valdoek systeem een perfecte oplossing. Door een doek aan de MagicFX powerdrops te hangen kunt u een professionele onthulling neerzetten. Wij kunnen de powerdrops aan een buis of aan een truss hangen.

Tel met z’n allen af en met één druk op de rode knop onthult u uw object. De rode knop zet stroom op het valdoek systeem, waarna de haken openen en het doek naar beneden zal vallen. U kunt eenvoudig zelf een set samenstellen bestaand uit een gewenst aantal powerdrops. Wij hebben om het eenvoudiger te maken ook een aantal kant er klare systemen. Deze zijn onderaan de pagina te vinden. Alles om een valdoek systeem te huren.

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: CO2 huren – Sparkular huren – Valdoek systeem huren

Martijn Rijkenberg - valdoek systeem huren

Losse powerdrops huren

Door gebruik te maken van de losse powerdrops kunt u zelf een zet samenstellen. Door de handige haak zijn de powerdrops aan een truss of buis te hangen. De powerdrops worden van stroom voorzien door middel van een powercon kabel. De kunnen in een lijn doorgelust worden.

Compleet Valdoek systeem huren

Huurt u liever een complete set? Hieronder hebben zijn er voor u een aantal samengesteld. Deze sets zijn inclusief kabels en accessoires. 

Een truss carré met valdoeksysteem wordt vaak gebruikt voor het onthullen van een standbeeld, auto of ander object. Bij de complete set staan de binnenmaten van het carré. Een truss carré staat op vier poten en is in verschillende maten te bouwen. 

Een trussbrug staat op twee wind-up statieven, die de truss en daarmee het doek hoogte geven. Deze constructie is uiterst geschikt van het onthullen van bijvoorbeeld een reclamebord. De brug is in verschillende lengtes en hoogtes te verkrijgen. Staat uw gewenste formaat er niet tussen neem dan gerust contact met ons op.

Alle pakketten zijn exclusief transport- en personeelskosten.

MagicFX electric cannon kopen

Maak uw onthulling compleet met confetti!

Door gebruik te maken van confetti maakt u van de onthulling een groot succes. Schiet de confetti in de lucht met één druk op de rode knop. Dit kan tegelijk met het valdoek systeem, zodat het doek valt terwijl er ook confetti de lucht in geschoten wordt. Confetti gaat goed samen met het huren van een valdoek systeem 

Door confetti te kiezen in de kleur van uw huisstijl maakt u het plaatje helemaal compleet. 

Klik hier voor meer informatie over onze confetti!