Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Geurmachine huren

Maak de beleving op uw evenement compleet door een geurmachine te huren. Deze geurmachines zijn te huur met de keuze uit meer dan 90 verschillende geuren. Wij leveren een tropisch eiland geur, of u kunt relaxen tijdens uw meditatie met de geur van speciale bloemen. Ook kunt u de aandacht trekken met de geur van chocolade, vanille of koekjes. 

De kleine machine heeft een bereik van 60m2/125m3 en zal met 1 patroon uw omgeving voor meerdere dagen voorzien van de juiste geur. De Kleine geurmachine werkt met een Cartridge, waarbij er keuze is uit een kleiner aantal geuren. Dit zijn voornamelijk showroom, meditatie en natuurlijke geuren.

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: CO2 huren – Sparkular huren – Valdoek systeem huren

Geurmachine huren - Geur Eucalyptus

Geurmachine Klein

De kleine machine heeft een bereik van 60m2/125m3 en zal met 1 patroon uw omgeving voor meerdere dagen voorzien van de juiste geur. Hij werkt werkt met een Cartridge, waarbij er keuze is uit een kleiner aantal geuren. Dit zijn voornamelijk showroom, meditatie en natuurlijke geuren.

Deze geurmachine heeft plaats voor 2 cartridges. Deze kunnen via een programmering ingesteld worden. Zo kan je diverse geuren afwisselen op tijden van de dag. 

Een geurpatroon hiervoor zal enkele dagen meegaan. Dat is dus genoeg voor een gemiddelde kleine beursstand.

 

Bent u opzoek naar een machine met wat meer kracht en wat meer opties in smaken? Dan is de Medium geurmachine huren wellicht de beste optie.

Geurmachine Medium

De Medium geurmachine is geschikt voor 200m2 vloeroppervlakte. Hij is gemaakt speciaal voor beursstands, grotere zalen en middel-formaat evenementen. 

Deze machine is in te stellen op een timer waarmee de frequentie ingesteld kan worden. Daarnaast de de hoeveelheid/ de kracht waarmee de geur verspreid wordt. 

De Medium machine werkt met Geurolie. Hierin zijn meer dan 90 verschillende geuren leverbaar. Een groot deel van het assortiment vindt u verderop op deze pagina. (Voor technische informatie: Specificaties)

Geur olie voor de Geurmachine Medium

Onderstaande geuren zijn speciaal voor de Medium machine gemaakt.

Het positieve effect van Geurmarketing

Het verspreiden van de juiste geur draagt bij aan een positief gevoel. Dit kan natuurlijk een Hammam geur zijn tijdens een meditatie of een rustgevende natuurlijke geur voor tijdens een presentatie. Onze geurmachine huren wordt ook veel gedaan voor beurzen. Daarom zijn er zeer veel keuzes aan smaken. Bijvoorbeeld chocolade voor tijdens een horeca beurs, of een leer-geur voor tijdens een kledingbeurs. Voor het verkopen van eten kan het verspreiden van een extra geur de aandacht trekken. 

Een lekkere geur kan zorgen voor een positief gevoel en dat kan weer geassocieerd worden met uw merk of bedrijf. De beleving wordt beter en eventuele sales worden vergroot.

De geurmachine huren heeft daarmee vele voordelen en kan zorgen voor veel plezier. Heeft u een vraag over onze machines? Stel hem gerust via de contact pagina.

Onze geuren worden gemaakt door AromaDiffusing. Staat uw geur niet op onze lijst, kijkt u dan gerust op de site van de fabrikant.

 

Geurmachine huren - Geur Appeltaart.png
Geurmachine huren - Geur Lavendel
Geurmachine huren - Geur Tout Les Jours
Geurmachine huren - Geur Bounty Beach