Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Laptop en Tablet huren

Een laptop of een tablet huren gebeurt vaak in combinatie met andere apparatuur. Bijvoorbeeld een beamer voor een presentatie, het afspelen van achtergrondmuziek, het aansturen van tv’s of lichtshows.

Wij hebben diverse laptops te huur en tablets in de verhuur en adviseren u graag over de juiste keuze. Uiteraard zijn onze devices voorzien van de juiste software voor de doeleinden waarbij ze ingezet worden.

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van video huren.
Wij bieden onder andere de volgende soorten videoverhuur aan: Camera hurenVideomixer huren 

Martijn de Graaff - Laptop en tablet huren

Laptop huren

Onze laptops zijn voorzien van Office (Powerpoint, Excel, Word), Spotify, Lasershow software, lichtsturing en de software voor livestreamen. Ideaal om in te zetten tijdens een presentatie, beurs, congres of live-stream event. De MacBooks worden ook gebruikt voor bijvoorbeeld KeyNote. Daarmee kunnen wij de beelden voor een presentatie scheiden van de notities welke alleen de spreken kan zien op een afkijkscherm.

Vaak gehuurd samen met een laptop

Handig en snel uw presentatie doorklikken kan met onze presentatieklikkers. De eenvoudige voor kleine ruimtes en de professionele voor grotere ruimtes, meer afstand of het aansturen van meerdere laptops tegelijk.

Het katheder is prettig om achter te staan, uw laptop of uw papieren of te leggen en geeft een professionele uitstraling.