Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Microfoons huren

Bij iedere toepassing de juiste microfoon huren? Wij hebben ze voor zang, spraak, instrumenten en voor metingen. Draadloos of met een draad eraan. En daarbij het juiste Statief. Om het geheel overzichtelijk te houden zijn al deze materialen hieronder in een aantal onderdelen opgedeeld, per toepassing. Hiermee is de keuze om de juiste microfoons te huren een stuk makkelijker. Wanneer u toch liever advies wilt, neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen bepalen welke soorten en aantallen de juiste keuze zijn voor uw gelegenheid. 

Is microfoons huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van geluid huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten geluidsverhuur aan: 
DJ-Gear huren – DJ Booth huren – Mengpaneel huren 

Martijn de Graaff - microfoons huren

Draadloze microfoons huren voor semi-professionele toepassingen

Wilt u draadloze microfoons huren? Hieronder vindt u een drietal producten welke geschikt zijn voor een toespraak of voor zang in kleine locaties. Deze microfoons hebben een goede klank, maar een beperkt bereik en zijn niet geschikt voor drukbezochte locaties, of ruimtes waar er veel tegelijk nodig zijn. Met name geschikt voor een korte toespraak, buurthuizen, kantines en voor thuisgebruik.

Draadloze microfoons voor professionele toepassingen

Bent u opzoek naar professionele, draadloze microfoons verhuur? Onze microfoons in de Sennheiser EW serie zijn geschikt voor professioneel gebruik. Een prachtige klank, ruim bereik en te combineren met vele sets tegelijk. De juiste keuze voor een evenement, een optreden of bedrijfsaangelegenheid. Wij hebben alle drie de series met de keuze om een headset te huren (met beldpack) of een handheld microfoon te huren. Zowel de G3 als G4 serie zijn in Nederland bruikbaar. De 1G8 serie is gemaakt voor gebruik in meerdere Europese landen. Voor de allerbeste geluidskwaliteit adviseren wij een headset systeem met een DPA headset (los te huur). 

Let op: Wij verhuren Sennheiser professionele gear niet aan particuliere klanten. Bij verhuur aan zakelijke klanten vragen wij om een geldig en recent K.v.K. uittreksel, een legitimatiebewijs en een borgsom. Producties worden door ons voorzien van een medewerker van ons voor opbouw, ondersteuning en afbouw.

Microfoons huren met draad voor zang, of instrumenten

Wanneer u de gehuurde microfoons wilt gebruiken voor zang of spraak, zijn de E-845 of de SM58 een prima keuze. Ook de SM58 bèta is een veelgebruikte microfoon voor zang. De SM57 wordt voor gebruikt om een instrument te versterken. De SE1A wordt ook ingezet voor instrumenten of voor de versterking van een koor. De ECM8000 is enkel een meet-microfoon.

Microfoons om een drumstel te versterken

Speciaal voor het versterken van de drummer, hebben wij een aantal passende microfoons. Los te huren, waarbij de titel het doel weergeeft. Of te huren als complete set.

Bij iedere microfoon het juiste statief

Een statief voor als je staat, een tafelstatief, klem of een hengel. Uiteraard zorgen wij dat bij de combinatie microfoon & statief het statief voorzien wordt van de juiste klem, passend bij de microfoon. Ook voor instrumenten hebben wij het juiste statief beschikbaar. Wij helpen u graag met de juiste samenstelling.