Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Microfoon huren

Bij iedere toepassing de juiste microfoon huren? Wij hebben ze voor zang, spraak, instrumenten en voor metingen. Draadloos of met een draad eraan. En daarbij het juiste Statief. 

Om het geheel overzichtelijk te houden zijn al deze materialen hieronder in een aantal onderdelen opgedeeld, per toepassing. Hiermee is de keuze om de juiste microfoons te huren een stuk makkelijker. 

Wanneer u toch liever advies wilt, neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen bepalen welke soorten en aantallen de juiste keuze zijn voor uw gelegenheid.

Martijn de Graaff - microfoons huren

Draadloze microfoon huren voor professionele toepassingen

Wilt u een draadloze microfoon huren? Onze microfoons in de Sennheiser EW serie zijn geschikt voor professioneel gebruik. Een prachtige klank, ruim bereik en te combineren met vele sets tegelijk. De juiste keuze voor een evenement, een optreden of bedrijfsaangelegenheid.

Het blijft een kwestie van smaak. Wil je liever een Shure draadloze microfoon huren? Dan kan dat ook! Wij hebben de bekende Beta58 in de verhuur. Een must voor iedere zanger, maar ook uitstekend geschikt voor spraak tijdens presentaties.

Wanneer er meerdere microfoons gebruikt worden of er een grotere afstand, met veel publiek ertussen, overbrugd moet worden. Dan raden wij aan een vlaggenset toe te passen. Hierop worden tot 4 ontvangers (microfoons sets) aangesloten. Hier bereik wordt hiermee een stuk stabieler en is over een veel langere afstand uitstekend.

Draadloze headset microfoon huren voor professionele toepassingen

Wilt u een draadloze headset microfoon huren? Dan zijn onze beltpacks in de Sennheiser EW serie uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Een prachtige klank, ruim bereik en te combineren met vele sets tegelijk. De juiste keuze voor een evenement, een optreden of bedrijfsaangelegenheid. 

Wij hebben alle drie de series G3, G4 en 1G8 in de verhuur. Zowel de G3 als G4 serie zijn in Nederland bruikbaar. De 1G8 serie is gemaakt voor gebruik in meerdere Europese landen. 

Voor de allerbeste geluidskwaliteit adviseren wij een headset systeem met een DPA headset (los te huur hieronder).

Accessoires voor de draadloze beltpack sets huren

De Sennheiser ME3 headset is de standaard hoofdmicrofoon voor onze beltpacks. Deze worden standaard en gratis meegeleverd met onze bovenstaande sets.

Wilt u gaan voor de hoogste kwaliteit, met een kraakheldere klanken en een zeer subtiel zwart sprietje als microfoon? Dan is de DPA headset een aanrader. Ook ons advies voor zakelijke bijenkomsten.

Wilt u een instrument draadloos aansluiten op onze beltpacks, dan is de Line-kabel daar de oplossing voor.

Draadloze headset microfoon huren voor semi-professionele toepassingen

Wilt u draadloze microfoons huren? Hieronder vindt u een drietal producten welke geschikt zijn voor een toespraak of voor zang in kleine locaties. Deze microfoons hebben een goede klank, maar een beperkt bereik en zijn niet geschikt voor drukbezochte locaties, of ruimtes waar er veel tegelijk nodig zijn. Met name geschikt voor een korte toespraak, buurthuizen, kantines en voor thuisgebruik.

Een Catchbox microfoon huren

Het huren van een catchbox kan een geweldige manier zijn om je evenement interactiever en dynamischer te maken. Een catchbox is een microfoon verpakt in een zachte, kubusvormige doos die gemakkelijk door het publiek kan worden gegooid. Dit maakt het stellen van vragen en het deelnemen aan discussies niet alleen leuker, maar ook veel eenvoudiger.

Voordelen van een Catchbox huren

  1. Interactiviteit Bevorderen: Een catchbox zorgt ervoor dat deelnemers actief kunnen deelnemen aan het gesprek. Het werpen van de catchbox door de ruimte moedigt meer mensen aan om vragen te stellen en bij te dragen aan de discussie.

  2. Gemak: In plaats van te moeten wachten op een microfoon die door een medewerker wordt rondgebracht, kunnen deelnemers gewoon de catchbox naar elkaar gooien. Dit versnelt het proces en houdt de energie van de bijeenkomst hoog.

  3. Veiligheid: De zachte buitenkant van de catchbox maakt het veilig om te gooien en te vangen, waardoor het risico op verwondingen of beschadiging van eigendommen minimaal is.

Microfoons huren - met draad - voor zang of instrumenten

Wanneer u de gehuurde microfoons wilt gebruiken voor zang of spraak, zijn de E-845 of de SM58 een prima keuze. Ook de SM58 bèta is een veelgebruikte microfoon voor zang. Een microfoon huren voor een instrument? De SM57 wordt voor gebruikt om een instrument te versterken. De SE1A wordt ook ingezet voor instrumenten of voor de versterking van een koor. De ECM8000 is enkel een meet-microfoon. Wij adviseren u graag welke microfoon het beste past bij uw toepassing. Staat de microfoon die u zoekt hier niet tussen? Laat ons gerust weten wat u nodig heeft! Wij hebben een nog uitgebreider assortiment op voorraad voor speciale doeleinden.

Microfoons om een drumstel te versterken​

Speciaal voor het versterken van de drummer, hebben wij een aantal passende microfoons te huur. Los per stuk, waarbij de titel het doel weergeeft. Of te huren als complete set.

Het juiste statief bij iedere microfoon huren

Een statief voor als je staat, een tafelstatief, klem of een hengel. Uiteraard zorgen wij dat bij de combinatie microfoon & statief het statief voorzien wordt van de juiste klem, passend bij de microfoon. Ook voor instrumenten hebben wij het juiste statief beschikbaar. Wij helpen u graag met de juiste samenstelling.

Microfoons huren om een drumstel te versterken​

Microfoons huren voor een drumstel: Een korte uitleg

Ben je een muzikant of geluidstechnicus die op zoek is naar de beste manier om je drumstel op te nemen? Overweeg dan om microfoons te huren. Het huren van microfoons biedt tal van voordelen, vooral als je op zoek bent naar hoge kwaliteit zonder de kosten van aanschaf. In deze gids leggen we uit waarom microfoons huren voor je drumstel een slimme keuze is en waar je op moet letten.

De voordelen van een microfoon huren

Microfoons huren geeft je de flexibiliteit om de juiste apparatuur te kiezen die past bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een studio-opname maakt of een live-optreden hebt, je kunt kiezen uit verschillende soorten microfoons die perfect zijn afgestemd op de diverse onderdelen van een drumstel. Zo kun je bijvoorbeeld condensatormicrofoons gebruiken voor de overheads en dynamische microfoons voor de snare en bassdrum.

Waarop te letten bij het huren van een drum microfoon

Bij het microfoons huren is het belangrijk om te letten op de technische specificaties en compatibiliteit met je bestaande apparatuur. Vraag advies aan de verhuurder over welke microfoons het beste werken met jouw drumstel en opnamestijl. PartyZaan biedt ook aanvullende diensten zoals ondersteuning bij de installatie en afstelling van de microfoons.

Draadloze microfoon huren

Draadloze microfoons huren: De perfecte oplossing voor elk evenement

Of je nu een bruiloft, concert, conferentie of bedrijfsfeest organiseert, draadloze microfoons huren is de ideale oplossing voor heldere en betrouwbare geluidsopname en -weergave. Het huren van draadloze microfoons biedt talloze voordelen, zoals flexibiliteit en bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor dynamische en interactieve evenementen.

Voordelen van draadloze microfoons huren

Bij het microfoons huren heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan draadloze opties, die perfect aansluiten bij jouw specifieke eisen. Draadloze microfoons elimineren de beperkingen van kabels, waardoor sprekers, artiesten en performers vrij kunnen bewegen zonder zich zorgen te maken over het struikelen over snoeren. Dit verhoogt de professionele uitstraling en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

Waarop te letten bij het huren van een draadloze microfoon

Bij het draadloze microfoons huren is het belangrijk om te letten op de frequentiebanden en het bereik van de microfoons. Zorg ervoor dat de microfoons compatibel zijn met de andere audioapparatuur die je gebruikt en dat ze interferentievrij kunnen opereren. Wij bieden ook ondersteuning en advies, zodat je de juiste keuze maakt voor jouw evenement.

Beeld en geluid voor een presentatie
Microfoon huren
Draadloze microfoon huren
Catchbox microfoon huren

Een Catchbox microfoon huren​

Catchbox Huren: De interactieve oplossing voor jouw evenement

Bij het organiseren van interactieve evenementen zoals conferenties, seminars, of workshops, kan het huren van een Catchbox de dynamiek aanzienlijk verbeteren. Een Catchbox is een zachte, werpbare microfoon die deelnemers op een leuke en efficiënte manier aanmoedigt om vragen te stellen en deel te nemen aan discussies.

Voordelen van Catchbox huren

Catchbox huren biedt talloze voordelen voor jouw evenement. Het grootste voordeel is de verhoogde betrokkenheid van het publiek. De unieke werpbare microfoon maakt het stellen van vragen minder intimiderend en veel interactiever. Dit zorgt voor een levendige sfeer en moedigt meer deelnemers aan om actief deel te nemen. Bovendien is de Catchbox ontworpen om veilig te worden gegooid, waardoor het een leuke en veilige manier is om de microfoon van de ene deelnemer naar de andere door te geven.

Waarop te letten bij het huren van een Catchbox

Bij het huren van een Catchbox is het belangrijk om te letten op de compatibiliteit met je bestaande AV-apparatuur. Controleer of de Catchbox eenvoudig kan worden geïntegreerd in je geluidssysteem. Dit kan vaak met een mengpaneel n combinatie met zaalspeakers. Vraag ook naar eventuele technische ondersteuning die PartyZaan kan bieden om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens je evenement.

Electro Voice ZLX-15P Actieve Speaker
Speakers
Pioneer XDJ-RX3 All-in-one Speler in case
DJ Gear
Yamaha MG12XU - 8 kanalen mixer in case
Mengpaneel
Microfoon bedraad - Shure SM58
Microfoon
DJ-Booth Luxe - Hoogglans wit met Led-verlichting
DJ Booth
SynQ SDI-1 Stereo DI-Box
Randapparatuur
Portofoon Kenwood TK-3701D met oorschelp
Portofoons
LD-Systems MEI-1000G2 In-ear monitor set in koffer
In Ear monitor