Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Presentatie sets huren

Wanneer u presentatie sets huren wil om u een presentatie gaat geven, of de materialen hiervoor moet regelen, kan je best eens twijfelen over wat daar voor nodig is. Vaak zijn dit speakers, een mengpaneeltje voor de afstelling en een aantal (draadloze) microfoons of headsets. 

Om het huren eenvoudig te maken, hebben wij een aantal veel gebruikte sets samengesteld. Sets met 2 speakers, tot 60 bezoekers en sets met 4 speakers tot 120 personen. Naar keuze met 2 gewone of draadloze microfoons. Deze sets zijn op aanvraag ook met headset microfoon leverbaar. 

Wij hebben daarnaast ook als toevoeging complete beamersets te huur. Een klein scherm is gebruikelijk tot 60 kijkers. De grotere schermen voor meer bezoekers.

Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste set.

Presentatie sets huren

Complete presentatie sets huren met geluid en microfoons

Onderstaande sets zijn geschikt voor een presentatie. Ze bestaan uit 2 of 4 speakers, voor 60 of 120 luisteraars. Naar keuze met bedrade of draadloze microfoon. Ook met headset leverbaar op aanvraag. 

Complete presentatie sets huren met beamer en projectiescherm

Vaak wordt er bij een presentatie ook een PowerPoint of video getoond. Daarvoor hebben wij enkele sets met beamer en scherm samengesteld. Een prima combinatie met bovenstaande geluidsets. Wij sluiten het geluid van uw laptop in dat geval ook aan op de speakers.

De kleine set is geschikt tot ongeveer 60 kijkers. Set middels tot ongeveer 100 bezoekers. Beamerset groot is geschikt tot ongeveer 200 bezoekers. 

Complete presentatie sets huren met podiumvloer

Wanneer er meerdere bezoekers zijn, valt een presentator vaak meer op, als hij iets verhoogd op een podium staat. Wij hebben enkele veelgebruikte formaten hieronder gepresenteerd. Samenstellen hoeft dan niet meer, deze sets zijn compleet. Wanneer u voor een groter of afwijkend formaat gaat, vindt u deze op onze podium verhuur pagina. 

Handige accessoires

Naast een complete presentatie set, hebben wij nog een aantal handige veelgebruikte onderdelen op een rijtje gezet.