Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Vlammenwerper huren

Vlammenwerper huren? De MagicFX Stage Flame vuurmachine spuit een straal of wolk van vuur recht de lucht in, dit effect wordt vaak op een podium gebruikt of tijdens een onthulling. Deze machines verbruiken propaan gastanks en interne aerosol busjes (4 meter of samen 8 meter) en schieten zo een vuurzee de licht in. Deze machines verhuren wij alleen aan professionals of na een instructie. Ze zijn volledig vergunningsvrij te gebruiken, zowel binnen als buiten.

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: CO2 huren – Sparkular huren – Valdoek systeem huren

Martijn Rijkenberg - Sparkular huren

MagicFX Stage Flame

Wij verhuren deze vuurmachines per stuk of per 2 stuks. De machine wordt geleverd met 10m gasslang en een gas reduceer ventiel. Je hebt per machine een propaan gastank nodig voor een vlam tot 4-5 meter hoogte. Wil je de ‘big-flame’ creëren, dan wordt de machine ook nog voorzien van een aerosol gas-can. Damen zorgen ze dan voor een vlam van 6-8 meter hoogte.

Vlammenwerper huren

Machines vereisen een professionele operator

Deze machines werken met echt vuur. Zowel over de plaatsing als over de veilige bediening moet goed nagedacht worden. Daarom worden deze machines alleen verhuurd als professionele AV-Bedrijven, of operators met ervaring.

 

Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij de show ook voor u opbouwen, bedienen en afbouwen. In dat geval zullen we eerst samen nagaan of de locatie geschikt is. 

De vlammenwerper huren met bedieningspaneel

De vuurmachine wordt bediend met een DMX lichttafel. Dit klinkt wellicht spannend, maar het is niet meer dan een kastje met een paar schuiven. Tussen het kastje en de machine komt een signaalkabel. Met de flash button kan je vervolgens vuur geven, nadat het veiligheidskanaal geopend is. Er kan ook gekozen worden om meerdere stage flames allemaal apart met een eigen schuifje te bedienen. Uiteraard leveren wij alle benodigde kabels er bij.