Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Meerdaagse huur

Bij PartyZaan begrijpen we dat er voor een grote productie een bouwdag en een breekdag aanwezig is. Dit zijn geen gebruiksdagen en daarom zullen wij deze ook niet berekenen. Wanneer u een productie of inhuurproject heeft, laat het ons dan gerust weten. Dan maken we een scherpe offerte met alleen de huurdagen dat je de apparatuur ook echt gebruikt.

Wanneer er meerdere gebruiksdagen zijn, staan wij ook klaar met een schappelijke staffelkorting. Hoe langer je huurt, hoe scherper de staffel en lager de gemiddelde dagprijs. Bekijk onze schappelijke treden hieronder in de tabel.

Wil u graag een offerte wil ontvangen voor een bepaalde periode, laat het ons dan gerust weten. Wij denken graag met u mee!

Meerdaagse huur

Onze staffelkortingen

In onderstaande tabel vindt u het aantal gebruiksdagen voor een langere periode, samen met de werkelijke huurdagen die wij berekenen. Een bouwdag vooraf en een breekdag achteraf zijn in overleg kosteloos mogelijk. 

De staffelkortingen staan hieronder tot 10 gebruiksdagen. Voor een langere huurperiode maken we een scherpe offerte op maat voor u.

Wanneer u voor het weekend huurt, mag u de materialen al op vrijdag bij ons ophalen en op maandag retourneren. Of wij bezorgen vrijdag en halen het maandag weer op. Voor deze gehele periode betaalt u slechts 1 huurdag.

Gebruiksdagen

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Staffel huurdagen

1
1,5
1,9
2,2
2,4
2,6
2,8
3
3,2
3,4

PartyZaan - Professionele audiovisuele ondersteuning voor jouw evenement

Ben je op zoek naar de verhuur van lichtgeluidspecial effectspodiavideosilent disco of constructie?
Wij verhuren apparatuur voor uw vergadering, presentatie, beurs, congres, bruiloft, schoolfeest of festival.

Wij beschikken daarnaast over professionele technici voor de levering, op- en afbouw alsook de bediening van deze materialen. Snelle respons, punctualiteit, kwaliteit en representatieve medewerkers zijn onze speerpunten!

Wilt u graag vrijblijvend advies of spoedig een offerte ontvangen?

Teamfoto