Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Dj-Set huren

All-in-one DJ-set huren

Wil je geluid afspelen, dan is het huren van de juiste dj-set onmisbaar. Wij hebben een basis dj-set, met een dubbele cd/usb-speler en de mogelijkheid om daar een mini-jack (telefoon, laptop of tablet) op aan te sluiten. Daarnaast biedt deze set ook de mogelijkheid om 1 of 2 microfoons aan te sluiten.

Verder hebben wij voor de grotere feesten professionele Pioneer dj-sets te huur. Deze dj-set bestaat uit een mixer met 2,3 of 4 cdj’s. Deze apparaten worden via een ethernet-hub aan elkaar verbonden. Dit heeft als voordeel dat de USB-stick in speler 1 ook afgespeeld kan worden op de andere spelers. Wij hebben de klare set reeds voorzien van een verbinding tussen beide spelers. Heeft u een grotere set nodig, dan is al onze dj apparatuur ook los te huren.

DJ-Gear huren - Martijn de Graaff
Soundboks zonder grill
Speakers
Pioneer XDJ-RX3 All-in-one Speler in case huren
DJ Gear
Yamaha MG12XU- 8 kanalen mixer met effecten
Mengpaneel
Microfoon bedraad - Shure SM58
Microfoon
DJ Booth huren
Dj Booth
K&M microfoon statief 259 laag model
Overig geluid

Nog meer geluid huren?

Ben je opzoek naar andere onderdelen binnen de categorie Geluid Huren? Kijk dan eens verder op 1 van deze pagina’s!

Eenvoudige DJ-set

Wilt een een eenvoudige dj-set huren? Deze set is ideaal voor de beginnende dj of voor het afspelen van muziek (CD, USB of Mini-jack aansluiting). Daarnaast handig voor achtergrondmuziek. De set is zeer toegankelijk en kan eventueel voorzien worden van 1 of 2 (draadloze) microfoons.

Professionele dj-set huren

Wil je beschikken over een complete DJ-set met vrijwel alle functies van de grotere sets, maar dan voor een budgetvriendelijkere prijs? Dan is De Pioneer XDJ-RX3 een uitstekende keuze.

Let op: Wij verhuren Pioneer DJ gear niet aan particuliere klanten. Bij verhuur aan zakelijke klanten vragen wij om een geldig en recent K.v.K. uittreksel, een legitimatiebewijs en een borgsom. Producties worden door ons in het algemeen voorzien van een medewerker van ons voor opbouw, ondersteuning en afbouw.

Complete Dj-set huren

Wij beschikken over Pioneer mixer en spelers voor de veeleisende ervaren DJ. De basis bestaat uit 1 mixer en er kan daarnaast gekozen worden voor 2, 3 of 4 spelers. Deze worden allen gelinkt met utp-kabels en een ethernet hub.

Let op: Wij verhuren Pioneer DJ gear niet aan particuliere klanten. Bij verhuur aan zakelijke klanten vragen wij om een geldig en recent K.v.K. uittreksel, een legitimatiebewijs en een borgsom. Producties worden door ons voorzien van een medewerker van ons voor opbouw, ondersteuning en afbouw.

Losse DJ-Gear

Ook voor het huren van losse DJ-gear ben je bij ons op het juiste adres. Wanneer je enkel je eigen set wilt aanvullen met een extra CDJ bijvoorbeeld, of net niet de mixer hebt die gewenst is. Hieronder een overzicht van de losse gear uit de eerder getoonde sets.

Let op: Wij verhuren Pioneer DJ gear niet aan particuliere klanten. Bij verhuur aan zakelijke klanten vragen wij om een geldig en recent K.v.K. uittreksel, een legitimatiebewijs en een borgsom. Producties worden door ons in het algemeen voorzien van een medewerker van ons voor opbouw, ondersteuning en afbouw.

Overige dj-gear huren

Heeft u optredens van artiesten en (band-) zangers, dan hebben wij de Tascam SS-R100 mediaspeler in ons assortiment. Deze speler is geschikt voor mini-disk, SD-kaarten en USB-sticks. Tenslotte bieden wij de eenvoudigere Pioneer CDJ-1000Mk3 aan, voor het afspelen van (mp3-) cdj’s.

Over ons - Thomas de Graaff

Hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte DJ Set voor uw evenement?

Wil je graag even sparren over welke combinatie van spelers, mixers, recorders of switch porten het beste is voor jouw unieke DJ evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over jouw perfecte opbouw.

Of heb je een speciale wens? Laat het ons ook dan gerust weten, dan gaan we dat regelen!