Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Effect controllers voor Special Effects

Veel van onze special effects worden geactiveerd door er stroom op te zetten. Dit geldt voor de confetti, het powerdrop valdoeksysteem, bellenblaasmachines en CO2 effecten.

Een FX bedieningspaneel geeft overzicht en maakt het activeren van deze effecten eenvoudig. Daarnaast biedt het een stukje veiligheid. De knoppen worden pas actief na het omdraaien van een sleutel en het drukken op de knop om alles op scherp te zetten. Pas daarna kan het afvuren beginnen. Zo weet je zeker dat effecten niet vroegtijdig geactiveerd worden.

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: CO2 huren – Sparkular huren – Valdoek systeem huren

Martijn Rijkenberg - Special FX controllers huren

Special effect controllers

De Commander4 (Comm4nder) is een perfecte controller voor het activeren van 4 special effects. Stuk voor stuk, of allemaal tegelijk. Met de sleutel en activatie knop om alles op scherp te zetten, zit je altijd veilig. Het paneel er daarnaast ook nog geschikt om in de regen te staan. 

Met een effect controller kan je de volgende materialen aansturen

Huur naast de controller ook de mooiste special effects bij ons. Met het bedieningspaneel kunt u onder andere confetti shooters, CO2-jets, valdoeksystemen en bellenblaasmachines aansturen. Deze effecten worden allemaal geactiveerd door op de knop te drukken. Met de Commander 4 kunt u tot 4 verschillende effecten apart aansturen op het juiste moment.