Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Silent disco huren

Bent u opzoek naar Silent disco huren voor uw feestje of evenement? Onze koptelefoons zijn geschikt voor meerdere soorten evenementen. Zo kun je thuis een feestje geven zonder geluidsoverlast, een presentatie in meerdere talen organiseren of doormiddel van de microfoon een rondleiding geven in een drukke omgeving. 

Het bestellen van een silent disco pakket is zeer eenvoudig. Hieronder vindt u alle benodigde materialen met een korte uitleg om de keuze eenvoudig te maken. Bij ons kunt u ieder gewenst aantal koptelefoons bestellen. Een pakket met minimaal 25 stuks is hier dus niet nodig!

Bij ons te bestellen in ieder gewenst aantal.

Gratis verzending door heel Nederland. En een gratis PostNL retourlabel.

Al enkele dagen van tevoren in huis.

De laagste prijs van Nederland, zelfs als je niet een groot pakket nodig hebt.

Silent disco huren

Kies het aantal koptelefoons en maak een keuze tussen 2 zenders

Een zender is het apparaat dat gekoppeld wordt met je laptop, tablet of mobiele telefoon. Op de telefoon speel je bijvoorbeeld een Spotify playlist af.

Wij hebben twee soorten zenders. Wij adviseren voor feestjes waarbij je muziek afspeelt met een laptop, tablet of telefoon de Bluetooth zender. Wanneer je de zender aansluit op een DJ-set of mengpaneel, dan heb je de bedrade zender nodig. 

De Bluetooth zender heeft een ingebouwde accu van 10 uur en daarmee heb je geen stopcontacten meer nodig! De normale zender heeft een stopcontact aansluiting. 

Wil je 1,2 of 3 zenders?

Met 1 zender kan je al een heel leuk silent disco feest houden!

Echter, wanneer je graag tegelijk een playlist af wil spelen met Nederlandtalige muziek én een playlist met Hardstyle, dan kan dat met 2 of zelfs 3 zenders.

De bezoekers kunnen dan op hun koptelefoon kiezen naar welke van de zenders (telefoons met playlist dus) ze willen luisteren.

Zo kan je met een hele groep tegelijk dansen, op 3 verschillende muziekstijlen!

TV huren - PartyZaan.nl - Martijn Rijkenberg die wijst naar linksboven

Silent disco huren - Gratis verzending door heel Nederland!

Onze silent disco sets worden gratis met PostNL door heel Nederland verstuurd. Wij versturen jouw box al op dinsdag, zodat hij altijd tijdig in huis is!

Ook krijg je er een retourlabel bij, waarmee je de box op maandag na het weekend weer in kunt leveren bij een PostNL punt bij jou in de buurt. 

Kies bij het bestellen voor “Verzenden silent disco pakket” en de verzending is gratis! Na het doen van jouw order verwerken wij hem en mailen dan een iDeal betaallink. Daarna is alles geregeld. 

Silent disco set huren per post

Complete sets met silent disco huren

Nog sneller bestellen? Kies dan voor onze complete silent disco sets. Wil u direct bestellen en direct betalen via iDeal? Dat kan via onze speciale silent disco website.

Extra kabels voor als je de bedrade zender kiest

Meestal wordt een silent disco zender aangesloten aan een telefoon, met een aux-kabel. De eerste kabel hieronder. Mini-Jack (telefoon) naar Tulp (zender). Maar wanneer je het op een dj-set aan wil sluiten zijn er andere opties, zoals Tulp-Tulp of XLR-Tulp. Tot slot heeft niet iedereen meer het iPhone verloopje voor de koptelefoon uitgang, bij nieuwe modellen. Ook deze kan je bij ons huren.

Meerdere dagen gebruiken?

Onze koptelefoons worden gereinigd en volledig opgeladen afgeleverd. Dan gaan ze zeker 10 uur mee. Wil je graag twee dagen gebruik maken van de koptelefoons in het weekend? Dan is tussentijds opladen een goede oplossing. Na 3 uur laden zijn ze weer vol en kan je weer 10 uur genieten! De benodigde opladers zijn los bij de bestellen in setjes van 4 of 20 stuks.

Koptelefoon stille disco huren
Silent disco huren Amsterdam
Verlichte koptelefoons
Silent disco set huren

Leuk voor erbij? Silent disco huren met een lichteffect om het feest compleet te maken

Onderstaande producten kunnen ook gratis verzonden worden bij onze silent disco sets! Let op: Andere lichteffecten dan deze lenen zich niet voor verzending per post. Wel kunnen wij al onze prikkabels ook versturen per post.