Silent disco

Bent u opzoek naar Silent disco voor uw feestje of evenement? Onze koptelefoons zijn geschikt voor meerdere soorten evenementen. Zo kun je thuis een feestje geven zonder geluidsoverlast, een presentatie in meerdere talen organiseren of doormiddel van de microfoon een rondleiding geven in een drukke omgeving. 

Het bestellen van een silent disco pakket gaat in 3 eenvoudige stappen. Hieronder vindt u alle benodigde materialen met een korte uitleg om de keuze eenvoudig te maken.

Silent Disco huren

Stap 1: Kies uit een 'gewone' of 'draadloze' zender

Een zender is het apparaat dat gekoppeld wordt met je laptop, tablet of mobiele telefoon. Op de telefoon speel je bijvoorbeeld een Spotify playlist af.

Wij hebben twee soorten zenders. Wanneer je thuis gewoon de beschikking hebt over een stopcontact, dan voldoet de ‘gewone’ zender. Maar als je feestje op het strand is, in het bos, of misschien wel tijdens een wandeling, dan heb je geen stopcontact. In dat geval kies je voor de ‘draadloze’ zender. Deze heeft een ingebouwde accu van 10 uur en daarmee heb je geen stopcontacten meer nodig! De draadloze zender heeft als extra handigheid dat je hem kunt koppelen via Bluetooth. De ‘gewone’ zender koppel je aan de telefoon met een ‘aux-kabel’ vanaf je koptelefoon aansluiting op je telefoon of tablet.

Wil je 1,2 of 3 zenders?

Met 1 zender kan je al een heel leuk silent disco feest houden!

Echter, wanneer je graag tegelijk een playlist af wil spelen met Nederlandtalige muziek én een playlist met Hardstyle, dan kan dat met 2 of zelfs 3 zenders.

De bezoekers kunnen dan op hun koptelefoon kiezen naar welke van de zenders (telefoons met playlist dus) ze willen luisteren.

Zo kan je met een hele groep tegelijk dansen, op 3 verschillende muziekstijlen!

Stap 2: Kies het gewenste aantal koptelefoons

Bij ons zit je niet vast aan een set van minimaal 20 stuks of meer. Je kunt het precieze aantal bestellen dat jij nodig hebt! Dus samen op de bank met 2 stuks, of voor een goed feestje van 97 bezoekers. Wij hebben ruim 1400 koptelefoons in eigen beheer en kunnen dat desgewenst nog uitbreiden. 

Stap 3: Kies de juiste kabels

Meestal wordt een silent disco zender aangesloten aan een telefoon, met een aux-kabel. De eerste kabel hieronder. Mini-Jack (telefoon) naar Tulp (zender). Maar wanneer je het op een dj-set aan wil sluiten zijn er andere opties, zoals Tulp-Tulp of XLR-Tulp. 

Tot slot heeft niet iedereen meer het iPhone verloopje voor de koptelefoon uitgang, bij nieuwe modellen. Ook deze kan je bij ons huren.

Gratis verzending door heel Nederland!

Onze silent disco sets worden (vanaf € 60,-) gratis met PostNL door heel Nederland verstuurd. Ook krijg je er een retourlabel bij, waarmee je de box weer in kunt leveren bij een PostNL punt bij jou in de buurt. 

Wij versturen de sets al 3 dagen van tevoren, zodat je het altijd op tijd in huis hebt! Weer retour op de post doen, moet op de eerstvolgende werkdag van het feest.

Meerdere dagen gebruiken?

Onze koptelefoons worden gereinigd en volledig opgeladen afgeleverd. Dan gaan ze zeker 10 uur mee.

Wil je graag twee dagen gebruik maken van de koptelefoons in het weekend? Dan is tussentijds opladen een goede oplossing. Na 3 uur laden zijn ze weer vol en kan je weer 10 uur genieten!

De benodigde opladers zijn los bij de bestellen in setjes van 4 of 16 stuks.