Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Laser huren

Een laser huren voor een spectaculaire lasershow. Als onze lasers zijn van professionele kwaliteit. Daarin maken wij onderscheid tussen kleinere laser, voor zalen of voor thuis. Daarnaast de grotere lasers voor discotheken, zalen, grotere venue’s en lasershows. De kleinere varianten werken met hun ingebouwde microfoon op de maat van de muziek. De grotere versie wordt aangestuurd via een laptop met ILDA en Pagolin. Hiervoor is een operator met ervaring en kennis van de regelgeving een vereiste.

Met onze RGB lasers kunt u een mooie projectie doen op een muur. Bijvoorbeeld een countdown of animatie. Maar zeker zo spectaculair is een beamshow. Tegen de roterende laser in kijken met rook. Daarmee ontstaan waaiers, tunnels en andere figuren in de lucht. Een roterende laser huren wordt dan ook vaak gedaan in combinatie met het huren van een dampmachine (Fazer/Hazer). Lasershow huren? Wij hebben wat u nodig heeft!

Is dit nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten licht verhuur aan: LED verlichtingmovinghead’suplighting.

Nils Groenewold - Laser huren

Lasershow huren voor thuis

Deze lasers zijn geschikt voor een feestje thuis of in een kleine zaal. Vele kleuren en patronen wisselen elkaar af in een lasershow op de maat van de muziek. De lasers schijnen tegen de kijkrichting van de bezoekers in. Echter altijd boven de mensen. Nooit in het publiek! Zeker in combinatie met een rookmachine zie je niet alleen de projectie op de muur, maar de volledige lichtbundels in de lucht. De laser is ergens op te zetten, maar ook handig om op een statief te plaatsen.

PartyZaan Lasershow + geyser rookmachine huren
Club laser huren
Pool party laser movinghead LED spots

Professionele laser huren voor beamshows

Voor de grotere locaties is de onderstaande laser zeer geschikt. Spectaculaire beamshows voor dance-feesten of gepersonaliseerde shows met eigen teksten of een logo erin. Onze laserjockey zorgt voor een optimale veiligheid en een ware lasershow in lijn met de muziek. De laser is full-color en heeft een enorm bereik en een supersnelle scanner, voor vloeiende bewegingen.

Deze laser wordt verhuurd in combinatie met een laptop en een ILDA Pangolin Quickshow dongel met software. Vele waaiers, bundels, beam en tunnels wisselen elkaar af voor een fascinerend effect.