Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Stroboscoop huren

Het bekende felle witte knipperlicht voor een spectaculair climax effect op een feestje. Een stroboscoop huren geeft op een instelbaar tempo felle ontladingen van licht. Dit zorgt bij de juiste snelheid voor een slow-motion effect.

Wij verhuren stroboscopen beschikbaar voor kleine en grotere locaties. De kleinere gaan aan zodra je een schakelaar omzet, of met een kleine controller. De grotere varianten zijn DMX bestuurbaar met een lichttafel.

Een stroboscoop is nooit een op zichzelf staand lichteffect. Het is een aanvulling voor extra beleving op de juiste momenten. Een goede timing met de bediening maakt het verschil! Let wel op, een stroboscoop kan een negatief effect hebben op mensen met een epileptische aandoening.

Is stroboscoop huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten lichtverhuur aan: Blacklight huren – Movinghead huren – Prikkabels huren

Nils Groenewold - Stroboscoop huren

Kleine stroboscoop huren

Een stroboscoop huren voor een feestje thuis of in een zaal. Maak het dance-feest compleet met dit lichteffect. Bedoeld voor die speciale momenten in de muziek, om net dat extra spektakel te creëren. Deze strobo’s werken op een schakelaar en gaan aan wanneer dat gewenst is. De snelheid en intensiteit (dimmer) zijn op de lamp zelf in te stellen. Ook zijn ze geschikt voor bediening met een eenvoudige lichttafel.

Grote stroboscoop huren

Deze stroboscopen zijn geschikt voor de grotere podia en zalen. Met een vermogen van 1500-3000 watt echte krachtpatsers. Daarmee ook niet geschikt voor thuis. De stroboscopen zijn volledig DMX bedienbaar met een lichttafel. Hiermee is zowel de snelheid als de intensiteit (dimmer) in te stellen. De Martin Atomic stroboscopen kunnen ook op tijdsduur van de flits ingesteld worden. Hiermee blijft de lamp dus even aan staan en geeft een lange flits. Dit wordt gezien als een blinder effect.