Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Randapparatuur geluid huren

Wilt u randapparatuur geluid huren? Dan zit u hier goed. Naast de veelgebruikte producten in onze categorie geluid huren, staan hieronder enkele extra benodigdheden die uw unieke geluidsproductie goed kunnen ondersteunen. 

Is randapparatuur geluid huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere mogelijkheden op het gebied van geluidsverhuur. Wij bieden onder andere de volgende soorten aan: Mengpaneel huren  – Microfoons hurenDJ Booth huren.

Martijn de Graaff - Randapparatuur geluid huren

SDI-box huren

Met een DI-box of een SDI-box (stereo) wordt het aansluiten van een instrument eenvoudig. Bijvoorbeeld een gitaar of een keyboard. Je sluit aan de ingang kant een jack-kabel aan en aan de andere kant een XLR kabel. Of een tulp (RCA) kabel bij de SDI box. Hierna prik je hem eenvoudig bij op je mengpaneel. Ze zijn voorzien van een ‘earth-lift’ om een storende brom over het geluid te voorkomen.

Overige randapparatuur geluid huren

Met de bluetooth ontvanger sluit je eenvoudig een mobiele telefoon aan, om muziek over de speakers af te spelen.

De equalizer en zone splitter zijn handige toevoegingen bij een band. Met de Xilica 4080 kunnen geluidssystemen tot in de puntjes afgesteld worden.