Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Portfolio

Ons portfolio geeft een klein overzicht van de leuke opdrachten waar PartyZaan de afgelopen maanden en soms jaren aan bij heeft gedragen. Bijzondere locaties, mooie herinneringen, spectaculaire shows, toffe opdrachtgevers en andere projecten waar wij trots op zijn. Wij zijn sinds 2007 actief en inmiddels maken wij jaarlijks bijna 2000 opdrachtgevers blij met onze materialen en services. Hierbij gaan we het liefst iedere uitdaging aan om iets bijzonders neer te zetten dat een blijvende prachtige indruk achterlaat.

Kunnen wij u ook helpen met uw productie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!

Le Champion - Groet uit Schoorl Run​

Le Champion - Groet uit Schoorl Run

Datum: 10-2-2024 / Portfolio Sport evenement

De Groet uit Schoorl Run trekt jaarlijks op de tweede zondag van februari een groot aantal gemotiveerde hardlopers naar de Noord-Hollandse badplaats. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal topevenement met een internationaal karakter.

In opdracht van Le Champion voorzagen wij het hardloop evenement Groet uit Schoorl van een 18 meter lange uitgifte met een truss-balie. Bij de start en finish een prachtige trussboog en over de maar liefst 300 meter lange startstraat een geluidssysteem met muziek en omroep bestaande uit 35 speakers. 

Portfolio - Le Champion Egmond-Pier-Egmond

Le Champion - Egmond-Pier-Egmond

Datum: 14-1-2024 / Portfolio Sport evenement

Vanaf de Champs Élysée van Egmond aan Zee start je de GP Groot Egmond-Pier-Egmond. Via Velsen, Wijk aan Zee en Castricum rijd je naar de finish op de Boulevard Noord. Het parcours over 38 kilometer is uitdagend en gaat over strand, door duin en heeft obstakels en klimmetjes.

PartyZaan verzorgde onder andere de aankleding van de hal met ruim 100 meter Pipe en Drape wanden, verlichting, geluid voor de band en dj’s en trussbanners voor de doeken. Daarnaast bouwden wij een start- en finish stellage over het parcours.

Truss startboog huren

Le Champion - Zandvoort Light Walk

Datum: 15-2-2024 / Portfolio Sport evenement

Zandvoort stond in het teken van de 3e editie van de Zandvoort Light Walk. Deze wandelbeleving liet een recordaantal van 6.700 deelnemers stralen. Jong en oud(er) genoten van lichtkunstwerken en verrassende acts. Voor KNRM Zandvoort werd het mooie bedrag van € 3.036,- opgehaald.

Een startboog werd door ons gebouwd en voorzien van verlichting en verticale CO2 rookmachines, welke gebruikt werden voor een aftelmoment en bij het startschot! Ook bij de finish waren wij met een stellage van de partij. Het was wederom een groot succes!

Portfolio - Beursstand VHCO Horecava 2024

De RAI - Horecava 2024

Datum: 8-1-2024 tm 11-1-2024

Horecava is al meer dan 65 jaar dé horecabeurs waar vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen elkaar kunnen ontmoeten. Vier dagen lang kunnen horecaprofessionals zich onderdompelen in alles wat voor de horeca belangrijk is om een succesvolle toekomst tegemoet te gaan.

Al vele jaren is PartyZaan aan het werk voor diverse opdrachtgevers om mooie stands te creëren met verlichting, beeld weergave, muziek en constructies. Dit jaar alweer voor de 7e keer voor de Vereniging Chinees-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO).

Brouwerij 't IJ - Eindejaarsbier feest

Datum: 6-11-2023

Begin november 2023 hebben wij in opdracht van Brouwerij ‘t IJ alle audiovisuele materialen mogen leveren voor de presentatie van het Najaarsbier. In één avond vierden wij daar naast de presentatie, Sinterklaas, Kerst en Oudjaar. Vele sneeuwmachines, vuurwerkfonteinen, rookmachines, bellenblaasmachines maakten het effect compleet.

Verder hebben wij alle bomen en gevels verlicht met uplights. Ook het geluid voor spraak, muziek en band hebben wij verzorgd. Het was een waar spektakel!

 

PartyZaan Portfolio - Call of Duty

Call of Duty - Modern Warfare

Datum: 10-11-2023

Op 10 november 2023 was de release party van het nieuwe Call of Duty – Modern Warfare. Het best verkochte video-franchise gameputerspel ter wereld. Wij waren samen met styling bureau Just Iris aanwezig bij de Nederlandse première party. 

Speciaal voor deze productie hebben wij het Crane-Hotel in Amsterdam verlicht met krachtige uplights. Zowel binnen als buiten hebben wij de kraan verlicht met 48 ADJ outdoor armaturen. Hierdoor sprong de altijd al indrukwekkende kraan er fantastisch uit.  

Portfolio - Soli Deo Gloria - Galaxy

Soli Deo Gloria - Groot Orkest - Galaxy

Datum: 10-11-2023

Al vele jaren mogen wij de techniek verzorgen voor de concerten in het voorjaar en najaar. Het geweldige orkest geeft dat een uitvoering in de Noorderkerk in Zaandam.

In november hebben wij het groot orkest voorzien van verlichting in het thema Galaxy. Warme verlichting op het orkest gecombineerd met futuristische projecties op de achtergrond. Het was voor bezoekers en technici weer een avond genieten van een prachtige uitvoering.

PartyZana portfolio - Fight Fans techniek voor boksgala

Fight Fans - Sportgala najaar 2023

Datum: 20-10-2023 / Portfolio Sport evenement

Op 20 oktober 2023 voorzagen wij het FightFans gala in Amsterdam van unieke verlichting. Een octagon MMA kooi met 8 zwarte truss-masten, samen voorzien van 16 LED frontspots en 16 LED wash movingheads. De LED-octostrips op de masten maakten de show af. 

Wij verzorgen opbouw, afbouw en bediening van licht, geluid, special effects en 150m Pipe and Drape wanden.

Fjoertoer Le Champion

Le Champion - Fjoertoer

Datum: 10-11-2023 / Portfolio Sport evenement

Het waren koude maar prachtige dagen. Op 25 en 26 november vond de jaarlijkse Fjoertoer plaats van Le Champion. Een prachtige wandeltocht vanuit Zuiderduin in Egmond aan Zee, eindigend over het strand. 

Een spectaculaire start, sfeervolle finish en een knallend feest achteraf in Zuiderduin. Wij verzorgden op al deze locaties licht, geluid, constructie, special effects en infra.

Portfolio - The Passion voor KRO-NCRV

KRO-NCRV - Onthulling The Passion

Datum: 26-10-2023

Op 26-10-2023 onthulde KRO-NCRV de locatie van The Passion 2024. 

Wij leverden ADJ Hex-panels en ADJ 12P-outdoor spots om de gevel in het paars uit te lichten. Deze uplights zijn allemaal geschikt voor outdoor gebruik en hebben de kracht om met je juiste aantal een flink gebouw de gewenste kleur te geven.

 

Portfolio - Geluid voor Koningsdag

Damcare - Koningsdag 2024

Datum: 27-4-2023 / Portfolio Festival podium

Voor de Zaanse horecavereniging Damcare mogen wij sinds 2010 de podia bouwen voor het Koningsdag evenement. Uiteraard met krachtig D&B Audio geluidssysteem en voor in de avond een spectaculaire lichtshow. 

Dit jaar stond ook Tino Martin op het podium en trok het event weer een vol plein! Naast het Damplein verzorgen wij ook het podium in de Damstraat en voorzien wij alle omringende horecazaken van extra verlichting en special effects.

Audiovisuele ondersteuning

Le Champion - Dam tot Damloop 2023

Datum: 17-9-2023 / Portfolio Sport evenement

Op 16 en 17 september 2023 verzorgden wij in opdracht van Le Champion de techniek voor de Dam tot Damloop 2023. Zowel in Amsterdam als Zaandam waren wij op vele locaties actief. 

Hieronder vallen de start, finish, het VIP plein, het 4/14 KM punt, de Zuiddijk en het Dam Zaandam horeca gebied. Wij verzorgen constructies, verlichting voor de By Night, geluid, stroomvoorziening en special effects.

 

Uplighting huren

Het HEM - Bedrijfsfeest DEPT Agency

Datum: 20-1-2023

Voor Dept Agency verzorgden wij in 4 zalen een presentatie setting met aansluitend een sfeervol diner met uplights, live optredens en achtergrondmuziek.

Daarna een groot feest in industriële sfeer in 2 zalen. 

Het HEM is een nieuw huis voor eigentijdse cultuur in een voormalige kogelfabriek. Deze locatie leent zich uitstekend voor kleine en zeer grote bedrijfsevenementen. Alle zalen ademen een fantastische sfeer voor een onvergetelijk event.

Grondspots huren als uplight

Het HEM - Onderwijs conferentie

Datum: 21-2-2023

In opdracht van het ROC Zaanstreek Waterland hebben wij de techniek verzorgd in 2 plenaire zalen en daarnaast 23 kleinere workshop opstellingen geplaatst met TV schermen en geluid. 

Hierbij konden 700 docenten van het (V)MBO deelnemen aan presentaties en workshops. Dit werd afgesloten met een sfeervolle borrel. 

Licht en geluid huren voor een zakelijk event

Agora - Zaanse onderwijsdag 2023

Datum: 27-9-2023

Agora, een stichting met 24 basisscholen in de Zaanstreek. Scholen waar mensen werken die zich met hart en ziel inzetten voor kinderenZij willen dat kinderen zich in een fijne en veilige omgeving kunnen ontwikkelen en toegerust worden op een leven in de huidige en toekomstige maatschappij: LEREN LEVEN.

Voor 800 leerkrachten werd er een cursusdag georganiseerd in het Hem. Naast de techniek voor de plenaire sessie voor de hele groep, waren er nog diverse workshops. PartyZaan verzorgde de gehele techniek en aankleding.

Opening nieuwe fabriek met rode knop

Renewi - Koning opent nieuwe fabriek

Datum: 14-10-2021

In Amsterdam-West ligt het complex van Renewi waar voedselrestanten worden omgezet naar herbruikbare nieuwe bronnen. Voorheen gas en elektriciteit, maar vanaf nu ook biodiesel.

Daarvoor is een grote nieuwe fabriek neergezet welke symbolisch onthuld werd met een druk op de rode knop in combinatie met een valdoek om het naambord te onthullen. Koning Willem Alexander was de gelukkige om op onze rode knop te mogen drukken.

Feest verhuur pool party licht geluid

Delftsche studenten bon - Poolparty

Datum: 11-11-2023

Jaarlijks in september organiseert de Delftsche studenten bond (DSB) het zwembadfeest voor studenten van de TU Delft. De 2023 editie was in een subtropisch zwemparadijs in Ridderkerk.

Hierbij mogen een lekker geluidssysteem, spectaculaire lichtshow, lasershow en het nodige entertainment niet ontbreken. PartyZaan mag al vele jaren deze techniek verzorgen in een warme en gezellige samenwerking!

Portfolio - Podium met ledscherm huren

ADCN - Dutch creativity Awards

Datum: 13-10-2022

Wij verzorgden de techniek voor de ADCN Dutch Creativity awards show. Hierbij ontvangen zowel kleine projecten als grote bedrijven erkenning voor hun creativiteit, passie of impact op de wereld met toonaangevende projecten, diensten of producten.

Een 16 meter breed led-scherm werd gerealiseerd in combinatie met een podiumvloer, theaterverlichting, sfeervolle uplights en een spectaculaire lichtshow. Daarnaast uiteraard het benodigde geluid. De zaal werd rondom voorzien van metershoge zwarte backdrops om een stijlvolle setting neer te kunnen zetten. 

PartyZaan podium evenement huren

Damcare - Podium straatfeest

Datum: 10-6-2023 / Portfolio Festival podium

Voor Damcare plaatsen wij het gehele jaar door podia met licht, geluid en special effects. Dit voor Koningsdag, Feest op het Plein, Zaanpride en overige initiatieven.

Op de foto ons podium 6×4 met truss overkapping. Lichtshow, lasershow, line-array geluidssysteem, dj-gear en rookmachines. Voor de gelegenheid hebben wij het podium aangekleed met 720 diamant-kap lampjes, welke wij ook speciaal voor deze productie gebouwd hebben.