Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Portfolio

Sinds 2007 hebben wij inmiddels rond de 10.000 uiteenlopende evenementen voorzien van audiovisuele ondersteuning. Van feestjes thuis, bruiloften, schoolfeesten en complete podia.. Tot presentaties, beurzen, congressen en festivals.

Onderstaand visueel een kort overzicht van enkele projecten die wij gedaan hebben.

 

Uitgelicht - Najaar 2023 - Brouwerij 't IJ najaarsbier

Begin november 2023 hebben wij in opdracht van Brouwerij ‘t IJ alle audiovisuele materialen mogen leveren voor de presentatie van het Najaarsbier. In één avond vierden wij daar naast de presentatie, Sinterklaas, Kerst en Oudjaar. Vele sneeuwmachines, vuurwerkfonteinen, rookmachines, bellenblaasmachines maakten het effect compleet.

Verder hebben wij alle bomen en gevels verlicht met uplights. Ook het geluid voor spraak, muziek en band hebben wij verzorgd. Het was een waar spektakel!

Uitgelicht - Najaar 2023

Het waren koude maar prachtige dagen. Op 25 en 26 november vond de jaarlijkse Fjoertoer plaats van Le Champion. Een prachtige wandeltocht vanuit Zuiderduin in Egmond aan Zee, eindigend over het strand. Een spectaculaire start, sfeervolle finish en een knallend feest achteraf in Zuiderduin. Wij verzorgden op al deze locaties licht, geluid, constructie, special effects en infra.

Op 10 november 2023 was de release party van het nieuwe Call of Duty – Modern Warfare. Het best verkochte video-franchise gameputerspel ter wereld. Speciaal voor deze party hebben wij het Crane-Hotel in Amsterdam verlicht met krachtige uplights. Zowel binnen als buiten hebben wij de kraan verlicht met 48 ADJ outdoor armaturen.   

In november hebben wij het groot orkest van Soli Deo Gloria voorzien van verlichting in het thema Galaxy. Warme verlichting op het orkest gecombineerd met futuristische projecties.

Op 20 oktober 2023 voorzagen wij het FightFans gala in Amsterdam van unieke verlichting. Een octagon MMA kooi met 8 zwarte truss-masten, samen voorzien van 16 LED frontspots en 16 LED wash movingheads. De LED-octostrips op de masten maakten de show af. Wij verzorgen opbouw, afbouw en bediening van licht, geluid, special effects en 150m Pipe and Drape wanden.

Op 26-10-2023 onthulde KRO-NCRV de locatie van The Passion 2024. Wij leverden ADJ Hex-panels en ADJ 12P-outdoor spots om de gevel in het paars uit te lichten. 

Op 16 en 17 september 2023 verzorgen wij in opdracht van Le Champion de techniek voor de Dam tot Damloop 2023. Zowel in Amsterdam als Zaandam waren wij op vele locaties actief. Hieronder vallen de start, finish, het VIP plein, het 4/14 KM punt, de Zuiddijk en het Dam Zaandam horeca gebied. Daarna verzorgden wij op 15 oktober 2023 trussbanners en geluid voor meerdere onderdelen van de TCS Amsterdam Marathon.

Uitgelicht - Voorjaar 2023

In januari en februari 2023 hebben wij diverse bedrijfsevenementen mogen voorzien van beeld, licht, podium en geluid. Hiervan van twee stuks een korte impressie. Deze producties waren beide voor 700 personen.

Voor Dept Agency verzorgden wij in 4 zalen een presentatie setting met aansluitend een sfeervol diner met uplights, live optredens en achtergrondmuziek. Daarna een groot feest in industriële sfeer in 2 zalen.

In opdracht van het ROC Zaanstreek Waterland hebben wij de techniek verzorgd in 2 plenaire zalen en daarnaast 23 kleinere workshop opstellingen geplaatst met TV schermen en geluid. Hierbij konden 700 docenten van het (V)MBO deelnemen aan presentaties en wrokshops. Ook dit werd afgesloten met een sfeervolle borrel. 

Uitgelicht - Najaar 2022

In oktober 2022 hebben wij de techniek verzorgd voor de jaarlijkse ADCN Dutch Creativity awards show. Hierbij ontvangen zowel kleine projecten als grote bedrijven erkenning voor hun creativiteit, passie of impact op de wereld met toonaangevende projecten, diensten of producten.

Een 16 meter breed led-scherm werd gerealiseerd in combinatie met een podiumvloer, theaterverlichting, sfeervolle uplights en een spectaculaire lichtshow. Daarnaast uiteraard het benodigde geluid. De zaal werd rondom voorzien van metershoge zwarte backdrops om een stijlvolle setting neer te kunnen zetten. 

Ruim 1000 bezoekers namen in 5 sessies deel aan deze show waarna wij in een andere zaal de afterparty voor 1000 personen voorzien hebben van licht, geluid en special effects. 

PartyZaan verzorgde de techniek, technische planning, opbouw, afbouw en bediening van alle audiovisuele elementen.