Portfolio

Sinds 2007 hebben wij inmiddels rond de 10.000 uiteenlopende evenementen voorzien van audiovisuele ondersteuning. Van feestjes thuis, bruiloften, schoolfeesten en complete podia.. Tot presentaties, beurzen, congressen en festivals.

Onderstaand visueel een kort overzicht van enkele projecten die wij gedaan hebben.

 

Uitgelicht

In januari en februari 2023 hebben wij diverse bedrijfsevenementen mogen voorzien van beeld, licht, podium en geluid. Hiervan van twee stuks een korte impressie. Deze producties waren beide voor 700 personen.

Voor Dept Agency verzorgden wij in 4 zalen een presentatie setting met aansluitend een sfeervol diner met uplights, live optredens en achtergrondmuziek. Daarna een groot feest in industriële sfeer in 2 zalen.

In opdracht van het ROC Zaanstreek Waterland hebben wij de techniek verzorgd in 2 plenaire zalen en daarnaast 23 kleinere workshop opstellingen geplaatst met TV schermen en geluid. Hierbij konden 700 docenten van het (V)MBO deelnemen aan presentaties en wrokshops. Ook dit werd afgesloten met een sfeervolle borrel. 

Uitgelicht

In oktober 2022 hebben wij de techniek verzorgd voor de jaarlijkse ADCN Dutch Creativity awards show. Hierbij ontvangen zowel kleine projecten als grote bedrijven erkenning voor hun creativiteit, passie of impact op de wereld met toonaangevende projecten, diensten of producten.

Een 16 meter breed led-scherm werd gerealiseerd in combinatie met een podiumvloer, theaterverlichting, sfeervolle uplights en een spectaculaire lichtshow. Daarnaast uiteraard het benodigde geluid. De zaal werd rondom voorzien van metershoge zwarte backdrops om een stijlvolle setting neer te kunnen zetten. 

Ruim 1000 bezoekers namen in 5 sessies deel aan deze show waarna wij in een andere zaal de afterparty voor 1000 personen voorzien hebben van licht, geluid en special effects. 

PartyZaan verzorgde de techniek, technische planning, opbouw, afbouw en bediening van alle audiovisuele elementen.