Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Over ons

PartyZaan is opgericht in 2007 en is daarmee inmiddels zo’n 17 jaar actief op de audiovisuele markt. De liefde voor het vak is ontstaan vanuit hobby en passie voor audiovisuele technieken bij eigenaren Nils Groenewold en Martijn Rijkenberg. Met nog steeds dezelfde liefde voor het vak is PartyZaan inmiddels uitgegroeid tot professioneel verhuur- en productiebedrijf.

Hierin willen wij ons onderscheiden in service en kwaliteit. De beste materialen, een eigen technische dienst en de modernste technieken zorgen ervoor de alle gebruikte materialen uiterst betrouwbaar zijn. Op het gebied van service maken we het verschil. Wij denken met u mee. Het aanleveren van een offerte op de dag van aanvraag, een levering punctueel op de minuut, dagelijkse bereikbaarheid en last-minute flexibiliteit zijn geen uitzonderingen. Bovendien kennen wij ook geen ‘kan-niet’ mentaliteit. We zetten ons liever in om uw wensen werkelijkheid te maken. Ons team van enthousiaste collega’s maakt daarin het verschil!

Inmiddels beschikken we over een fulltime bemande kantoorafdeling met productspecialisten, een technische dienst en operationele afdeling met experts op alle vlakken. Daarnaast zetten wij ons in als erkend leerbedrijf. Met jaarlijks zo’n 1.600 producties gaan wij geen uitdaging uit de weg!

Ruim 15 jaar ervaring

Ons enthousiaste team heeft een jarenlange ervaring in de audiovisuele branche. Onze medewerkers bieden u graag de juiste ondersteuning om uw evenement van begin tot eind te laten slagen.

Service XL

Ruime openingstijden en altijd dezelfde dag een offerte op maat! Onze experts zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en wij leveren punctueel op een door u gekozen tijdstip.

De beste kwaliteit

Wij willen kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn dealer van professionele merken. Onze technische dienst houdt ons materiaal uiterst representatief en in  topconditie.

Alles in eigen huis

Wij beschikken over een ruim assortiment aan AV apparatuur. Gespecialiseerde technici voor het ontwerpen, de opbouw en bediening.
Transport verzorgen wij ook in eigen beheer. 

Martijn Rijkenberg

Eigenaar

Nils en ik kennen elkaar al van jongs af aan en kwamen elkaar op vele plekken tegen. Ik vond het altijd een feest mee te mogen op drive-in shows en ben sinds 2011 toegetreden als mede-eigenaar. Het uitwerken van een idee van de opdrachtgever tot het realiseren van de uiteindelijke productie maakt mij enthousiast. Mijn passie ligt bij goed geluid en het sturen van het bedrijf op operationeel en strategisch vlak.

TV huren - PartyZaan.nl - Nils Groenewold die zijn duim opsteekt

Nils Groenewold

Eigenaar

Het begon met een spiegelbol in mijn slaapkamer en vanuit daar is mijn passie voor licht en geluid uitgegroeid tot waar PartyZaan nu staat. Vanaf de oprichting in 2007 als drive-in show, tot heden, waarin producties en verhuur centraal staan. Deze passie voor de branche, werkervaring en studie dragen bij aan mijn werkzaamheden om een ambitieus bedrijf neer te zetten en elke dag de klantverwachtingen te overtreffen.

Martijn de Graaff

Sales medewerker

Na het afronden van mijn opleiding podiumtechniek en 2 leerzame stageperiodes ben ik als vaste medewerker bij PartyZaan begonnen. Met name de teamsfeer en de brede kennis binnen het vakgebied spraken mij erg aan. Mijn passie ligt bij het verlenen van de beste service en het overtreffen van de klantverwachting.

Medewerker

Sander van der Meij

Sales medewerker

x

Over ons - Thomas de Graaff

Thomas de Graaff

AV Technicus

Al toen ik 7 jaar oud was merkte ik dat mijn interesse bij licht en geluid lag. Ik liep mee met een dj en heb op de middelbare school stage gelopen bij PartyZaan. Ik besloot een studie podiumtechniek te volgen om er mijn beroep van te maken. Daarna ben ik als vaste kracht bij PartyZaan gaan werken. De flexibiliteit, teamsfeer en snelle groei maken voor mij het verschil.

Joey Fraiquin

Joey Fraiquin

AV Technicus

Bij PartyZaan ben ik actief in het picken van de orders en de opbouw en afbouw van evenementen. Als afgestudeerd lichttechnicus ben ik graag bezig met het ontwerpen, programmeren en bedienen van lichtshows. Ik kijk er iedere dag weer naar uit om aan het werk te gaan en ben blij dat ik in dit team van mijn passie mijn werk heb kunnen maken!

cropped-PartyZaan-Logo-Short.png

Yurian Gómez

AV Technicus

x

cropped-PartyZaan-Logo-Short.png

Joey van Ginkel

AV Technicus

x

Over ons - Bob Mooij

Bob Mooij

AV Technicus

Geluid was altijd al mij hobby en ik heb er mijn vak van kunnen maken. Het uitmixen van bands en het afmixen in de studio, dat doe ik al vele jaren. Ook op bedrijfsevenementen ben ik vaak achter de mengtafel te vinden. Ik ben pas tevreden als alles perfect klinkt en geniet van de verscheidenheid aan locaties en evenementen. 

Daphne Anker

Daphne Anker

AV Technicus

Als sinds het vak techniek op de middelbare school heb ik een passie voor techniek. Daar heb ik mijn werk van kunnen maken, in combinatie met mijn andere specialiteit, namelijk mediavormgever. Naast technische zaken houd ik mij bezig met de vormgeving van de media voor onze websites en social media. Bij PartyZaan is hangt een warme informele werksfeer welke mij erg aanspreekt. 

Lisa Hos

Lisa Hos

AV Technicus

Ik ben gek op muziek en heb daarnaast een passie voor techniek. Ik heb mijn opleiding geluidstechniek afgerond en ben na mijn stage bij PartyZaan gaan werken. Ik hou mij daar bezig met het magazijn. Daarnaast het opbouwen en afbouwen van producties. De sfeer in het team vind ik fantastisch en het werk blijft iedere dag vernieuwend en uitdagend. 

cropped-PartyZaan-Logo-Short.png

Elon Hempenius

AV Technicus

Al op de middelbare school was ik graag actief met de commissie licht en geluid. Ik ben ervoor gaan studeren en heb er mijn werk van kunnen maken. Podium, rigging en verlichting vind ik de leukste onderdelen. Ik houd mij bezig met de voorbereiding, opbouw en afbouw van producties. Daarnaast ondersteun in het magazijn met technische zaken en onderhoud.

Anne Scheltens

Anne Scheltens

AV Technicus

Na mijn studie aan het Mediacollege in de richting lichttechniek heb ik diverse festivals en evenementen mogen opbouwen, bedienen en breken. Bij PartyZaan werk ik fulltime in het voorbereiden, opbouwen en afbouwen van producties. De teamsfeer vind ik geweldig en de diversiteit aan producties ook. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het bijzonder leuk werk.

Raffi Snel

Raffi Snel

Stage MediaCollege

Ik loop inmiddels voor de tweede keer stage voor mijn opleiding om Audiovisueel technicus te worden. Vooral het geluid vind ik erg leuk, maar ook de sfeer hier is heel goed.

Baran Pinar

Baran Pinar

Stage MediaCollege​

Op advies van mijn klasgenoot Raffi ben ik voor mijn tweede stage bij PartyZaan uitgekomen. Ik heb hier veel plezier en leer veel bij naast school in de parktijk over dit vak.

Alex Bos

Alexander Bos

Stage ROC

Ik loop stage vanuit het ROC met de opleiding podiumtechniek. Bij PartyZaan leer ik veel bij in de praktijk van het magazijn tot opbouw, aansluiten en afbouw.

Joey Tromp

Joey Tromp

Stage Praktijkschool

Joey loopt inmiddels een ruim jaar beroepsstage vanuit Praktijkschool de Brug. Joey draait mee met alle operationele afdelingen en heeft veel geleerd.

Simon Kamphuis

Simon Kamphuis

Stage Praktijkschool

Simon loopt een parttime beroepsstage vanuit Praktijkschool de Brug en wil graag werkervaring opdoen in het audiovisuele en technische vakgebied.