Over ons

PartyZaan is opgericht in 2007 en is daarmee inmiddels zo’n 15 jaar actief op de audiovisuele markt. De liefde voor het vak is ontstaan vanuit hobby en passie voor audiovisuele technieken bij eigenaren Nils Groenewold, Jurrian Brink en Martijn Rijkenberg. Met nog steeds dezelfde liefde voor het vak is PartyZaan inmiddels uitgegroeid tot professioneel verhuur- en productiebedrijf.

Hierin willen wij ons onderscheiden in service en kwaliteit. De beste materialen, een eigen technische dienst en de modernste technieken zorgen ervoor de alle gebruikte materialen uiterst betrouwbaar zijn. Op het gebied van service maken we het verschil. Wij denken met u mee. Het aanleveren van een offerte binnen een uur na aanvraag, een levering punctueel op de minuut, dagelijkse bereikbaarheid en last-minute flexibiliteit zijn geen uitzonderingen. Bovendien kennen wij ook geen ‘kan-niet’ mentaliteit. We zetten ons liever in om uw wensen werkelijkheid te maken.

Inmiddels beschikken we over een fulltime bemande kantoorafdeling met productspecialisten, een technische dienst en operationele afdeling met experts op alle vlakken. Daarnaast zetten wij ons in als erkend leerbedrijf. Met jaarlijks zo’n 1.200 producties gaan wij geen uitdaging uit de weg!

Ruim 15 jaar ervaring

Ons enthousiaste team heeft een jarenlange ervaring in de audiovisuele branche. Onze medewerkers bieden u graag de juiste ondersteuning om uw evenement van begin tot eind te laten slagen.

Service XL

Ruime openingstijden en altijd dezelfde dag een offerte op maat! Onze experts zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en wij leveren punctueel op een door u gekozen tijdstip.

De beste kwaliteit

Wij willen kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn dealer van professionele merken. Onze technische dienst houdt ons materiaal uiterst representatief en in  topconditie.

Alles in eigen huis

Wij beschikken over een ruim assortiment aan AV apparatuur. Gespecialiseerde technici voor het ontwerpen, de opbouw en bediening.
Transport verzorgen wij ook in eigen beheer. 

Martijn Rijkenberg

Eigenaar

Wij leerden elkaar kennen binnen de technische commissie van de leerlingenvereniging op de middelbare school. Ik vond het altijd een feest mee te mogen op drive-in shows en ben sinds 2011 toegetreden als mede-eigenaar. Het uitwerken van een idee van de opdrachtgever tot het realiseren van de uiteindelijke productie maakt mij enthousiast. Mijn passie ligt bij goed geluid en het sturen van het bedrijf op operationeel en strategisch vlak.

Nils Groenewold

Eigenaar

Het begon met een spiegelbol in mijn slaapkamer en vanuit daar is mijn passie voor licht en geluid uitgegroeid tot waar PartyZaan nu staat. Vanaf de oprichting in 2007 als drive-in show, tot heden, waarin producties en verhuur centraal staan. Deze passie voor de branche, werkervaring en studie dragen bij aan mijn werkzaamheden om een ambitieus bedrijf neer te zetten en elke dag de klantverwachtingen te overtreffen.

Martijn de Graaff

Operationele zaken - Chef magazijn

Na het afronden van mijn opleiding podiumtechniek en 2 leerzame stageperiodes ben ik als vaste medewerker bij PartyZaan begonnen. Met name de teamsfeer en de brede kennis binnen het vakgebied spraken mij erg aan. Mijn passie ligt bij het verlenen van de beste service en het overtreffen van de klantverwachting.

Over ons - Thomas de Graaff

Thomas de Graaff

Operationele zaken - Lichttechniek

Al toen ik 7 jaar oud was merkte ik dat mijn interesse bij licht en geluid lag. Ik liep mee met een dj en heb op de middelbare school stage gelopen bij PartyZaan. Ik besloot een studie podiumtechniek te volgen om er mijn beroep van te maken. Daarna ben ik als vaste kracht bij PartyZaan gaan werken. De flexibiliteit, teamsfeer en snelle groei maken voor mij het verschil.

Joey Fraiquin

Joey Fraiquin

Operationele zaken - Lichttechniek

Bij PartyZaan ben ik actief in het picken van de orders en de opbouw en afbouw van evenementen. Als afgestudeerd lichttechnicus ben ik graag bezig met het ontwerpen, programmeren en bedienen van lichtshows. Ik kijk er iedere dag weer naar uit om aan het werk te gaan en ben blij dat ik in dit team van mijn passie mijn werk heb kunnen maken!

Anne Scheltens

Anne Scheltens

Operationele zaken

Na mijn studie aan het Mediacollege in de richting lichttechniek heb ik diverse festivals en evenementen mogen opbouwen, bedienen en breken. Bij PartyZaan werk ik fulltime in het voorbereiden, opbouwen en afbouwen van producties. De teamsfeer vind ik geweldig en de diversiteit aan producties ook. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het bijzonder leuk werk.

Daphne Anker

Operationele zaken - Mediavormgever

Als sinds het vak techniek op de middelbare school heb ik een passie voor techniek. Daar heb ik mijn werk van kunnen maken, in combinatie met mijn andere specialiteit, namelijk mediavormgever. Naast technische zaken houd ik mij bezig met de vormgeving van de media voor onze websites en social media. Bij PartyZaan is hangt een warme informele werksfeer welke mij erg aanspreekt. 

Lisa Hos

Lisa Hos

Operationele zaken - Geluidstechniek

Ik ben gek op muziek en heb daarnaast een passie voor techniek. Ik heb mijn opleiding geluidstechniek afgerond en ben na mijn stage bij PartyZaan gaan werken. Ik hou mij daar bezig met het magazijn. Daarnaast het opbouwen en afbouwen van producties. De sfeer in het team vind ik fantastisch en het werk blijft iedere dag vernieuwend en uitdagend. 

Mees Brinkman

Mees Brinkman

Fulltime Stagiair

Ik studeer aan het Mediacollege en heb een passie voor rigging, podiumbouw en geluid. Ik ben ontzettend blij dat ik bij PartyZaan terecht ben gekomen. Ik help in het magazijn en ga mee met opdrachten om in de praktijk op- en af te bouwen. De vele verschillende klussen, gave locaties en uitdagingen maken het erg leuk.

Kevin Schaap

Deejay

Ik ben inmiddels zo’n 16 jaar fulltime actief als DJ. Begonnen in de Zaanse horeca en inmiddels meermaals per week op bruiloften, schoolfeesten, festivals en bedrijfsevenementen. Overdag houd ik mij bezig met produceren van eigen muziek en producties voor bekende artiesten. Ik geef daarnaast dj-lessen. Het inspelen op het publiek en mijn ruime en brede ervaring zet ik als all-round dj in om een succes van het feest te maken.

Over ons - Bob Mooij

Bob Mooij

Operationele zaken - Geluidstechniek

Geluid was altijd al mij hobby en ik heb er mijn vak van kunnen maken. Het uitmixen van bands en het afmixen in de studio, dat doe ik al vele jaren. Ook op bedrijfsevenementen ben ik vaak achter de mengtafel te vinden. Ik ben pas tevreden als alles perfect klinkt en geniet van de verscheidenheid aan locaties en evenementen. 

Elon Hempenius

Operationele zaken

Al op de middelbare school was ik graag actief met de commissie licht en geluid. Ik ben ervoor gaan studeren en heb er mijn werk van kunnen maken. Podium, rigging en verlichting vind ik de leukste onderdelen. Ik houd mij bezig met de voorbereiding, opbouw en afbouw van producties. Daarnaast ondersteun in het magazijn met technische zaken en onderhoud.

Wouter Groenhof

Operationele zaken

De liefde voor licht en geluid zat er al vroeg in. Nog steeds voel ik mij achter het mengpaneel op mijn plaats. Het opbouwen, bedienen en afbouwen van producties vind ik ontzettend leuk om te doen. Het werk is gevarieerd, je komt op veel leuke locaties en ziet overal blije gezichten. Met name de sfeer bij PartyZaan, het teamgevoel en betrokkenheid spreken mij erg aan.

Jurrian Brink

Operationele zaken

Mijn interesse lag al op jonge leeftijd bij knopjes en verlichting. Sinds 2011 ben ik betrokken bij PartyZaan en ben met regelmaat te vinden op producties. Ik beleef nog altijd veel plezier aan drive-in shows, mooie producties en heb een bijzondere passie voor blacklight sport evenementen en silent disco.

Teamfoto

Word jij onze nieuwe collega?

Licht, geluid, magazijn of kantoor?

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan in een warm team waarin je prachtige producties mag ondersteunen? 

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!