fbpx
Bel ons op 075-6142342
Bel ons op 075-6142342

Over ons

PartyZaan

PartyZaan is opgericht in 2008 en is daarmee inmiddels zo’n 11 jaar actief op de audiovisuele markt. De liefde voor het vak is ontstaan vanuit hobby en passie voor audiovisuele technieken bij eigenaren Nils Groenewold, Jurrian Brink en Martijn Rijkenberg. Met nog steeds dezelfde liefde voor het vak is PartyZaan inmiddels uitgegroeid tot professioneel verhuur- en productiebedrijf.

Hierin willen wij ons onderscheiden in service en kwaliteit. De beste materialen, een eigen technische dienst en de modernste technieken zorgen ervoor de alle gebruikte materialen uiterst betrouwbaar zijn. Op het gebied van service maken we het verschil. Wij denken met u mee. Het aanleveren van een offerte binnen een uur na aanvraag, een levering punctueel op de minuut, dagelijkse bereikbaarheid en last-minute flexibiliteit zijn geen uitzonderingen. Bovendien kennen wij ook geen ‘kan-niet’ mentaliteit. We zetten ons liever in om uw wensen werkelijkheid te maken.

Inmiddels beschikken we over een fulltime bemande kantoorafdeling met productspecialisten, een technische dienst en operationele afdeling met experts op alle vlakken. Daarnaast zetten wij ons in als erkend leerbedrijf. Met jaarlijks zo’n 1.100 producties gaan wij geen uitdaging uit de weg!

Techniek sport evenement

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp