Over ons

PartyZaan is opgericht in 2007 en is daarmee inmiddels zo’n 15 jaar actief op de audiovisuele markt. De liefde voor het vak is ontstaan vanuit hobby en passie voor audiovisuele technieken bij eigenaren Nils Groenewold, Jurrian Brink en Martijn Rijkenberg. Met nog steeds dezelfde liefde voor het vak is PartyZaan inmiddels uitgegroeid tot professioneel verhuur- en productiebedrijf.

Hierin willen wij ons onderscheiden in service en kwaliteit. De beste materialen, een eigen technische dienst en de modernste technieken zorgen ervoor de alle gebruikte materialen uiterst betrouwbaar zijn. Op het gebied van service maken we het verschil. Wij denken met u mee. Het aanleveren van een offerte binnen een uur na aanvraag, een levering punctueel op de minuut, dagelijkse bereikbaarheid en last-minute flexibiliteit zijn geen uitzonderingen. Bovendien kennen wij ook geen ‘kan-niet’ mentaliteit. We zetten ons liever in om uw wensen werkelijkheid te maken.

Inmiddels beschikken we over een fulltime bemande kantoorafdeling met productspecialisten, een technische dienst en operationele afdeling met experts op alle vlakken. Daarnaast zetten wij ons in als erkend leerbedrijf. Met jaarlijks zo’n 1.200 producties gaan wij geen uitdaging uit de weg!

Ruim 15 jaar ervaring

Ons enthousiaste team heeft een jarenlange ervaring in de audiovisuele branche. Onze medewerkers bieden u graag de juiste ondersteuning om uw evenement van begin tot eind te laten slagen.

Service XL

Ruime openingstijden en altijd dezelfde dag een offerte op maat! Onze experts zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en wij leveren punctueel op een door u gekozen tijdstip.

De beste kwaliteit

Wij willen kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn dealer van professionele merken. Onze technische dienst houdt ons materiaal uiterst representatief en in  topconditie.

Alles in eigen huis

Wij beschikken over een ruim assortiment aan AV apparatuur. Gespecialiseerde technici voor het ontwerpen, de opbouw en bediening.
Transport verzorgen wij ook in eigen beheer. 

Martijn Rijkenberg

Eigenaar

Wij leerden elkaar kennen binnen de technische commissie van de leerlingenvereniging op de middelbare school. Ik vond het altijd een feest mee te mogen op drive-in shows en ben sinds 2011 toegetreden als mede-eigenaar. Het uitwerken van een idee van de opdrachtgever tot het realiseren van de uiteindelijke productie maakt mij enthousiast. Mijn passie ligt bij goed geluid en het sturen van het bedrijf op operationeel en strategisch vlak.

Nils Groenewold

Eigenaar

Het begon met een spiegelbol in mijn slaapkamer en vanuit daar is mijn passie voor licht en geluid uitgegroeid tot waar PartyZaan nu staat. Vanaf de oprichting in 2007 als drive-in show, tot heden, waarin producties en verhuur centraal staan. Deze passie voor de branche, werkervaring en studie dragen bij aan mijn werkzaamheden om een ambitieus bedrijf neer te zetten en elke dag de klantverwachtingen te overtreffen.

Jurrian Brink

Eigenaar

Mijn interesse lag al op jonge leeftijd bij knopjes en verlichting. Sinds 2011 ben ik na reeds jaren betrokken te zijn geweest toegetreden als mede-eigenaar, waarbij mijn werkervaring en kennis ingezet wordt voor het creëren van de beste klant-ervaring en innovatie. Ik beleef nog altijd veel plezier aan drive-in shows, mooie producties en heb een bijzondere passie voor blacklight sport evenementen en silent disco.

Martijn de Graaff

Operationele zaken

Na het afronden van mijn opleiding podiumtechniek en 2 leerzame stageperiodes ben ik als vaste medewerker bij PartyZaan begonnen. Met name de teamsfeer en de brede kennis binnen het vakgebied spraken mij erg aan. Mijn passie ligt bij het verlenen van de beste service en het overtreffen van de klantverwachting.

Thomas de Graaff

Operationele zaken

Al toen ik 7 jaar oud was merkte ik dat mijn interesse bij licht en geluid lag. Ik liep mee met een dj en heb op de middelbare school stage gelopen bij PartyZaan. Ik besloot een studie podiumtechniek te volgen om er mijn beroep van te maken. Daarna ben ik als vaste kracht bij PartyZaan gaan werken. De flexibiliteit, teamsfeer en snelle groei maken voor mij het verschil.

Wouter Groenhof

Operationele zaken

De liefde voor licht en geluid zat er al vroeg in. Nog steeds voel ik mij achter het mengpaneel op mijn plaats. Het opbouwen, bedienen en afbouwen van producties vind ik ontzettend leuk om te doen. Het werk is gevarieerd, je komt op veel leuke locaties en ziet overal blije gezichten. Met name de sfeer bij PartyZaan, het teamgevoel en betrokkenheid spreken mij erg aan.

Over ons - Bob Mooij

Bob Mooij

Operationele zaken - Geluidstechniek

Geluid was altijd al mij hobby en ik heb er mijn vak van kunnen maken. Het uitmixen van bands en het afmixen in de studio, dat doe ik al vele jaren. Ook op bedrijfsevenementen ben ik vaak achter de mengtafel te vinden. Ik ben pas tevreden als alles perfect klinkt en geniet van de verscheidenheid aan locaties en evenementen. 

Kevin Schaap

Deejay

Ik ben inmiddels zo’n 15 jaar fulltime actief als DJ. Begonnen in de Zaanse horeca en inmiddels meermaals per week op bruiloften, schoolfeesten, festivals en bedrijfsevenementen. Overdag houd ik mij bezig met produceren van eigen muziek en producties voor bekende artiesten. Ik geef daarnaast dj-lessen. Het inspelen op het publiek en mijn ruime en brede ervaring zet ik als all-round dj in om een succes van het feest te maken.