Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Mengpaneel huren

Mengpaneel huren - Martijn de Graaff

Wil je een aantal microfoons aansluiten, dan kan dat op een mengpaneel. Bij PartyZaan kun je de beste mengpanelen huren. Hiermee is het eenvoudig om per persoon het volume en de klank aan te passen. Dit werkt net zo met instrumenten. Iedere microfoon of ieder instrument gebruikt een kanaal. Vervolgens kan je door het formaat van de band te bepalen, de keuze maken voor het juiste mengpaneel. Wij hebben kleine en grotere modellen. De analoge mixers zijn erg overzichtelijk. Daarentegen biedt de digitale een schat aan mogelijkheden. Ideaal om het beste resultaat te behalen. De bijbehorende accessoires zijn te vinden per categorie en kunnen hoop werk besparen.

Is Mengpaneel huren niet helemaal waar je naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere vormen van geluid huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten geluidsverhuur aan:
Speakers huren – Statieven huren – In-ear monitor huren

Analoog mengpaneel huren

Een analoog mengpaneel huren is voor de meeste situaties de juiste keuze. Het uitmixen van enkele microfoons of instrumenten is hiermee eenvoudig. Ook het bijprikken van een aux-kabel (om bijvoorbeeld muziek af te spelen met een telefoon, laptop of tablet) is eenvoudig. Het aantal aan te sluiten instrumenten of microfoons bepaalt het benodigde aantal kanalen. Al onze mixers zijn voorzien van één of meerdere uitgangen om een vloermonitor op aan te sluiten.

De 8 kanalen mixer is het instapmodel en voldoet in vele situaties. Net iets meer kanalen nodig, bijvoorbeeld voor een band? Overweeg dan de 16 kanalen versie van Yamaha. Live-artiesten geven de voorkeur aan de Dynacord mixer. Tot slot is de Allen & Heath mixer voorzien van een uitgebreide toonregeling en subgroepen. Dit is prettig voor het afmixen van een band. 

De multikabel combineert een aantal kabels tussen het mengpaneel en het podium. Dat scheelt flink wat kabels leggen en houdt het podium netjes.

Digitaal mengpaneel huren

Voor de ervaren geluidsman is het waarschijnlijk het prettigst om een digitaal mengpaneel te huren. Er zijn meerdere banken te gebruiken en daarmee beschikt de tafel over een stuk meer kanalen. Ook de functies zijn flink uitgebreider. In combinatie met een stage-box en een UTP haspel, hoeft er nog meer 1 kabel te liggen tussen mixer en band.

Let op: Wij verhuren Digitale geluidstafels niet aan particuliere klanten. Bij verhuur aan zakelijke klanten vragen wij om een geldig en recent K.v.K. uittreksel, een legitimatiebewijs en een borgsom. Producties worden door ons voorzien van een medewerker van ons voor opbouw, ondersteuning en afbouw.