Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Beamer huren

Vind u een tv-scherm te klein voor uw presentatie, dan is een beamer en scherm huren een prima oplossing. De beamer kan, afhankelijk van het type scherm, zowel voor als achter het scherm geplaatst worden. 

Wij hebben short-throw beamers en gewone beamers om te huren. De short throw beamer is gemaakt om heel dicht bij het scherm te plaatsen. Vaak is 1 tot 1,5 meter al voldoende om het schermvullend te maken. Handig voor in kleine ruimtes of voor de kleinere schermen. De normale beamers hebben vaak 3 tot 5 meter afstand nodig tot het scherm. Al onze beamers zijn voorzien van HDMI aansluiting.

Bij ons kunt u eenvoudig een beamer huren in combinatie met een projectiescherm en/of geluidssysteem om het beste eindresultaat te behalen.

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van video huren. Wij bieden
onder andere de volgende soorten videoverhuur aan: Camera hurenVideomixer huren 

Beamer huren - Martijn de Graaff

De keuze voor de juiste beamer

Het kiezen van de juiste beamer bij uw locatie kan nog best een uitdaging zijn. Heeft u een grotere locatie met een groot scherm (120 inch of meer), dan komt u als snel uit bij onze krachtige Epson beamer. Door zijn ingebouwde 5500AL lamp is de projectie zelfs met daglicht nog goed te zien.

Voor de kleinere aangelegenheden hebben we de Optoma short-throw beamer. De short-throw staat dichter bij het scherm waardoor erg geschikt is voor bijvoorbeeld een kleinere ruimte. Deze beamer is daardoor ook iets minder krachtig. Dit is de ideale keuze voor bij ons 80 inch scherm en ons 100 inch scherm. 

Makkelijk kiezen met onze complete sets

Om dat keuze eenvoudiger te maken, hebben wij reeds een aantal sets voor u samengesteld. Deze bestaan uit een beamer, een bijpassend scherm, een beamertafeltje en een HDMI kabel. Alleen nog uw eigen laptop en presenter toevoegen en u bent klaar voor de presentatie of film. Uiteraard zijn deze elementen ook bij ons te huur.

Beamerset ‘Klein’ is geschikt voor presentaties en film tot 30 personen. Set ‘Middel’ wordt veel gebruikt voor 30 tot 60 personen. Tot slot wordt beamerset ‘Groot’ ingezet vanaf 60 tot ongeveer 100 personen. Wilt u een grotere set, neem dan contact met ons op voor de juiste oplossing.

Presentatie podium speakers beamer scherm licht
Presentatie beamer groot scherm en stoelen
Presentatie beamer huren scherm en podium
Groot beamer scherm huren

Accessoires

Heeft u op locatie geen tafeltje aanwezig, dan is de beamertafel een goede keuze. De beamer kan daarmee op de juiste afstand en hoogte gezet worden ten opzichte van het scherm. Al onze beamertafels hebben ook een extra plateau om een laptop op te zetten. Naast de beamer met een tafeltje is een beamerscherm onmisbaar. Soms wordt er gekozen voor projectie op een witte muur, maar met een speciaal scherm krijg je absoluut een scherper en helderder beeld. Met de combinatie beamer, scherm, tafeltje en eventueel een laptop van ons, bent u klaar voor het geven van een professionele presentatie.

krachtige beamer huren

Beamer huren bij u in de regio