Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Portman huren

Portman Lights ontwerpt iconische verlichtingsarmaturen van hoge kwaliteit. Je ziet ze overal. Van tv-studio tot modeshow, in decors op festivals en bij presentaties om een warme en intieme sfeer neer te zetten. Portman is een absolute marktleider in Europa op het gebied van retro verlichting voor podiumgebruik.

De lampen hebben een stoere maar ook zeker stijlvolle uitstraling en geven een sfeervol warm licht. Mooi als blinder als er even veel licht nodig is, maar ook gedimd in een chique setting. Dit halogeen effect, dat in de meeste Portman lampen tegenwoordig LED is, wordt in de moderne armaturen gecombineerd met een sfeervolle achtergrondkleur. Dit is een glow effect om het helemaal af te maken. Hiermee kunnen wij de lampen prima plaatsen in setting welke perfect fit in de huisstijl kleuren van onze opdrachtgever. 

De Portman Light familie is inmiddels uitgebreid tot 10 verschillende lampen. Deze zijn op te hangen, in een decor te verwerken of netjes op een Gravity statief te plaatsen. Is dit iets voor jouw event? Portman huren kan eenvoudig via PartyZaan.

Is dit nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten licht verhuur aan: LED verlichtingmovinghead’suplighting.

Portman huren

Maak kennis met de Portman familie

Op dit moment bestaat ons aanbod uit onderstaande modellen. 

De Portman P1 Retro lamp is zeer populair in tv-studios, theaters, videoclips en tijdens concerten. Maar ook past hij uitstekend in een stijlvolle setting tijdens een zakelijk evenement. Tijdens een concert is hij naast eye-candy om naar te kijken ook een krachtige blinder. Sfeervol tijdens rustige momenten en aanwezig als het nodig is. De P1 retro bestaat uit 7 halogeenlampen van 230 watt per stuk. De lamp is met 7 kanalen dmx per unit apart te bedienen en programmeren. Wij leveren hem desgewenst op een statief of hangen hem op in of onder een truss. Met een diameter van maarliefst 99 centimeter valt hij zeker op!

De Portman P1 mini LED is een stukje kleiner dan de retro, maar zeker niet minder spectaculair. Met zijn 76cm diameter nog steeds een opvallend effect. Hij heeft dezelfde stoere uitstraling maar is geheel voorzien van LED verlichting. Het halogeen Tungsten effect is niet van echt te onderscheiden. Maar ook de LEDs in de achtergrond geven een glow-effect in iedere gewenste kleur. Samen maken ze hem helemaal perfect. De led verlichting doet ik kracht ook zeker niet onder voor de halogeen variant, echter met een vriendelijk stroomverbruik van maar 95 watt.

Wij krijgen ook zeker een warm gevoel van de Portman Mantis. Overigens ook geheel voorzien van LED-verlichting. Qua specificaties heeft hij veel weg van de Mini LED, echter in een heel ander jasje. De drie warm gloeiende staven vormen de basis, uitgebreid met een glow effect. Dit is geheel individueel af te stellen. In het midden bevindt zich nog een extra lichtbron welke in kleur aan te passen is. Hiervoor hebben we ook diverse voorzet stukjes, een soort gobo’s. De lamp is dimbaar warm wit tussen de 1600-3200 kelvin en staat stoer door zijn bijzondere moderne, doch retro model. De Portman Mantis zal zeker niet misstaan in een indrukwekkend decor. De lamp is op te hangen of op statief te plaatsen.

Geheel nieuw is de Portman P2 EVO. Een lijn van 6 lampen, met eenzelfde uiterlijk aan de Retro en de Mini-LED. Alle onderdelen zijn los van elkaar te bedienen. Zowel warm-wit in het midden als de achtergrondkleur in iedere gewenste tint. Deze lamp heeft een hoogte van 172 centimeter en komt staand goed tot zijn recht. Daarnaast kan hij opgehangen worden in een truss. Dit is de opvolger van de populaire Hexaline en brengt met zijn rgb-glow en geheel led uitgeruste variant een mooie opvolger. 

We eindigen met de allernieuwste. De Portman EVO ELEMENT. Een strip met 3 lampen, gelijk aan de P2 EVO. Wil je Portman huren, dan mag deze niet in je show ontbreken! Deze nieuwe variant is geschikt voor veel creatieve ideeën. Ze lampen zijn onderling aan elkaar te verbinden tot een lange lijn. Maar ook in andere formaties aan elkaar te koppelen via de E-CONN koppeling, waarbij er kruislinkse hoeken in diverse graden in te stellen zijn. Zeker in combinatie met de andere armaturen uit de serie is er een zeer gave creatie van te maken.   

Portman huren - P2 EVO
Portman huren
Portman P1 Retro huren

Iets bijzonders neerzetten

Maak iets bijzonders van je evenement door deze lampen te combineren tot een spectaculaire setting. Sfeervol op de achtergrond, genieten om naar te kijken. Spectaculair op concerten wanneer het nodig is. De Portman lampen zijn niet meer weg te denken in studio’s, op modeshows en tijdens uiteenlopende zakelijke evenementen. Wij zetten ze graag in tijdens een goede lichtshow. Maar ook tijdens een presentatie doen ze het goed achter het podium om een sfeervolle ambiance te creëren. De kleuren zijn aan te passen naar iedere huisstijl en zowel staan op zichzelf als hangend zijn de lampen goed neer te zetten. Ze zijn volledig dmx bedienbaar, maar ook stand-alone eenvoudig te gebruiken zonder te programmeren. 

Kort de eigenschappen en de opties

– Betrouwbare armaturen

– Veel nagemaakt, dit is het origineel

– Spectaculair tijdens een concert en event

– Stijlvol tijdens een presentatie

– Een eye-catcher qua design en output

– In grotere aantallen leverbaar

– Betaal enkel voor de gebruiksdagen

– Interessante staffelkorting voor meerdere dagen

– Optionele bezorg- en ophaalservice

– Ervaren personeel voor de bediening

– B2B kortingen mogelijk

– Dezelfde dag nog een offerte

– Bekijk verdere informatie op de site van Portman Lights.

Portman EVO ELEMENT huren

Advies over uw project?

Heeft u na het lezen van deze pagina interesse in deze verlichting huren? Dan adviseren wij u graag over welke lampen en welk aantal het meest geschikt is om het gewenste resultaat te behalen. Wij zorgen na contact nog dezelfde dag voor een offerte op maat.