Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Afzetpaaltjes huren

Bij ons kan je nette afzetpaaltjes huren voor een chique entree. Ontvang uw gasten in luxe, maak een wandelpand of zet iets netjes af. We verhuren chrome afzetpaaltjes met diverse kleuren koorden. 

Deze afzetpalen worden veel gebruikt bij winkelopeningen, om links en rechts van een rode loper te zetten. Ook veel bedrijfsfeesten, borrels of onthullingen maakt een stijlvolle entree het verschil.

Daarnaast zijn de afzetpaaltjes goed in te huren voor VIP-decks, om als afscheiding te werken. Naast de afzetpalen en koorden kunnen wij ook rode lopers leveren, in iedere gewenste lengte. 

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van podium en gordijn huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten podia en gordijnen verhuur aan: Katheder huren – Pipe and Drape huren – Podium huren – Theaterdoek huren

Thomas de Graaff - Afzetpaaltjes huren

Afzetpaaltjes

De afzetpaaltjes zijn van hoge kwaliteit roestvrij staal met een rechte bovenkant en een aflopende voet. De afzetpaal is gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal. Hierdoor zijn ze geschikt voor buitengebruik.

De afzetpaal is 98 cm hoog en het onderstel heeft een diameter van 32 cm. Het afzetpaaltje is afgewerkt met een laagje chroom wat deze een mooie zilveren uitstraling geeft. De afzetpaaltjes zijn verzwaard en blijven daarom ook staan bij wat wind.

Koorden

Onze koorden zijn van velours en hebben een stijlvolle uitstraling. De lengte is 150 cm en de diameter van het koord is 3,5 – 4 cm. Al onze koorden hebben een chrome-kleurige haak, om aan de afzetpaaltjes te koppelen.

Let op dat er tussen de eerste twee paaltjes slechts één koord nodig is. Bij ieder extra paaltje komt er vervolgens ook een koord bij. Plaatst u de paaltjes aan beide kanten van een looppad, dan is bovenstaand twee keer het geval.

Staat uw gewenste kleur er niet tussen? Laat het ons weten, dan bekijken wij de mogelijkheden!

 

Rode loper - Afzetpaaltjes met zwarte koorden
loper afzetpaaltjes winkel opening huren
Afzetpaaltjes te huur

Rode loper kopen

Wij leveren ook rode lopers bij onze afzetpaaltjes en koorden. Onze lopers zijn warm rood (chique) en leverbaar per meter. Wanneer u 5 meter wenst, kunt u het product 5 keer toevoegen (aantal 5) aan uw winkelwagen. Onze lopers zijn ook leverbaar in andere kleuren. Hierop zit wel een levertijd van enkele dagen.