Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Speakers huren

Op deze pagina staan alle opties om speakers en boxen te huren. Overzichtelijk weergegeven op basis van de doeleinden waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld een speaker huren voor 50 personen? Dan is een boombox huren de oplossing.  Is speakers huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van geluid huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten geluidsverhuur aan: DJ-Gear huren – Mengpaneel huren – Microfoons huren.
Martijn de Graaff - Speakers huren

Speakers huren voor 40 tot 450 personen

De onderstaande sets zijn onze meest gebruikte populaire sets. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten en geven een geweldig geluid, van kleinere tot grote feesten. Al deze sets zijn actief. Ze hebben dus ingebouwde versterkers. Stroom erop, signaal doorkoppelen en gaan!

Speakerset Klein is geschikt tot 80 personen. Voor achtergrondmuziek, spraakversterking of een klein feestje.
Speakerset Middel is dezelfde set, maar dan met 1 subwoofer erbij voor meer bas. Voor een goed feestje tot ongeveer 130 personen.
Speakerset Groot is met 2 subwoofers geschikt tot feesten met 200 bezoekers.
Speakerset XL is extra groot, met 4 grotere subwoofers en 2 grote tops erop. Geschikt tot maximaal 450 feestgangers. 

Speakers op accu met bluetooth

Wanneer u een feestje geeft op een locatie waar geen stroomvoorziening aanwezig is, dan is het huren van onze JBL speakers de perfecte oplossing! De Boombox 2 huren is geschikt voor een klein feestje thuis tot 25 personen. De Partybox 310 kan 50 personen aan en is met verhuur van een tweede speaker, uit te breiden voor feestjes tot 70 man.

Speakers huren voor 450 tot 1200 personen

Voor de grotere feestjes bestaat onze boxen verhuur uit: De speakerset groot, geschikt tot 200 bezoekers. De electro voice set 2 sub / 2 top kan feestjes tot 300 man aan. Deze boxen set te huur is er ook in dubbele formatie en kan dan gebruikt worden tot zo’n 600 man. Tot slot de RCF set, welke geheel actief is en tot 500 personen zorgt voor een goed feestje.

Speaker huren vanaf 600 personen? Onze line-array sets zijn geschikt voor de grotere events, zowel indoor als outdoor. Vaak gebruikt tijdens een concert, groot bedrijfsfeest of outdoor podium. Wij kunnen deze sets uitbreiden tot een bereik van 2500 bezoekers. Wij adviseren u graag met betrekking tot de juiste speakers huren.

Speakerverhuur los

Heb je slechts 1 speaker nodig, dan is de ZLX-12p een goede optie. Voor iets meer volume is de grotere broer ZLX-15p een mooi alternatief. Ook is het mogelijk voor grotere events om een uitgebreider aantal losse speakers en boxen neer te zetten. Mis je toch nog een beetje bas op je feest, dan is de Stinger Sub een welkome toevoeging. Speciaal voor kleine presentaties, zachte achtergrondmuziek of het lokaal hoorbaar maken van een spreker, is de kleine SAT62A speaker de juiste keuze.

Speakers DJ set truss booth huren

Boxen bij u in de regio

Martijn de Graaff - Speaker statieven huren

Hulp nodig bij het uitzoeken van de beste speakerset?

Kom je er toch niet helemaal uit welke combinatie van boxen en speakers het beste is voor jouw evenement? Helemaal geen probleem, PartyZaan denkt graag met je mee om tot een maatwerk oplossing te komen! 

Wij hebben ervaring in het verzorgen van de perfecte audio ervaring voor bruiloften, bedrijfsfeesten, sportevenementen, huisfeestjes, beurzen, congressen, festivals en nog veel meer. 

Heb jij een speciale wens? Laat het ons gerust weten, dan gaan we dat regelen!