Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Speakers huren

Op deze pagina staan alle opties om speakers en boxen te huren. Overzichtelijk weergegeven op basis van de doeleinden waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld een speaker huren voor 50 personen? Dan is een boombox huren de oplossing. 

Op deze pagina vind je:

– Kant en klare speakersets
– Speakers op accu met bluetooth
– Grote speakersets voor evenementen
– Losse speakers om zelf een set samen te stellen

Is dit nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten van geluid. Wij bieden onder andere de volgende soorten geluidverhuur aan: Dj-GearDj Booth’sMengpanelen.

Martijn de Graaff - Speakers huren

Speakers huren voor 40 tot 650 personen

De onderstaande sets zijn onze meest gebruikte populaire sets. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten en geven een geweldig geluid, van kleinere tot grote feesten. Al deze sets zijn actief. Ze hebben dus ingebouwde versterkers. Stroom erop, signaal doorkoppelen en gaan!

Speakerset 1 Klein is geschikt tot 60 personen. Voor achtergrondmuziek, spraakversterking of een klein feestje.
Speakerset 2 Middel is dezelfde set, maar dan met 1x 15 inch subwoofer erbij voor meer bas. Voor een goed feestje tot ongeveer 100 personen.
Speakerset 3 Groot is met 2x 15 inch subwoofers geschikt tot feesten met 150 bezoekers.
Speakerset 4 XL is pittig, met 2 grotere 18 inch subwoofers en 2 grote 15 inch tops erop. Geschikt tot maximaal 250 feestgangers (Pro-set*)
Speakerset 5 XXL is extra groot, met 4 grotere 18 inch subwoofers en 2 grote 15 inch tops erop. Geschikt tot maximaal 350 feestgangers (Pro-set*)
Speakerset 6 XXXL is extreem groot, met 8 grotere 18 inch subwoofers en 4 grote 15 inch tops erop. Geschikt tot maximaal 650 feestgangers1 (Pro-set*)

Speakers op accu met bluetooth

Wanneer u een feestje geeft op een locatie waar geen stroomvoorziening aanwezig is, dan is het huren van onze Accu Bluetooth speakers de perfecte oplossing! De Boombox 2 huren is geschikt voor een klein feestje thuis tot 25 personen. De Partybox 310 kan 50 personen aan en is met verhuur van een tweede speaker, uit te breiden voor feestjes tot 70 man. Het neusje van de zalm is de Soundboks SB4. Deze draadloze speaker heeft een fenomenaal geluid, een enorm volume en overtreft iedere verwachting! De accu gaat op vol volume 6 uur mee, maar op half volume tot wel 40 uur. Met de extra Batteryboks3 accu voeg je hier zo weer 40 uur aan toe. Deze speaker heeft diverse bedrade aansluitingen, maar ook bluetooth. Bovendien kan hij veilig staan in de regen, sneeuw, of beter nog, in de volle zon!

Speakers huren voor 450 tot 1200 personen

Voor de grotere feestjes bestaat onze boxen verhuur uit: De RCF sets, welke geheel actief zijn en zorgen voor een goed feestje. De set 2 sub / 2 top is geschikt tot 450 personen. De line-array sets zijn uit te breiden tot een bereik van 2500 bezoekers, zowel indoor als outdoor. Vaak gebruikt tijdens een concert, groot bedrijfsfeest of outdoor podium. Wij adviseren u graag met betrekking tot de juiste speakers huren.

*Let op: Wij verhuren RCF pro gear en grotere (PRO-sets) niet aan particuliere klanten. Bij verhuur aan zakelijke klanten vragen wij om een geldig en recent K.v.K. uittreksel, een legitimatiebewijs en een borgsom. Producties worden door ons voorzien van een medewerker van ons voor opbouw, ondersteuning en afbouw.

Speakerverhuur los

Heb je slechts 1 speaker nodig, dan is de ZLX-12p een goede optie. Voor iets meer volume is de grotere broer ZLX-15p een mooi alternatief. Ook is het mogelijk voor grotere events om een uitgebreider aantal losse speakers en boxen neer te zetten. Mis je toch nog een beetje bas op je feest, dan is de Stinger Sub een welkome toevoeging. Speciaal voor kleine presentaties, zachte achtergrondmuziek of het lokaal hoorbaar maken van een spreker, is de kleine SAT62A speaker de juiste keuze.

Martijn de Graaff - Speaker statieven huren

Hulp nodig bij het uitzoeken van de beste speakerset?

Kom je er toch niet helemaal uit welke combinatie van boxen en speakers het beste is voor jouw evenement? Helemaal geen probleem, PartyZaan denkt graag met je mee om tot een maatwerk oplossing te komen! 

Wij hebben ervaring in het verzorgen van de perfecte audio ervaring voor bruiloften, bedrijfsfeesten, sportevenementen, huisfeestjes, beurzen, congressen, festivals en nog veel meer. 

Heb jij een speciale wens? Laat het ons gerust weten, dan gaan we dat regelen!