Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Podium en gordijn

De aankleding van uw evenement maakt het verschil! Om van uw presentatie, optreden of ander evenement een succes te maken kunt u gebruik maken van een podium en gordijn huren op ieder gewenst formaat en hoogte. Of een doekenwand/scheidingswand door middel van ons pipe and drape systeem.

Maak het podium en gordijn verhuur geheel compleet met een mooie entree tussen afzetpaaltjes, met koorden passend bij de kleur van uw huisstijl.

Martijn Rijkenberg - Over ons
afzetpaaltjes en koorden huren
Afzetpaaltjes
Katheder huren
Katheder
Pipe & Drape - Staander 180-420 cm
Pipe and drape
Prostage Podium Deck huren
Podium
theaterdoeken huren
Theaterdoek

Podium huren

Een podium is handig en nodig in veel situaties. Heeft u bijvoorbeeld een presentatie, optreden of geeft u een beurs? Dan is een verhoging handig en noodzakelijk. U wilt echter wel dat het podium dat u huurt betrouwbaar en veilig is. PartyZaan is dé podium verhuurder van Noord-Holland en levert altijd kwaliteit. Wij helpen u bij het opbouwen en zorgen dat alles veilig en soepel verloopt.

Speakers podium geluid
Theaterdoek huren

Gordijn huren

Een theaterdoek, ook wel gordijn huren? Dat kan! Theaterdoeken worden vaak opgehangen aan trussen en zijn gemaakt om de onthulling nog nét iets spannender te maken. Wij verhuren theaterdoeken in diverse formaten, in het zwart en in het blauw. Neem contact op voor meer informatie!