Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Lichteffecten huren

Op deze pagina staan alle opties om lichteffecten te huren. Overzichtelijk weergegeven op basis van de doeleinden waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Dit zijn specifieke disco effecten tijdens van de discolampen. Vele kleuren en zalen schieten door de ruimte op de maat van de muziek. Deze lampen hebben allen een ingebouwde microfoon en luisteren dus zelf naar de muziek. Deze muziek zetten ze om in de juiste beweging om er een dynamisch geheel van te maken. Al met al ideaal om feestverlichting te huren.Is dit nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten licht verhuur aan: LED verlichtingmovinghead’suplighting.

Nils Groenewold - Lichteffecten huren

Lichteffect voor een feestje thuis

Wanneer u thuis een feestje geeft, kunt u met deze lichteffecten de ruimte eenvoudig vullen met licht en/of laserstralen. De Derby en de Mushroom vullen de ruimte met gekleurde lichtstralen op de maat van de muziek. Bent u opzoek naar een rustiger effect is de Starburst wat voor u. De langzaam draaiende bol vult de hele ruimte met lichtpuntjes, te vergelijken met een spiegelbol. 

Door de ingebouwde Laser, Stroboscoop en zogeheten Moonflower is de Stinger 3in1 een erg compleet lichteffect dat daardoor de hele avond een mooie lichtshow creëert op de maat van de muziek. Absoluut het meest spectaculaire effect van de vier onderstaande. Het licht komt het meest tot z’n recht met een beetje hoogte en daarom zijn deze lichteffecten eenvoudig op een statief te plaatsen. 

Lichteffect voor grotere feestjes

Voor de grotere feestjes hebben wij de Martin wizard. Dit is geen led lichteffect, maar deze bevat een gasontladingslamp. Dit zorgt voor mooie warme kleuren en een krachtig bereik. Door de draaiende reflector en spiegeltrommel bewegen de vele lichtstralen door de ruimte in meerdere kleuren en patronen. Dit lichteffect kan zichzelf aansturen door de ingebouwde microfoon, maar is ook op een lichtpaneel aan te sluiten.

Een populaire nieuwe serie opvallende verlichting is die van Portman. Stijlvolle retro lampen met moderne specificaties. Prachtig om naar te kijken en daardoor ook perfect voor studio’s en seminars in huiskamer sfeer. Ook op feestjes is het een echte eye-catcher!