Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Special effects

Special effects huren? Al onze Special effects staat hieronder in overzichtelijke categorieën. Voor zowel indoor als outdoor evenementen is het mogelijk special effecten in te zetten om uw event onvergetelijk te maken. Stel eenvoudig zelf samen of vraag ons om persoonlijk advies.

Diverse effecten huren zijn op een leuke manier aan elkaar te koppelen. Zo kunnen wij onze rode knoppen koppelen om bij het drukken daarop confetti de lucht in te schieten óf een doek te laten vallen voor een onthulling.

Wij denken graag mee over een spectaculair effecten en maken dan een overzichtelijke offerte. Ook het opbouwen, afbouwen en desgewenst bedienen van de materialen kunnen wij voor u verzorgen. Alles voor het vlekkeloos huren van special effects.

Is special effects huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: Rode knop huren – Rookmachine huren – Sneeuwmachine huren

Nils Groenewold - Over ons
bellenblaas machine huren
Bellenblaas machine
MagicFX Clubblower huren
Confetti machines
MagicFX Electric Cannon - 80cm - Confetti - Papier - Multicolour
Confetti kopen
Set MagicFX CO2-Jet (80 seconden)
CO2 jets/guns
Rookmachine huren
Rookmachine
Rode knop huren
Rode knoppen
Sneeuwmachine huren
Sneeuwmachine
Vuurwerk fontein huren
Vuurwerk fontein
Valdoeksysteem huren
Powerdrop
MagicFX stage fan XL 50cm huren
Ventilator
Vlammenwerper huren
Vlammenwerper
Geurmachine huren
Geurmachine
MagicFX Commander 4 - Bedieningspaneel
FX Controllers

Rode knop huren

Een rode knop huren wordt gedaan als u bijvoorbeeld een winkel opent, als er iets aangekondigd wordt of een bepaald startmoment. Een rode knop kan bij zo’n speciaal moment niet ontbreken. Bij PartyZaan huur je een rode knop, eenvoudig en snel. Wij beschikken over meerdere soorten, groot, klein, op een zuil of met afstandsbediening, het kan allemaal.

Activatiezuil met rode knop
Rookmachine huren

Rookmachine huren

Hoe gaaf is een rookmachine op uw feestje? Een rookmachine versterkt visuele shows en is daarmee perfect voor het creëren van een gaaf sfeertje! Rookmachines zijn al jaren populair, vooral bij feestomstandigheden. Wij hebben voor iedere situatie de juiste rookmachine en we vertellen u graag wat u nodig heeft per situatie. U kunt bij ons ook terecht voor het aanschaffen van rookmachine vloeistof. Alles onder één dak!

Sneeuwmachine huren

Een sneeuwmachine huren doe je vaak bij een winters themafeest of evenement. Après-ski in je eigen tuin of een verrassing op het schoolplein. Het huursneeuwkanon van deze unit is een mengsel op waterbasis dat het meest lijkt op schuim. De machine spuit vlokken en lijkt daardoor erg op echte sneeuw. Als het niet regent, blijft het enige tijd (meer dan een uur) op de grond.

Martijn Rijkenberg - Sneeuwmachine huren
Bellenblaasmachine XL

Bellenblaasmachine huren

Wilt u een bellenblaasmachine huren? Wij hebben de juiste machine in huis! Onze bellenblaasmachine produceert een grote hoeveelheid bellen tussen de 5 en 15 cm. De machine maakt honderden bellen per minuut. Onze machines worden zonder vloeistof geleverd. U kunt deze bellenblaasvloeistof apart bestellen op deze pagina.