Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Theaterverlichting huren

Theaterverlichting huren voor optredens, theaters, musicals, presentaties of beursstands. Deze lampen zijn voornamelijk geschikt om een podium of personen van voren te belichten.  

Vaak vormen deze lampen de basis van een productie om alles en iedereen zichtbaar te maken in een warme neutrale kleur. Theaterverlichting huren? Wij hebben wat alles wat u zoekt!

Is led verlichting huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten lichtverhuur aan: Movinghead huren – Prikkabels huren – Theaterverlichting huren

Nils - Theaterverlichting huren

LED theaterverlichting huren

Hieronder staan onze LED varianten van de ‘fresnel’, ‘profielspot’ en gewone spot.

De ADJ Encore FR150z fresnel is uitgerust met een 130W LED lichtbron en een fresnel-lens. Hij heeft een lichttemperatuur van een warme 3000k. Deze spot is gemaakt voor het uitlichten van grote oppervlakken zoals een podiumvloer. Hij wordt geleverd inclusief barndoors. De bundel is van 8 tot 50 graden aan te passen.

De ADJ Encore profile 1000 WW is voorzien van een 120W LED lichtbron. Deze lampen heeft 4 ‘messen’ welke gebruikt worden als shutters om de lichtbundel straks uit te kunnen snijden. Hiermee is dus ook een vierkant object perfect uit te lichten, zonder licht te lekken buiten het object. De bundel is van 12 tot 22 graden aan te passen.

Beide lampen uit de Encore serie zijn ‘Flicker-free’ en dus prefect te gebruiken voor theaters of filmopnames. 

De LED par 64 spot CW/WW is voorzien van warme en koude witte leds. Hiermee is dus ideaal de gewenste kleurtemperatuur te mengen. Het is wel een eenvoudige spot die enkel een (dimbare) gloed van wit licht weergeeft. 

Conventionele theaterverlichting huren

Iets minder modern zijn de onderstaande spots. Deze zijn nog voorzien van een halogeen lamp. 

De par 56 met 300 watt lamp wordt nog regelmatig gebruikt om iets iets te lichten. De par 64 met 500 watt lamp is zijn grotere broer en geeft een aardig hoeveelheid warm wit licht (en warmte). Ook als fourbar leverbaar met kleurenfilters om het klassieke effect te creëren met sfeervol tegenlicht. Natuurlijk iets dat ook met de moderne led variant kan. Toch geeft de conventionele verlichting volgens de liefhebber nog altijd het mooiste licht en effect.