Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Licht huren

Licht huren voor een feest thuis, in de tuin of in een zaal? Dan zit je bij PartyZaan goed! Daarnaast bieden we een ruim assortiment voor decoratieve doeleinden, festivals, beursstand en theaters. 

Al onze licht verhuur staat hieronder in overzichtelijke categorieën. Stel eenvoudig zelf je lichtshow samen of vraag ons om persoonlijk advies. Ons team denkt graag met je mee over welke lampen en aantallen het meest geschikt zijn voor jouw locatie of evenement. 


Thomas de Graaff - Over ons
ADJ Encore LP32 IP Panel - Wallwasher floodlight.jpg
LED Verlichting
Lichteffecten huren
Lichteffecten
Blacklight huren
Blacklight
ADJ Focus Spot 4Z Movinghead
Movinghead
Prikkabel huren
Prikkabel
Encore Profile 1000 WW - LED Profielspot.jpg
Theaterverlichting
Chauvet Strike Array 2 - Blinder IP65
Blinder
laser huren
Laser
Stroboscoop huren
Stroboscoop
spiegelbol huren
Spiegelbol
Wolfmix W1 Mk2 huren
Lichtsturing
Statief K&M t.b.v. Licht of Geluid
Randapparatuur
Floodlight 400 watt HQI
Floodlight
ADJ Element QAIP accu uplight huren
Uplighting

Led verlichting huren

De meeste verlichting is inmiddels vervangen door LED. Daarmee geven de lampen een krachtige hoeveelheid licht, zonder warmte te genereren of veel stroom te verbruiken. Doormiddel van meerdere kleuren leds, kunnen daarmee extreem veel kleuren gemengd worden.

Bij PartyZaan kunt u LED verlichting huren in kleine en grote varianten. Daarnaast verhuren wij led spots voor buiten om een object of vloer te verlichten. Zelf wallwashers om een hele muur of gebouw uit te lichten in een kleur naar keuze. Uiteraard volledig waterdicht!

Disco lichten huren

Speciaal voor feestjes hebben wij een aantal leuke discolampen in de verhuur. Deze hebben allemaal een ingebouwde microfoon, zodat ze reageren op de muziek. Vele kleuren en stippen dansen op de maat van de muziek en vullen de hele ruimte met kleur. Ook heel leuk met een rookmachine om niet alleen de stippen op de vloer te zien, maar ook de stralen in de lucht.

Blacklight lampen huren

Terug van eigenlijk niet weg geweest. De blacklight UV lampen zorgen voor een bijzonder effect in het donker. Wij hebben ze voor binnen, om een goed feestje te bouwen. Daarnaast bieden wij ze aan voor buiten, om een sport-evenement mee te houden. Maak de set compleet met tape of schmink stiften voor een geslaagde neon-party!

Wij kunnen de blacklights met PostNL nu ook naar uw huisadres versturen. Voordelige levering door heel Nederland! Daarmee is blacklight licht huren makkelijker dan ooit.

Movingheads huren

Lampen die alle kleuren kunnen maken, patronen, flitsen en vervolgens heen en weer en op en neer kunnen bewegen. Bij ons kunt u movingheads huren voor een klein feestje, maar ook voor grote podia. Maak je lichtshow spectaculair door meerdere movingheads op te hangen of neer te zetten.

Prikkabel verhuur

Wilt u prikkabels huren? Dan zit u bij PartyZaan goed. Een prikkabel, ook wel festival lampjes, zorgt snel voor een sfeervol effect in een zaal of voor buiten. Wij hebben ze in sfeervol warm wit, maar ook in een kleurenmix. Onze prikkabels zijn koppelbaar, zodat iedere gewenste lengte makkelijk te maken is. Daarnaast bevatten onze prikkabels zelfs 2 lampen per meter, zodat ze extra veel sfeer geven!

Theaterspots huren

Een band, spreker of compleet orkest sfeervol en duidelijk uitlichten. Daarvoor kunt u bij ons theaterverlichting huren. Brede fresnell-spots of exact gebundelde profielspots huren. We beschikken over de nieuwste generatie LED theaterverlichting, welke zuinig is in verbruik, veel licht geeft en beschikt over een interne dimmer. Licht huren met dimpacks en een groot stroomverbruik zijn daarmee verleden tijd.

Laser verhuur

Een lasershow huren is altijd spectaculair voor feesten en evenementen. Wij hebben kleine lasers welke reageren op de maat van de muziek en grotere lasers welke wij door een laserjockey laten bedienen. Lasershows komen pas echt tot hun recht met een rookmachine of hazer. 

Stroboscoop huren

Op het juiste moment in de muziek het geweld van een stroboscoop. Dit felle knipperlicht geeft zijn flitsen in een gewenst tempo. Bij ons kunt u stroboscopen huren voor thuis (1500 watt) en daarnaast ook varianten van 3000 watt voor de grotere feesten en festivals. 

Spiegelbol / Glitterbol huren

Een bijna tijdloos effect. De spiegelbol deed het tientallen jaren geleden al goed en is nog steeds populair of feestjes. Huur een spiegelbol voor een stijlvol effect en het echte disco gevoel!

De set wordt geleverd met 1 motor en 1 pinspot. Extra pinspots zijn naar wens los bij te bestellen.