Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Bellenblaas-machine huren

Wilt u een bellenblaas-machine huren? Wij hebben de juiste machine in huis! Onze bubbelmachine produceert een grote hoeveelheid zeepbellen tussen de 5 en 15 cm. De machine maakt vele honderden bellen per minuut. Onze machines worden geleverd zonder vloeistof. Deze bellenblaasvloeistof kunt u op deze pagina apart bijbestellen.

Is bellenblaas-machine huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: Rode knop huren – Rookmachine huren – Confetti electric cannons kopen

Martijn Rijkenberg - Bellenblaasmachine huren

Zeepbellen festijn

Wij hebben de keuze gemaakt voor de Bellenblaasmachine XL. Deze geeft vele honderden bellen per minuut. Hij heeft een interne tank van 2 liter en verbruikt ongeveer een liter vloeistof per 20 minuten. De bellenblaasmachine verhuur heeft een bedrade controller, waarmee de machine op een afstand aan en uit te zetten is.

Bellenblaasmachine huren? Zo werkt het: De machine werkt eigenlijk net zoals je bellen kunt blazen uit een potje. Onderin de bellenblaas machine zit een bak waar 2 liter vloeistof in kan. Vervolgens draaien er 2 willen met vele cirkels (de rondjes die normaal per 1 aan een stokje zitten) door de bak. Daarna worden de bellen geblazen door twee krachtige ventilatoren. Deze ventilatoren zorgen er ook gelijk voor dat de bellen een stuk de lucht in geblazen worden. Onze bellenblaasvloeistof is milieuvriendelijk. Let wel op dat het binnen glad zou kunnen worden nadat de machine lange tijd aan heeft gestaan.