Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Rode knop huren - Onze specialiteit!

Een opening van een winkel of bedrijf, onthulling van een bord of standbeeld, of een startmoment… De grote rode knop kan niet ontbreken om het speciale moment te vieren. Onze rode activatieknop (kick-off-button) wordt veel ingezet om een logo te onthullen, confetti af te schieten, een eerste paal van een gebouw te vieren of om een winkel te openen.

Rode knop huren? We beschikken over meerdere soorten rode knoppen om te huren. Soms zijn deze alleen voor de show en wordt het werkelijke startsein tegelijk gegeven achter de schermen, voor de veiligheid. Maar vaak is de rode knop echt aangesloten en lanceert deze de special effects wanneer hij ingedrukt wordt!

Wij beschikken over de gebruikelijke rode slagknop van 10 cm, maar hebben daarnaast ook een XL variant van 25 cm. Een echte blikvanger, origineel en geschikt om met meerdere personen tegelijk op de rode knop te drukken. Naast de rode knoppen verhuur op stroom hebben wij ook een USB rode knop. Deze wordt gebruikt voor het lanceren van websites, het in starten van muziek of een lichtshow. Deze werkt net als een willekeurig in te stellen knop op het toetsenbord van een computer. De mogelijkheden hiermee zijn dus eindeloos!

Tot slot verhuren wij de MagicFX Red Button. Deze zetten wij in wanneer we echt veel stroom moeten schakelen. Deze knop is extra krachtig uitgevoerd en in staat zowel een groot vadoek als ook confetti en CO2 tegelijk aan te sturen.

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: CO2 huren – Sparkular huren – Valdoek systeem huren

Martijn Rijkenberg - Rode knop huren

Grote rode knop huren op een zuil

Wij beschikken over 4 verschillende rode knoppen. Hierbij kan er altijd gekozen worden of deze écht werkt en een special effect activeert, of dat het voor de show is.

De reguliere activatiezuil met rode knop, de rode usb knop, de XL extra grote rode knop en de Red Button, voor gebruik bij een groot aantal special effects. Allen leverbaar op een moderne truss-zuil van 1 meter hoog. Wanneer er door meerdere personen tegelijk iets onthuld zal worden, kunnen meerdere reguliere rode knoppen in serie schakelen, voor een echte werking. Ook de XL knop is natuurlijk een optie.

PartyZaan - Specialist in rode knoppen verhuur voor onthullingen

Door heel Nederland zijn wij actief met onthullingen, rode knoppen, valdoeksystemen en andere special effects. Een overzicht van enkelen die u voor gingen!

PartyZaan Rode knop Opening MBO 2019
Lancering nieuwe sportopleiding met Rico Verhoeven
Opening Cruijff Court met rode knop en valdoek
Opening Cruijff Court met Rijkaard en Gullit
Rode knop vallend doek huren
Onthulling standbeeld door burgemeester Aboutaleb
Onthulling met een valdoeksysteem en confetti (2)
Onthulling Videoland platform in opdracht van RTL
Opening nieuwe fabriek met rode knop
Opening fabriek door Koning Willem-Alexander
Rode knop
Opening winkel door Chantal Jansen en Martijn Krabbé

Losse rode knop of effect activatie huren

Wil je de knop liever in de hand houden of op een tafel zetten? Of een activatie knop huren voor bediening achter de schermen? Dan zijn onderstaande producten de juiste keuze. 

Een kick-off knop in combinatie met de beste special effects

Soms wordt een rode knop ingedrukt voor een symbolisch moment. Maar vaak gaat dit gepaard met het afschieten van confetti, een valdoeksysteem, CO2-jets of andere special effects. Een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden vindt u hieronder.

Valdoeksysteem

Druk op de rode lanceringsknop om automatisch een valdoek in iedere gewenste afmeting naar beneden te laten vallen. Uiteraard ook mogelijk in combinatie met confetti, CO2, rookmachine of vuurfonteinen. (Genoemde prijzen zijn voor alle materialen. Exclusief eventuele transport- en personeelskosten.)

Rode knop huren om confetti of streamers af te schieten

Met een druk op de rode knop voor onthulling schiet u confetti of slierten metershoog de lucht in. Natuurlijk in de kleuren van uw huisstijl of evenement.

Rode knop huren met CO2 jets voor een groot spectakel

Koppel onze rode activatie knop eenvoudig aan één of meerdere CO2 jets. Deze zullen met een grote kracht een enorme wolk de lucht in spuiten. Een effect dat zeker zorgt voor een wow-effect!