Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Movinghead huren

Bewegende lampen, movingheads, zijn onmisbaar op een goed feest of evenement. Deze lampen geven verschillende kleuren en bewegen op en neer én heen en weer. Enkele movingheads zijn ook voorzien van een prisma, om de bundel op te splitsen, gobo’s (patronen) en een stroboscoop functie.

Met een groot aantal movingheads creëer je een spectaculaire show. 

Vaak worden movingheads bestuurd door een lichttechnicus. Hiervoor hebben wij geavanceerde lichttafels. Wij hebben echter ook movingheads voor feestjes thuis of in kleine zalen. Deze hebben een ongebouwde microfoon en reageren daarmee op geluid. Die werken dus geheel zelfstandig zonder lichttafel!

Is dit nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten licht verhuur aan: LED verlichtingmovinghead’suplighting.

Nils Groenewold - movinghead huren

Movinghead huren (muziekgestuurd)

Onderstaande movingheads hebben een ingebouwde microfoon en zijn daarmee geluidsgestuurd. Ze kunnen bestuurd worden met een lichttafel, maar voor een feest thuis of in een zaal is dat niet nodig. Neerzetten, stekker erin en gaan!

Professionele movinghead huren

Deze movingheads zijn geavanceerd en daarom alleen met een dmx lichttafel te besturen. Daarmee zijn ze niet geschikt voor feestjes thuis, maar wel voor de professionele producties. 

Wij hebben beam, spot en wash movingheads. Een spot movinghead is gemaakt om een persoon of object uit te lichten. Een redelijk strakke bundel, met een kleur of een patroon (gobo) erin. De beam movinghead huur je, wanneer je behoefte hebt aan een heel erg strakke bundel. Hiervan worden er vaak veel gebruikt om een spectaculair effect neer te zetten. De wash movinghead geeft meer een vlek van licht zonder scherpe randen. Geen patronen en prisma’s, maar wel de meeste variatie in kleur. Deze hovingheads kunnen namelijk bijna iedere gewenste kleur weergeven.

Neerzetten of ophangen

Al onze heads zijn voorzien van een bracket en een triggerclamp. Je kunt ervoor kiezen om hem neer te zetten op het podium of op een zuil. Maar hij kan ook opgehangen worden. Zowel recht naar beneden als naar voren gericht. 

Hoe te besturen

Een movinghead huren en vervolgens besturen. Dat is niet prettig met een kleine lichttafel. Hiervoor adviseren wij een intelligente lichtsturing. Wij hebben daarvoor onder andere tafel van Avolites in ons assortiment opgenomen.