Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

ADJ verlichting huren

De afgelopen jaren is ADJ uitgegroeid naar een veelzijdig merk met armaturen van hoge kwaliteit. Steeds meer lichttechnici en grotere evenementen vertrouwen op ADJ en wensen dit te gebruiken voor hun producties. PartyZaan is sinds begin 2016 dealer van ADJ en levert diverse producten voor de verkoop en installatie markt. Ook zelf vertrouwen wij op ADJ voor onze verhuur afdeling. ADJ Verlichting huren is bij ons vertrouwd en prettig. 

Op deze pagina geven wij een overzicht van ons aanbod in specifiek ADJ producten. Dit betreffen movingheads, led producten, lichteffecten, floodlights, uplights en accu verlichting. Daarnaast ook een aantal special effects.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte. Collega verhuurbedrijven huren bij ons met speciale B2B condities. 

ADJ verlichting huren

Movingheads

Op dit moment bestaat het aanbod van ADJ Movingheads uit onderstaande modellen. De ADJ RxOne is een Beam movinghead met een 1R gasontladingslamp. Deze beschikt over een 16 voudig prisma en vele gobo’s en kleuren op vaste wielen.

De ADJ Focus Spot 4Z is een 200 watt led movinghead met een vast kleurenwiel en een gobowiel. Een uitstekend basismodel spot met een goede lichtopbrengst. Voor middelgrote locaties.

Zijn grote broer de ADJ Focus Spot 7Z is vanaf mei 2023 op de mark en beschikt over een 40 watt led lichtbron. De movinghead beschikt over CMY colormixing, 2 gobowielen met roteerbare gobo’s, een extra kleurenwiel met o.a. CTC correctie. Daarnaast een circulair en lineair prisma en diverse andere handige functies om creatief mee aan de gang te gaan. 

Tot slot de zeer populaire ADJ Focus Flex movinghead beschikt over RGBW kleurenmixing (280 watt aan leds) en heeft naar pixel-controle een zeer snelle zoom, pan- en tilt beweging. Samengevat een bijzonder krachtige head voor wat grotere zalen. Naast een brede wash ook een strakke beam. 

Led armaturen

Led lampen van ADJ Verlichting huren. De ADJ Saber Spot RGBW is een ideale lamp om iets kleins uit te lichten. Een object of een spiegelbol in iedere kleur naar wens. Met optionele filter om de bundel wat aan te passen.

De ADJ Element QAIP accu spot is perfect om een zuil of geven uit te lichten met een strakke bundel omhoog. Deze lamp is waterdicht en gaat zeker 12 uur mee op zijn ingebouwde accu. 

De ADJ outdoor HEX IP parren zijn volledig waterdicht en ideaal voor het uitlichten van bomen, gevels of vloeren met een kleur naar keuze. Krachtige leds en mooie kleurenmenging. Opvolgend, zijn grotere broer de ADJ Hex 32 IP panel is gemaakt voor het uplighten van gevels of het floodlight verlichten en een menigte of object. 

ADJ Theater verlichting huren

De ADJ FR50Z is een kleine fresnel met een 50 watt led lamp (equivalent gloeilamp 300 watt). Zijn grotere broer ADJ FR150Z heeft met zijn 150 watt ledbron een equivalent van ruim 1000 watt gloeilamp. Tot slot de ADJ Encore Profile 1000WW is een profielspot met messen met een prima lichtopbrengst. Alle theater spots komen uit dezelfde serie en geven een mooie warme theaterkleur. Mooie dimcurves en een prima opbrengst, zonder het stroomverbruik van vroeger.

Disco verlichting en blacklight huren

De ADJ Stinger II is een samenvoeging van enkele andere disco lichteffecten tezamen. Een uitgebreide moonflower in 3 kleuren, met vele dynamische bewegingen. Een rode/groene stipjeslaser en een kleine stroboscoop. De ADJ COB Cannon UV is de nieuwe versie van de 400 watt blacklight gun. Meer licht, meer kracht, dimbaar en weinig stroomverbruik. De ADJ Starburst is een moderne versie van een spiegelbol met meerdere kleuren en mooie bewegingen.

Special effects van ADJ huren

Wij hebben de ADJ Entourage Hazer op waterbasis in de verhuur. Dit is een krachtige machine voor een lichte damp. Daarnaast hebben wij op oliebasis de ADJ Entour Haze Pro. De ADJ Fog Fury Jett Pro is een krachtige verticale rookmachine met led-verlichting erin. Deze machine is een betaalbare vervanging voor een CO2 effect. De ADJ Bubbletron XL is de beste bellenblaasmachine in de verhuur. Tot slot sneeuw, de kleine ADJ Snow Flurry en de krachtige ADJ Entour Snow voor een groots sneeuw effect. Ook voor specialFX is ADJ een goede keuze.

De mogelijkheden van ADJ Verlichting huren

– Betrouwbare armaturen

– In grotere aantallen leverbaar

– Voor iedere wens een passend product

– Betaal enkel voor de gebruiksdagen

– Interessante staffelkorting voor meerdere dagen

– Optionele bezorg- en ophaalservice

– Ervaren personeel voor de bediening

– B2B kortingen mogelijk

– Dezelfde dag nog een offerte

– Bekijk verdere informatie op de site van ADJ.

Uplighten van compleet gebouw

Advies over uw project?

Heeft u na het lezen van deze pagina interesse in ADJ verlichting huren? Dan adviseren wij u graag over welke lampen en welk aantal het meest geschikt is om het gewenste resultaat te behalen. Wij zorgen na contact nog dezelfde dag voor een offerte op maat.