Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

CO2 huren

Bij ons kunt u CO2 kanon huren voor feesten en evenementen. Een CO2-jet of CO2-gun zorgt absoluut voor een spectaculair effect. Met een enorme kracht en bijbehorend geluid ontstaat er een enorme rook (co2) pluim in de ruimte. Je voelt de wind en de kou. Een seconde later is alles weer weg. Een absolute knaller voor uw feest of voor een product presentatie.

Wij verhuren CO2 kanonnen en CO2-jets. Daarnaast hebben we flessen met een inhoud van 50 of 80 seconden. Naast de mogelijkheid om zelf het gewenste pakket samenstellen uit alle onderdelen op deze pagina, hebben wij ook kant en klare sets. Wilt u dat wij meedenken over een ontwerp om een CO2 jet te huren? Neem dan gerust contact met ons op!

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: CO2 huren – Sparkular huren – Valdoek systeem huren

 

Martijn Rijkenberg - CO2 huren

Nieuw: De MagicFX ECO2JET (Juni 2024 - Wij wachten met smart op de eerste batch vanuit de fabrikant)

Het is tijd voor een primeur! Na jarenlang gebruik van CO2-Jets met flessen, komt MagicFX met een machine die het verschil zal maken!

De MagicFX ECO2JET is een wereldvernieuwend product dat het effect van een CO2 jet evenaart. Maar dan een machine zonder zware flessen welke snel leeg gaan. Constructies en slangen zijn verleden tijd. Deze machine werkt op speciale vloeistof en heeft het effect en de kracht van een echte CO2-Jet, met een output hoogte van 12 meter. Een krachtige grijze rookpluim welke snel weer verdwijnt. Zelfs het geluid is bijna gelijk, gelukkig iets zachter. De machine is zowel staand als hangend te plaatsen. 

De MagicFX Eco2Jet werkt op vloeistof. Met 5 liter doe je 13 minuten non-stop aan effect. Kortom, gelijk aan 13 ouderwetse CO2 flessen van 60 seconden. Dat scheelt een hoop sjouwen en is al snel voordeliger.

CO2 sets huren kant en klaar

Wij hebben om het huren van dit effect wat eenvoudiger te maken, enkele veelgebruikte kant-en-klare sets samengesteld. Hierbij kan de keuze gemaakt worden uit een CO2-gun. Deze wordt vaak door een artiest of dj gebruikt om wolken CO2 richting (over) het publiek te spuiten. Bij het overhalen van de trigger, ontstaat er een grote CO2 wolk.

De CO2-jet is een vast kastje welke geplaatst kan worden op de dj-booth of in een truss-systeem gehangen kan worden. Deze wordt dan bediend met een knop of schakelaar op afstand. De rookpluim komt zo’n 7 meter ver.

Beide apparaten zijn van MagicFX en worden geleverd met een CO2 hogedrukslang. De flessen leveren wij in 30 liter of 50 liter. Deze hebben een inhoud van respectievelijk 50 seconden en 80 seconden. Een kort shot staat gelijk aan ongeveer 1 seconde. 

CO2 effect rookmachine huren

Het effect van een CO2 jet huren is absoluut spectaculair. Echter wel een kostbare aangelegenheid. Met name door de kosten van de CO2 flessen. En dan zijn deze ook nog zo’n 80 seconden maximaal leeg. Gelukkig bestaat er een betaalbaar alternatief. Onderstaande rookmachines geven ook een rookpluim van zo’n 7 meter met een flinke kracht. De rookmachines zijn zowel omhoog, recht vooruit of omlaag te richten. Daarbij nog extra leuk: ze hebben led verlichting welke de rookpluim in een gewenste kleur verlicht! Met de speciale CO2 vloeistof zorgt je voor een dikke krachtige rookpluim, welke net zoals CO2 enkele seconden later weer compleet verdwenen is! Deze machines worden met volle tank geleverd (goed voor zeker 10 minuten rook). Extra rookvloeistof is los verkrijgbaar. 

Losse materialen huren

Naast de sets, kan je bij ons ook losse elementen huren. Zowel de CO2 guns, CO2 jets en CO2 slangen zijn los bij ons te huur. De Flessen worden alleen verhuurd in combinatie met de materialen. Wanneer je een CO2 jet of gun huurt, heb je altijd een slang nodig en een fles. Per machine heb je ook een aparte CO2 fles nodig. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere flessen te huren en te wisselen zodra deze leeg is.

Gala show truss licht geyser huren