Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Led verlichting huren

Led verlichting huren kan bij ons in vele soorten en maten. Eén ding is zeker, het mag op een goed feest of evenement niet ontbreken.

Wij hebben led verlichting voor kleine zalen, om het publiek, de muren of de dansvloer te verlichten. Dit kan op een vaste kleur, of op de maat van de muziek.

Deze zelfde spots hebben wij ook per 2 aan een balk. Of voor de echt grote locaties zelfs per 4 stuks aan een fourbar.

Ook hebben we enkele lampen die geschikt zijn voor buiten gebruik. Dit wederom in de versie van een spot, maar ook als paneel, om bijvoorbeeld een heel gebouw in een kleur te verlichten.

Hieronder onze led verlichting verhuur overzichtelijk per gebruiksdoel.

Is dit nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten licht verhuur aan: LED verlichtingmovinghead’suplighting.

Nils Groenewold - Led verlichting huren

Led verlichting huren voor feestjes (binnen) van klein naar groot

De compact par kan alle kleuren mengen en is ideaal voor het geven van een gloed van licht over een muur of over de (dans)vloer. Dit kan op een vaste kleur zijn, een leuk loopje, of op de maat van de muziek, dankzij zijn ingebouwde microfoon.

Net een stapje groter, de duobar. Deze bestaat uit 2x compact par aan een balkje en op een handig statief. Ideaal voor een feestje thuis of in een kleine zaal.

Nog een stap groter is de clubpar. Vaak gebruikt om wat grotere locaties uit te lichten. Wil je led verlichting huren om een grote feestzaal verlichten, dan kan je deze zelfs huren per 4 aan een balk. De fourbar clubpars. Ook mooi voor podia als tegenlicht.

Tot slot de Saber spot. Deze is speciaal gemaakt voor het verlichten van een klein object met een strakke lichtbundel. Bijvoorbeeld een spiegelbol.

Led verlichting huren op accu (voor binnen én buiten)

Ideaal voor als ergens geen stroom aanwezig is, of als je snel en zonder stroomkabels een mooie sfeer wilt creëren. De element accu spots zijn zowel voor binnen als voor buiten geschikt. De accuspots kunnen alle kleuren mengen, een loopje doen of op de muziek reageren. Tevens zijn deze draadloos op dmx aan te sturen.

Ze komen vooral mooi tot hun recht tegen een muur, pilaar of gevel aan. De led lampen geven dan een mooi baan licht en zorgen zo voor een luxe uitstraling en mooie aankleding. De lampen hebben een ingebouwde accu die 12 tot 16 uur mee gaat. Je kunt deze led spots huren per ieder gewenst aantal.

Led verlichting huren voor buiten

De outdoor Ledpar 12p is ideaal voor het verlichten van muren, vloeren of objecten met een plas/gloed van licht. Hij is volledig waterdicht. De lamp kan een vaste kleur aannemen of een verloop van kleuren. Ook aan te sturen met een dmx-lichttafel. 

Wil je graag een compleet gebouw verlichten, dan is het Hex32 panel de beste keuze. Een flinke lichtopbrengst en speciaal gemaakt voor het uitlichten van gevels, torens en gebouwen. Daarnaast mooi als tegenlicht achterop een podium, om een gloed van licht over het publiek te schijnen.