Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Sparkular huren

Sparkular huren? De Sparkular vuurwerkfontein spuit duizenden vonkjes recht de lucht in, dit effect wordt vaak op een podium gebruikt of tijdens een onthulling. Deze machines verbruiken granulaat en zetten dit op een een flinke fontein. Een sparkular huren lijkt precies op een echte vuurwerkfontein, maar dan volledig veilig. Bij deze machine hoef je je geen zorgen te maken over gevaar voor brand. Ze zijn daarnaast volledig vergunningsvrij te gebruiken, zowel binnen als buiten. 

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: CO2 huren – Sparkular huren – Valdoek systeem huren

Martijn Rijkenberg - Sparkular huren

Sparkular

De sparkular is een populair effect. Dit effect schiet vonken tot 4,5 meter recht de lucht in. Een sparkular is handmatig te bedienen, maar u kunt deze ook eenvoudig bedienen met een simpel DMX paneel. Deze machine werkt doormiddel van granulaat dat u apart kunt bestellen. U kunt deze machine bijvullen via het klepje aan de bovenkant van het apparaat. Met 200 gram doet de sparkular ongeveer 10 minuten. Een sparkular huren voor een feestje zorgt voor een spectaculair effect en een chique uitstraling bij een onthulling.

Sparkular vuurwerkfontein

Veilig in gebruik!

Het effect is zowel buiten als binnen te gebruiken, omdat de vonken niet heet zijn. U kunt bijvoorbeeld rustig uw hand boven de fontein houden zonder enige vorm van schade op te lopen. Het composiet geeft bovendien geen rook of geur af.

 

Iedereen mag met een Sparkular werken. Een sparkular huren kan zonder diploma, zonder vergunning en zonder pyrotechnisch certificaat. Wij geven uiteraard wel een duidelijke uitleg over de werking of kunnen de machines voor u op locatie bedienen.

De Sparkular huren met bedieningspaneel

De sparkular wordt bediend met een DMX lichttafel. Dit klinkt wellicht spannend, maar het is niet meer dan een kastje met een paar schuiven. Tussen het kastje en de vuurfontein komt een signaalkabel. De hoogte van het schuifje bepaalt daarna de hoogte van de vuurwerkfontein. Er kan ook gekozen worden om meerdere fonteinen (tot 6 stuks) allemaal apart met een eigen schuifje te bedienen. Uiteraard leveren wij alle benodigde kabels er bij.