Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Video huren

Bij het geven van een PowerPoint presentatie kunnen de producten uit de categorie video huren niet ontbreken. Wilt u een groot scherm met een beamer, of meerdere kleinere TV monitors? Eventueel in combinatie met een livestream en camera registratie. Het is mogelijk zelf de juiste materialen te kiezen of een idee op te doen van de mogelijkheden van het juiste videoapparatuur. Ons team helpt u graag bij de keuze van de juiste materialen, passend bij uw locatie, situatie en behoefte, zodat u video apparatuur kunt huren.

 

Beamer (Epson 5500AL)
Beamer
Beamer Scherm Middel (Stumpfl 120 inch) + opzicht doek
Projectiescherm
TV schermen huren
TV monitor
Camera huren
Camera
Videomixer huren
Videomixer
Laptop (Windows) huren
Laptop
SDI naar HDMI convertor huren
Randapparatuur

Beamer huren

Een beamer kan super handig zijn in verschillende situaties. Geeft u een presentatie of wilt u een bioscoop namaken? Dan is het huren van een beamer geen overbodige luxe. Iedereen weet wat een beamer is en het gebruiken van onze beamers is ook erg makkelijk. Alles wat u nodig heeft, vindt u bij PartyZaan!

Beamer Short-Throw (Optoma 3000AL)
Projectiescherm huren

Projectiescherm huren

Een projectiescherm huren? Het kan bij ons. Projectieschermen worden vaak gebruikt voor het projecteren van een presentatie of film. Onze schermen zijn van goede kwaliteit en makkelijk te gebruiken. U kunt de projectieschermen goed gebruiken in combinatie met de beamers. Op deze manier huurt u een set dat perfecte hoeveelheid structuur, kwaliteit en reflectie heeft.

Camera huren

Wat is mooier dan een mooi moment vastleggen? Een camera huren voor uw evenement, zodat u deze kunt live-streamen of terug kunt kijken is uitermate handig. Onze camera verhuur biedt camera’s met Full-HD beeldkwaliteit, HDMI aansluiting en zijn makkelijk in de omgang. U kunt bij ons bijvoorbeeld een 360 graden camera huren! De ideale oplossing voor mensen die thuis mee willen kijken.

Martijn de Graaff - Camera huren
Martijn de Graaff - Laptop en tablet huren

Laptop huren

Heeft uw presentatie, film, muziek of ander evenement ondersteuning nodig van een goed voorziene laptop of tablet? Dan raden wij u aan een laptop te huren bij PartyZaan. Onze laptops komen met alle benodigde programma’s als Powerpoint, Excel, Spotify en nog veel meer. Ideaal voor tijdens uw presentatie, congres, seminar of live-stream evenement.