Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Diensten

Naast de losse verhuur van materialen helpen wij u graag met uw gehele productie of evenement. Ons team vertaalt uw wensen naar de benodigde materialen, passend bij uw huisstijl, planning en verwachting.

Ook verzorgen wij de opbouw, afbouw en bediening van de materialen tijdens het event. 

Hieronder leest u in welke 4 stappen wij zorgen voor een ondersteuning waarbij u geen zorgen meer hoeft te hebben over de technische kant van uw productie!

Kunnen wij u ook helpen met uw productie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!

Le Champion - Groet uit Schoorl Run​

Het kiezen van de juiste materialen

Uw wensen vertalen naar wat er benodigd is

Wanneer u een evenement of presentatie organiseerd is vaak bekend hoeveel sprekers er komen, hoeveel bezoekers en of er al die niet de behoefte is aan het afspelen van video’s en presentaties. Daarnaast er is wellicht een bepaald thema, doel of een huisstijl. 

Wij luisteren graag naar uw input en stellen passende vragen om vervolgens de juiste materialen te kiezen. Hiermee heeft u zelf deze kennis niet nodig en staat er uiteindelijk een pakket dat aan de eisen voldoet en bijdraagt aan de algehele beleving.

Portfolio - Le Champion Egmond-Pier-Egmond

Het maken van een passend voorstel

Wij maken uw gespecificeerde offerte binnen een dag

Wanneer we de benodigdheden en wensen hebben doorgenomen maken we een passende offerte voor u. Hierbij kunnen wij zowel de planning, opbouw, bediening en afbouw voor u meenemen.

Ook een locatie bezoek behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen onze materialen dan nog beter afstemmen op de locatie en alles logistiek al in kaart brengen.

Truss startboog huren

Bouw en bediening van de materialen

Geen omkijken naar de technische kant van uw event

Wij kennen onze materialen als geen ander. Onze medewerkers bouwen alle materialen op aan de hand van onze planning, plattegrond en technische tekeningen. Daarna wordt alles uitvoerig getest en nemen wij het geheel met u door.

Bij grotere opstellingen en veel handelingen is het aanwezig zijn van onze technici van meerwaarde. Wij ontvangen uw sprekers, bereiden de presentaties voor en zorgen voor een soepele bediening van zowel geluid, beeld als verlichting. Dit kan ook in de avonden of meerdaags zijn.

Uw audiovisuele partner voor een presentatie, beurs, congres of bedrijfsevent

Geen zorgen meer over de technische kant van uw event!

Microfoon huren

Meerdaagse beurs

Wij begeleiden uw presentaties van begin tot eind.

Wij verzorgen projectieschermen, geluid en headsets voor presentaties en seminars. Ook de levering van koptelefoons om overlast naar andere stand te voorkomen of om te vertolken is een optie.

Uitvoering complete productie

Beursstand bouwen

Opvallen met constructie, beeld, licht en geluid.

Een truss beursstand geheel in de huisstijl met passende verlichting voor diverse elementen, TV-schermen, achtergrondmuziek en elektrische infrastructuur.

Albert Heijn - Audiovisuele apparatuur voor presentaties

Systeem voor rondleiding

Vrij rondlopen met koptelefoons tot 3 talen tegelijk.

In fabrieken, distributiecentra en musea verzorgen wij systemen voor rondleidingen. Een gids draagt een headset en de bezoekers met koptelefoon volgen. Draadloos en tot 3 groepen gelijktijdig.

Fight Fans - AudioVisueel Kickboksgala

Sport evenementen

Hoe gekker hoe leuker. Maak het onvergetelijk!

Voor diverse sporten, waaronder kickboxen, verzorgen wij gala’s met truss contructies aan het dak, lichtshows, helder geluid en mooie effecten. Ook het zwart afrokken van een gehele sporthal is een optie.

Materialen huren voor een opening of onthulling

Spectaculaire opening

Tel af en druk op de knop om iedereen te verrassen.

Onze rode knoppen worden gebruikt voor openingen, onthullingen en andere speciale momenten. Leverbaar met een scala aan special effects zoals confetti, rook en vuurfonteinen. 

Licht en geluid voor kerk musical

Licht en geluid voor Kerkdiensten

Goed geluid, sfeervolle beelden, passende verlichting.

Een speciale dienst zoals Kerstavond krijgt vaak een muzikale en theatrale ondersteuning. Wij zorgen voor versterking en passende verlichting om het geheel een extra mooie beleving te geven.

Valdoek huren onthulling Nachtwacht Rijksmuseum

Valdoek voor onthulling

Zelfs de Nachtwacht in het Rijksmuseum.

Wij kunnen onze rode knoppen koppelen aan een valdoeksysteem om een bord, schilderij of object zoals een logo te onthullen bij een druk op de knop. Eventueel met spectaculaire special effects.

Microfoons huren

Plenaire setting

Presenteren zonder zorgen. Ons team faciliteert. 

Vergaderen met 10 personen met een TV scherm of met 1000 man in een grote zaal. Wij hebben de podia, beeld-voorzieningen en geluidsondersteuning in huis om uw event vlekkeloos en met iedere wens op maat te laten verlopen.

PartyZaan Portfolio - Call of Duty

Speciale belichting

Mooie dingen nog mooier maken.

Een geheel gebouw, de pilaren of muren compleet verlichten in een kleur naar keuze? Bij ons zit u goed. Wij hebben alle (outdoor) armaturen in huis om een sprookjesachtig plaatje te creëren.