Diensten

Naast de losse verhuur van materialen helpen wij u graag met uw gehele productie of evenement. Ons team vertaalt uw wensen naar de benodigde materialen, passend bij uw huisstijl, planning en verwachting.

Ook verzorgen wij de opbouw, afbouw en bediening van de materialen tijdens het event. 

Hieronder leest u in welke 4 stappen wij zorgen voor een ondersteuning waarbij u geen zorgen meer hoeft te hebben over de technische kant van uw productie!

Het kiezen van de juiste materialen

Wanneer u een evenement of presentatie organiseerd is vaak bekend hoeveel sprekers er komen, hoeveel bezoekers en of er al die niet de behoefte is aan het afspelen van video’s en presentaties. Daarnaast er is wellicht een bepaald thema, doel of een huisstijl. 

Wij luisteren graag naar uw input en stellen passende vragen om vervolgens de juiste materialen te kiezen. Hiermee heeft u zelf deze kennis niet nodig en staat er uiteindelijk een pakket dat aan de eisen voldoet en bijdraagt aan de algehele beleving.

Het maken van een passend voorstel

Wanneer we de benodigdheden en wensen hebben doorgenomen maken we een passende offerte voor u. Hierbij kunnen wij zowel de planning, opbouw, bediening en afbouw voor u meenemen.

Ook een locatie bezoek behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen onze materialen dan nog beter afstemmen op de locatie en alles logistiek al in kaart brengen.

Opbouw en afbouw van alle materialen

Wij kennen onze materialen als geen ander. Onze medewerkers bouwen alle materialen op aan de hand van onze planning, plattegrond en technische tekeningen. 

Daarna wordt alles uitvoerig getest en nemen wij het geheel met u door.

Onze technici tijdens uw event aanwezig

Bij grotere opstellingen en veel handelingen is het aanwezig zijn van onze technici van meerwaarde.

Wij ontvangen uw sprekers, bereiden de presentaties voor en zorgen voor een soepele bediening van zowel geluid, beeld als verlichting.

Ook bij een uitgebreid programma zoals een meerdaagse beurs met eventueel avondprogramma kunnen onze medewerkers van begin tot eind aanwezig zijn om uw zorgen uit handen te nemen en alles in goede banen te leiden.

Uw audiovisuele partner voor een presentatie, beurs, congres of bedrijfsevent

Geen zorgen meer over de technische kant van uw event!

Beamer huren voor beurs presentatie

Meerdaagse beurs

Wij verzorgen projectieschermen, geluid en headsets voor presentaties en seminars. Ook de levering van koptelefoons om overlast naar andere stand te voorkomen of om te vertolken is een optie.

Beursstand bouwen

Een truss beursstand geheel in de huisstijl met passende verlichting voor diverse elementen, TV-schermen, achtergrondmuziek en elektrische infrastructuur.

Beursstand verhuur
beurs presentatie beamer microfoon huren

Achtergrondmuziek

Op de horecava verzorgden wij voor diverse stands achtergrondmuziek en omroepinstallaties binnen de stands. Ook een tijdelijk presentatiescherm met live regie behoort te de mogelijkheden.

Systeem voor rondleiding

In fabrieken, distributiecentra en musea verzorgen wij systemen voor rondleidingen. Een gids draagt een headset en de bezoekers met koptelefoon volgen. Draadloos en tot 3 groepen gelijktijdig.

Albert Heijn - Audiovisuele apparatuur voor presentaties
Gala show truss licht geyser huren

Sport evenementen

Voor diverse sporten, waaronder kickboxen, verzorgen wij gala’s met truss contructies aan het dak, lichtshows, helder geluid en mooie effecten. Ook het zwart afrokken van een gehele sporthal is een optie.

Kerkdiensten

Een speciale dienst zoals Kerstavond krijgt vaak een muzikale en theatrale ondersteuning. Wij zorgen voor versterking en passende verlichting om het geheel een extra mooie beleving te geven.

Licht en geluid voor kerk musical
PartyZaan Rode knop Opening MBO 2019

Spectaculaire opening

Onze rode knoppen worden gebruikt voor openingen, onthullingen en andere speciale momenten. Leverbaar met een scala aan special effects zoals confetti, rook en vuurfonteinen. 

Valdoek voor onthulling

Wij kunnen onze rode knoppen koppelen aan een valdoeksysteem om een bord, schilderij of object zoals een logo te onthullen bij een druk op de knop.

Onthulling met een valdoeksysteem en confetti (2)