Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Aggregaat huren

Een stil en gestabiliseerd aggregaat huren? Wij bieden verhuren aggregaten in verschillende soorten en maten. Ze zijn allemaal gestabiliseerd. Daarom zijn ze geschikt om kwetsbare apparatuur te voorzien van stroom. Onze stroomgeneratoren zijn allemaal erg stil en daarmee niet te luidruchtig aanwezig. 

Al onze modellen zijn gemakkelijk verrijdbaar en compact. Daarom zijn ze prima om tijdelijk op een locatie neer te zetten of om te gebruiken als stroom generator op een boot. Zeker met de Canal Pride zetten wij deze aggregaten op boten vaak in. 

Op deze pagina geven wij een uitleg over welk soort je nodig hebt, hoe lang ze ongeveer mee gaan, het geluid dat ze maken en waarvoor ze geschikt zijn.

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Aggregaat huren

Een stroom generator huren

Al onze aggregaten zijn stil (silent aggregaat) en gestabiliseerd. Daarmee zijn zijn ze geschikt om onze AV-apparatuur en andere kwetsbare apparatuur van stroom te voorzien. Wij leveren het apparaat getankt af. In de omschrijving van het aggregaat staat hoe lang je er dan ongeveer mee kunt doen. 

Onze aggregaten zetten de brandstof (Benzine) via een motor om in elektriciteit. Hoe lang je hier mee doet hangt af van het formaat van de generator en hoeveel stroom je erop aansluit. Soms kan een grotere generator huren een optie zijn als je er wat langer mee moet doen, maar niet heel veel stroom aan wilt sluiten. Ze hebben namelijk een grotere brandstoftank en schakelen zelf in toerental terug als ze minder hard hoeven te werken. Hierdoor gaan ze langer mee dan een klein aggregaat op vol vermogen. 

Hoe lang gaat het aggregaat mee?

Hoe lang een aggregaat meegaat, hangt er af van wat je er mee gaat doen. Als voorbeeld onze 6kva variant. Deze heeft een tank van 18,5 liter en verbruikt op vol vermogen 3,1 liter per uur. Dan gaat hij ongeveer 6 uur mee. Maar wanneer je hem slechts op 75% gebruikt, dus ongeveer 4800 watt aan apparatuur erop aansluit, dan gaat hij zeker 8 uur mee. Wij berekenen graag voor je welk aggregaat de juiste keuze is, aan de hand van de belasting en het aantal uren dat je er mee wilt doen. Ook het bijvullen (als de machine uit staat) kan een optie zijn. Ook als je hem meerdere dagen gebruikt. 

Berekenen welk aggregaat je moet huren

Wij verhuren aggregaten van 4kVA en 6kVA. Het aantal kiloVoltAmpere bepaalt de sterkte van het aggregaat.

Met een 3kVA aggregaat kan je ongeveer 3200 watt aan vermogen trekken. Deze machine houdt het ongeveer 7 uur vol.

Met een 6kVA aggregaat kan je ongeveer 6000 watt aan vermogen trekken. Dit aggregaat gaat ook ongeveer 7 uur mee.

Met een 9kVA aggregaat kan je ongeveer 7500 watt aan vermogen trekken. Dit aggregaat gaat dan ongeveer 8 uur mee. Op half vermogen werkt deze tot 16 uur.

Wanneer je minder vermogen gebruikt, dan kan je er langer mee doen. De machine past zijn verbruik aan, aan de hoeveelheid stroom die hij moet geven.

Wat is een gestabiliseerd aggregaat?

Dat is een speciaal type generator, ook wel inverter aggregaat genoemd. Deze zorgt ervoor dat de spanning altijd tussen de 220v en 230v zal blijven. Bij gewone soorten is dit niet het geval. De spanning kan fluctueren en dat zorgt ervoor dat audiovisuele materialen kapot gaan. Sluit dus nooit een gewoon aggregaat aan op deze materialen. Al machines zijn gestabiliseerde aggregaten.