Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Discobal huren

Nils - Spiegelbol huren

Een discobal huren voor een stijlvol feest! Nog altijd een veelgevraagd klassiek en sfeervol effect. Een draaiende bol waar een warm witte of gekleurde spot op staat vult daarna door de vele spiegeltjes de gehele ruimte met draaiende licht stippen.

Wij verhuren discoballen, de bijpassende motoren met een haak en twee soorten spots om op de discobal te richten. En natuurlijk een complete set! Hier zit naast de bol en de motor 1 lamp bij. 

Let op: Het ophangen van een discobal kan niet overal. Wil je dat hij draait, dan heb je een motor nodig. Aan deze motor zit een haak, die om een buis van ongeveer 50 mm moet klemmen. Daarmee hangt de bol veilig en recht en kan deze draaien. Dus, ben jij opzoek naar een mooie discobal om te huren? Dan zit je nu op de perfecte pagina!

Is discobal huren niet helemaal waar je naar opzoek bent? Neem dan
eens een kijkje bij onze andere soorten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten lichtverhuur aan: Theaterverlichting huren – Floodlight huren – Blinder huren

De 50 cm discobal in Flightcase van PartyZaan

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een complete discobal set samengesteld inclusief de discobal, een motor om de bal te laten draaien, een pinspot om de bol te voorzien van het juiste licht en diverse haken om alles goed aan het plafond te kunnen monteren. Uiteraard zijn de discoballen en de draaimotor ook losstaand te huren. Voor meer informatie over de diverse verlichtingsmogelijkheden, klik hier.

Licht en geluid voor een feestje

Discoballen hebben licht nodig!

Het doel van het huren van een discobal is uiteraard om een donkere ruimte op unieke wijze te voorzien van licht. Om het echte discobal effect te creëren moet je dus met een lamp op de discobal schijnen. Dit kun je het beste doen door een lamp met een smalle lichtbundel te gebruiken. een pinspot is hier erg geschikt voor en daarom onze absolute aanrader om het meeste uit je discobal te halen! 

Wil je nog een stapje verder gaan? Combineer de discobal dan met één of meerdere Movingheads! Als de lasers en kleurlichten van de movingheads de discobal raken, weerkaatsen deze en creëer je een discoavond om nooit te vergeten!

Waar is PartyZaan te vinden? Hier!

Wij regelen alles voor u van begin tot eind!

PartyZaan is gespecialiseerd in het verzorgen van uw complete productie. Dit begint bij het vertalen van uw wensen naar de juiste materialen en een advies over wat u wel en niet nodig heeft.

Daarnaast maakt ons team een passende planning, afgestemd op uw tijden. Wij bouwen alles op en programmeren alles in. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat er geen omkijken is naar de audiovisuele kant van uw evenement. Zie ons portfolio voor de verschillende producties die wij verzorgd hebben. 

Kortom, u kunt bij ons uiteraard terecht voor het huren van al onze losstaande producten. Bent u opzoek naar op maat gemaakt advies voor uw unieke av-productie? Dan verzoeken wij u graag om contact met ons op te nemen.