Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Sneeuwmachine huren

Een sneeuwmachine huren wordt vaak gedaan bij een feest of evenement met een winters thema. Apres-ski in uw eigen tuin, of een verrassing op het schoolplein. De sneeuwkanon te huur uit dit apparaat is een mengsel op waterbasis, dat zich het meest met schuim laat vergelijken. De machine spuit vlokjes, waardoor het erg lijkt op echte sneeuw. Deze blijft wanneer het niet regent ook enige tijd (ruim een uur) liggen op de grond.

Een sneeuwmachine huren wordt standaard geleverd met een interne tank vloeistof. Echter is het verbruik hoog op volle kracht. Wanneer u het wat langer wil laten sneeuwen, is het mogelijk om extra sneeuwvloeistof bij te kopen.

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: CO2 huren – Sparkular huren – Valdoek systeem huren

Martijn Rijkenberg - Sneeuwmachine huren

Een sneeuwmachine huren in het juiste formaat!

Op dit moment hebben wij twee soorten sneeuwmachines in de verhuur. De kleine Snow-Flurry is geschikt voor een feestje thuis. Hij geeft sneeuw tot 4-5 meter ver met een bundel van 1.5 meter breed. De machine doet zo’n 15 minuten met zijn tank van 1 liter. Deze machine wordt vaak ingezet voor een subtiel sneeuw-effect.

Wanneer je een opvallender sneeuw effect wilt hebben, dan is de Entour Snow een juiste keuze. Deze geeft een sneeuwstorm van zo’n 10-12 meter ver en 2.5 meter breed. Met zijn tank van 5 liter doet hij 12 minuten. Een krachtige machine voor een goed effect. De machine kan ergens boven geplaatst worden, of schuin omhoog gericht worden vanaf een kleine verhoging. 

Onze sneeuwvloeistof is geschikt voor beide machines. De machines worden geleverd zonder vloeistof. Wij kunnen u deze vloeistof leveren. En niet gebruikte sneeuwvloeistof, nemen wij gewoon weer terug! De vloeistof is op waterbasis en daarom niet schadelijk voor het milieu. Ook het niet schadelijk om het schuim op de huid of in de mond te krijgen. Voor locaties binnen kan het sneeuwschuim wel zorgen voor enige gladheid. Wilt u een sneeuwmachine huren maar twijfelt u over welke? Vraag ons dan gerust om advies!