Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Floodlight huren

Floodlight huren voor een beursstand of om een terrein uit te lichten. Wij hebben een halogeen variant met 300 watt en een variant van 1000 watt. Een floodlight zorgt voor sterk warm wit licht, dimbaar met een dimmerpack. De 1000 watt versie wordt ook gebruikt om in sporthallen een ring uit te lichten of voor het geven van een gloed licht over een orkest.

Voor echt helder daglicht, waarbij kleuren op de juiste manier naar voren komen, is de HQI lamp het meest geschikt. Deze is niet dimbaar, maar zorgt wel voor iets killer licht dan de halogeen versie. Floodlight huren? Bekijk ons aanbod!

Is dit nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten licht verhuur aan: LED verlichtingmovinghead’suplighting.

Nils Groenewold - Floodlight huren

De juiste Floodlight huren voor uw aangelegenheid

onderstaande Floodlight’s zijn geschikt voor het uitlichten van oppervlaktes. Denk aan basislicht voor een podium, sporthal. De Floodlight 300 en 1000 watt zijn beide voorzien van een halogenen lichtbron, waardoor ze in combinatie met een dimmerpack tot een laag percentage te dimmen zijn.

De HQI 400 watt beschikt over een gasontladingslamp deze heeft enkele minuten nodig om op gang te komen. Deze lamp geeft een vel koud-wit licht oppervlak. dit type lamp is ook buiten te gebruiken. in tegenstelling tot de andere twee is deze niet dimbaar.

Truss licht geluid