Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Uplighting sfeerverlichting huren

Het gebruik van uplights werkt sfeerverhogend. Uplighting kan worden ingezet om pilaren te verlichten, bogen, muren of een complete ruimte. Dit kan stijlvol gebundeld zijn, of juist een brede waas van licht over een hele muur of in een koepel. 

Onze lampen zijn waterdicht. Dus ook zeer geschikt voor het verlichten en accentueren van gebouwen, gevels, pilaren of bomen. De lampen zijn in te stellen op iedere gewenste kleur en daarnaast hebben wij ze ook op accu, waardoor de lampen zelf snel te installeren zijn en nagenoeg niet opvallen. Geen bekabeling buiten of binnen. 

Is dit nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten licht verhuur aan: LED verlichtingmovinghead’suplighting.

PartyZaan Portfolio - Call of Duty

Sfeervol en elegant binnen of buiten verlichten

Onderstaande lampen zijn geschikt voor het verlichten (uplighten) van muren, pilaren, bomen en gebouwen. De kleine spots zijn op accu en volledig draadloos. De grotere modellen zijn op stroomkabel en kunnen een strakke bundel of brede gloed van licht geven. Al onze uplighting is waterdicht en dus zowel binnen als buiten te gebruiken. Alle kleuren en warm/koud wit zijn te mengen tot de kleuren welke passen bij de gewenste uitstraling of huisstijl. 

Uplighting sfeerverlichting huren zuilenrij verlichten
Uplighting sfeerverlichting huren zuilen verlichten
Uplighting sfeerverlichting huren ramen verlichten
Uplighting sfeerverlichting huren gebouw verlichten
Uplighting sfeerverlichting huren pilaren verlichten
Uplighting sfeerverlichting huren
Uplighting sfeerverlichting huren zuilen en dak verlichten
Uplight accu spot floorspot
Uplighting sfeerverlichting huren kerk verlichten
Uplighting sfeerverlichting huren sfeervol verlichten
Uplighting sfeerverlichting huren gevel verlichten

Diverse soorten Uplighting sfeerverlichting huren

ADJ Element QAIP accu uplight huren

De element QAIP is één van de populairste spots binnen het uplighten. Hij is volledig waterdicht, dus ook buiten in te zetten. De lamp heeft een ingebouwde accu die tot maarliefst 18 uur mee gaat. De leds mengen de kleuren keurig onder de lens en geven zo iedere gewenste kleur.

De lamp is draadloos in te stellen via Wifly en zo ook aanstuurbaar. Zo heb je dus geen stroomkabels én geen signaalkabels. Dit zorgt voor een snelle plaatsing, geen struikelgevaar en een subtiele uitstraling. 

De lamp heeft zoals op de foto met 8 stuks te zien is, een smalle strakke bundel. Vooral geschikt voor pilaren, muren en strakke banen van licht. De lamp kan zonder moeite een zuil van 8 meter aanlichten.

ADJ Element QAIP LED accu outdoor spot
Led verlichting huren

ADJ 12p HEX IP Par huren

Deze ledpar is ook volledig waterdicht en werkt met een stroomkabel. Hij is daarmee iets krachtiger dan de versie op accu. Deze lamp bevat zelfs 12 lenzen, waarachter de kleuren gemengd worden. Met zijn basiskleuren rood, groen, blauw en wit kunnen we iedere gewenste kleur maken. 

De leds zijn ‘flicker-free’ en daarmee ook de gebruiken in omgevingen waar gefilmd wordt. Dit type led zal op camerabeelden niet knipperen of de lens beÏnvloeden. 

Deze ledpar heeft een wat bredere lichtbundel en kan delen van een gebouw uitlichten, maar ook poorten of kamers. Ook ideaal om kleine bomen uit te lichten of met enkele tezamen wat grotere bomen of beelden.

ADJ Hex32 IP Panel

Dit is het werkpaard onder de buitenverlichting. Volledig waterdicht en maarliefst 32 lenzen, waarachter prachtig rood, groen, blauw, wit, amber en UV kleuren gemengd kunnen worden tot de gewenste kleur of tint. 

De leds zijn ‘flicker-free’ en daarmee ook de gebruiken in omgevingen waar gefilmd wordt. Dit type led zal op camerabeelden niet knipperen of de lens beÏnvloeden. 

Dit panel heeft een erg brede en krachtige lichtbundel en kan (eventueel samen) een compleet gebouw uitlichten. Daarnaast bomen en grote muren.

ADJ Hex 32 IP Panel - Wallwasher floodlight

De voordelen van onze uplights

– Spots zowel op accu als op netstroom

– Zowel bedraad als draadloos aan te sturen

– Smalle en brede bundels

– Voor grote en kleine objecten

– Iedere gewenste kleuren te mengen

– Alle lampen zijn volledig waterdicht

– Alle lampen werken ‘flicker-free’

– Betrouwbare lampen uit de ADJ reeks

– In grote aantallen leverbaar

Uplighten van compleet gebouw

Advies over uw project?

Heeft u na het lezen van deze pagina interesse in uplighting huren? Wij adviseren u graag over welke lampen en welk aantal het meest geschikt is om het gewenste resultaat te behalen. Wij zorgen na contact nog dezelfde dag voor een offerte op maat.