Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Portofoons huren

Een portofoon huren, dat is een ideaal hulpmiddel voor snelle communicatie. Wij verhuren portofoons met handige oorschelp (inbegrepen). Wij verhuren enkel professionele vergunningsvrije portofoons met 16 kanalen. Hierdoor kunt u kiezen voor verschillende groepen. Daarmee is de beveiliging bijvoorbeeld op een ander kanaal te zetten dan de BHV’ers. 

De portofoons hebben een groot bereik, een goed geluid en kunnen tegen een stootje. Ze worden geleverd met oplader. Te bestellen in ieder gewenst aantal en eventueel te verzenden per post, zodat u ze niet op hoeft te halen bij ons. Verzending en retour met PostNL is gratis vanaf € 60,- inclusief BTW aan portofoons. Voor meerdaagse portofoon verhuur maken wij uiteraard een scherpe aanbieding. 

Onze portofoons hebben een bereik in open lucht tot 5 kilometer en gaan volledig opgeladen tot 20 uur mee. Daarna zijn ze in 3 uur weer volledig op te laden.

Is portofoons huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere mogelijkheden voor geluid huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten geluidsverhuur aan: Microfoons huren – Statieven hurenIn-ear monitor huren.

Martijn rijkenberg - geluid huren

Portofoons huren in ieder gewenst aantal

Kies voor een standaard set of combineer de onderstaande producten om het juiste aantal te maken. Wij bieden voor communicatie onderweg ook een handige portofoon lader voor in de auto. Deze is los te huur. Ook grote aantallen portofoons zijn mogelijk. Wij bieden ze aan in handige kisten waarin ze direct op te laden zijn.