Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Portofoons huren Amsterdam

Organiseert u een evenement in Amsterdam en bent u opzoek naar een betrouwbare portofoon? Bij ons kunt u portofoons huren met bezorging in Amsterdam. Ook voor BHV, beveiliging of contact voor de crew. De portofoons zijn voorzien van 16 kanalen en hebben ook een digitale functie. Daardoor een groot storingsvrij bereik, ook in drukke gebieden. 

Wij gebruiken portofoons van Kenwood, voornamelijk type Kenwood 3701D. Deze zijn per stuk te bestellen in ieder gewenst aantal. Ze worden geleverd in koffer of er 6 stuks in een flightcase, waarin ze ook op te laden zijn. Onze portofoons zijn uiteraard voorzien van een moderne accu welke makkelijk een dag mee gaat. Ook worden ze standaard geleverd met hygiënisch oorschelpje. 

Op de pagina van het product vindt u onze transport-tabel met alle mogelijkheden tot bezorgen en weer ophalen bij u op locatie. Dit is met een minimaal orderbedrag zelfs gratis mogelijk. Heeft u een vraag over onze portofoons of wilt u een groter aantal huren of meerdere dagen? Stel hem gerust via onze contact pagina. Wij hebben vele sets portofoons op voorraad.

Portofoons huren

Portofoons huren in Amsterdam

Analoge portofoon

De Kenwood 3701D portofoon heeft zowel een analoge als digitale functie. Daarmee kan hij werken met de oudere analoge serie van Kenwood. Dit kan niet tegelijk met de digitale variant.

Digitale portofoon

Naast analoog kan hij ook digitaal werken. Binnen een bijzonder groot werkgebied heb je nog steeds zuiver geluid. Geen wegval van geluid en ook geen gekraak of andere hinderlijke geluiden op de achtergrond. Dit is in het verleden erg prettig gebleken op locaties waar veel portofoons zijn of waar veel omgevingsgeluid is.

Opladen TK3701D

Onze portofoons worden opgeladen geleverd. Toch is het altijd verstandig om ze bij ontvangst in de lader te zetten. Als ze enige tijd niet gebruikt zijn, kan er iets van de accuduur terugnemen.

Portofoons huren Amsterdam​
Portofoon Kenwood 3701D huren

Portofoons huren in Amsterdam

Specificaties Kenwood 3701D

Checked symbolVergunningsvrij
Checked symbolDigitaal en analoog
Checked symbol32 digitale en 16 analoge kanalen
Checked symbolAccuduur: 12 tot 18 uur
Checked symbolVeilig tegen stof en sproeiwaterdicht (IP55)
Checked symbolAfmeting: 54 × 123 × 33,5 mm
Checked symbolGewicht: 282 gram
Checked symbolWerkgebied: 1 tot 2,5 km

Voor meer informatie over deze portofoon huren, kijk gerust op de website van Kenwood of neem contact met ons op.

Stel ons uw vraag

Licht en geluid voor een feestje

Geluid huren bij u in de regio

Martijn de Graaff - Randapparatuur geluid huren

Hulp nodig bij het uitzoeken van de beste geluidsmaterialen?

Wil je graag even sparren over welke combinatie van geluidsmaterialen het beste is voor jouw unieke feest? Weet je niet of je moet kiezen tussen een speaker of een mengpaneel? Neem dan geheel vrijblijvend even contact met ons op. We denken graag met je mee over jouw perfecte huisfeest of meerdaagse festival. 

Naast huisfeestjes en festivals hebben we ook ervaring in het verzorgen van de perfecte ervaring voor bruiloften, bedrijfsfeesten, sportevenementen, beurzen, congressen en nog veel meer. 

Heb jij dus een speciale wens? Laat het ons gerust weten, dan gaan we dat regelen!