Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Geluid huren Lelystad

Al onze mogelijkheden tot geluid huren in Lelystad staan hieronder in overzichtelijke categorieën. Stel eenvoudig zelf uw geluidsset samen of vraag ons om persoonlijk advies op het gebied van geluidsverhuur in Lelystad. Ons team denkt graag met u mee over welke materialen, speakers en aantallen het meest geschikt zijn voor uw locatie. PartyZaan is uw partner voor audio verhuur in Lelystad.

Martijn rijkenberg - geluid huren
Speakerset Groot (2x 12" top / 2x 15" sub)
Speakers
DJ gear huren
DJ Gear
Mengpaneel huren
Mengpaneel
Set: Microfoon draadloos - Sennheiser SKM 100-865 G4 S
Microfoons
Portofoons huren
Portofoon
SynQ SDI-1 Stereo DI-Box
Randapparatuur

Speakers huren Lelystad

Bij het huren van geluid in Lelystad denk je natuurlijk gelijk aan het huren van speakers of boxen. Een speaker kan in verschillende maten voorkomen. Wij verhuren losse speakers en boxen, maar ook speakers voor 120 tot 600 personen of meer! 

Grote feestjes, kleine bescheiden feestjes of hele luide feestjes, het kan allemaal. Wanneer u een feestje geeft, is een JBL speaker of een speakerset ideaal. U kunt een speaker makkelijk koppelen aan bijvoorbeeld een dj-set. Ook garanderen wij dat het geluid en de bijhorende bas van super kwaliteit is!

speaker huren
DJ-SET: Pioneer CDJ-2000NXS2 / DJM-900NXS2

DJ-Gear huren Lelystad

Geeft u een feestje in Lelystad en ken of bent u iemand die DJ is? Dan moet u natuurlijk DJ-Gear huren. Wij van PartyZaan bieden kwalitatief hoogstaande DJ-Gear. Een DJ-set maakt het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk aan te zetten en synchroon te laten afspelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speakers, microfoons en laptops.

Wij beschikken over Pioneer mixer en spelers voor de veeleisende ervaren DJ. De basis bestaat uit 1 mixer en er kan daarnaast gekozen worden voor 2, 3 of 4 spelers. Deze worden allen gelinkt met utp-kabels en een ethernet hub.

Mengpaneel huren Lelystad

Wil je meerdere microfoons aansluiten, dan kan dit op een mixer, ook wel een mengpaneel. Bij PartyZaan huur je de beste mengpanelen. Volume en geluid zijn per persoon eenvoudig in te stellen. Zo werkt het ook met instrumenten.

Het huren van een analoge mixer in Lelystad is voor de meeste situaties de juiste keuze. Het mixen van individuele microfoons of instrumenten is dus eenvoudig. Ook het aansluiten van een aux-kabel (bijvoorbeeld om muziek af te spelen met een telefoon, laptop of tablet) is eenvoudig. Het aantal aan te sluiten instrumenten of microfoons bepaalt het aantal benodigde kanalen. Al onze mengtafels zijn uitgerust met één of meerdere uitgangen voor het aansluiten van een vloermonitor.

MagicFX Commander 4 - Bedieningspaneel
Microfoon huren

Microfoons huren Lelystad

Voor elke toepassing de juiste microfoon huren in Lelystad? We hebben ze voor zang, spraak, instrumenten en metingen. Draadloos of met aangesloten kabel. En het juiste statief. Om alles overzichtelijk te houden, zijn al deze materialen hieronder opgesplitst in meerdere delen per applicatie. Dat maakt de keuze om de juiste microfoons te huren een stuk makkelijker.

Draadloze microfoons huren? Hieronder staan drie producten die geschikt zijn voor het geven van een toespraak of zang in kleine ruimtes. Deze microfoons hebben een goed geluid maar een beperkt bereik en zijn niet geweldig voor drukke plaatsen of kamers waar er veel tegelijk nodig zijn. Bijzonder geschikt voor korte toespraken, buurthuizen, kantines en voor thuisgebruik.

Licht en geluid voor een feestje

Geluid huren bij u in de regio

Martijn de Graaff - Randapparatuur geluid huren

Hulp nodig bij het uitzoeken van de beste geluidsmaterialen?

Wil je graag even sparren over welke combinatie van geluidsmaterialen het beste is voor jouw unieke feest? Weet je niet of je moet kiezen tussen een speaker of een mengpaneel? Neem dan geheel vrijblijvend even contact met ons op. We denken graag met je mee over jouw perfecte huisfeest of meerdaagse festival. 

Naast huisfeestjes en festivals hebben we ook ervaring in het verzorgen van de perfecte ervaring voor bruiloften, bedrijfsfeesten, sportevenementen, beurzen, congressen en nog veel meer. 

Heb jij dus een speciale wens? Laat het ons gerust weten, dan gaan we dat regelen!