Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Truss huren

Truss systeem huren? Een truss is de basis van vele constructies, lichtshows en decors. Bij ons kunt u truss huren van het merk Eurotruss, type FD34. 

Natuurlijk kan je zelf het gewenste pakket samenstellen uit alle onderdelen op deze pagina. Lukt dat niet of wilt u dat wij meedenken over een ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op! Ons assortiment staat onderverdeeld in rechte stukken, hoeken en bochten, baseplates en accessoires. Op onze hoofdpagina ‘truss en rigging‘ vindt je statieven, takels en andere eventuele extra’s.

Is dit niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten truss en rigging huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten truss en rigging verhuur aan: Takel huren – Wind-up statieven huren – Rigging accessoires huren

Martijn Rijkenberg - Truss huren

Rechte stukken truss

Door de juiste onderdelen samen te stellen, kunnen wij zo’n beetje iedere gewenste constructie voor u bouwen. Dat begint bij de rechte stukken in diverse lengtes. 

Rechte stukken truss

Door de juiste onderdelen samen te stellen, kunnen wij zo’n beetje iedere gewenste constructie voor u bouwen. Dat begint bij de rechte stukken in diverse lengtes. 

Hoeken en bochten

Hieronder staan de diverse soorten hoeken en bochten om een boog, een vierkant of een carré te kunnen bouwen.

Baseplates

Waar een truss de vloer raakt wordt gebruik gemaakt van een baseplate. Die hebben we ook in grote en zware variant, om een stuk truss rechtop te kunnen zetten. En daar kan dan weer een top-plate op om er bijvoorbeeld een lamp op te zetten. Je kunt deze dan in combinatie met een recht stuk truss huren om een totem te bouwen.

Accessoires

Een single tube is een stuk enkele truss-buis. Deze truss is te huren om een stuk uit te laten steken ten opzichte van de gewone truss. Een truss staander is, zeker als hij op zichzelf staat, vaak mooi aan te kleden met een sleeve. Deze hebben wij in 1 en 2 meter variant.

Bouwen

De trussen worden gekoppeld met de juiste materialen. Deze zijn speciaal voor dit type truss. Bij het verwerken van een truss bestelling, zit er altijd al het juiste aantal accessoires bij om alle geleverde elementen aan elkaar te koppelen. U hoeft dus alleen de truss te huren, niet deze accessoires.