Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Projectiescherm huren

Projectiescherm huren

Ook om een projectiescherm te huren kunt u bij ons terecht. Dit type scherm wordt vaak gebruikt voor het projecteren presentaties of films. Onze schermen zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te plaatsen en verplaatsen. Een projectiescherm huren is beter dan iets projecteren op een witte muur. Het scherm heeft een perfecte structuur en reflectie, waardoor je een veel scherper beeld krijgt.

Wij hebben onze schermen onderverdeeld in kleine roll-up modellen en de grotere schermen welke eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Onze grotere schermen beschikken over een opzicht- en een doorzicht doek.

Is een projectiescherm huren niet helemaal waar u naar opzoek bent?
Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van video huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten videoverhuur aan: Beamer huren – Laptop en tablet huren – Randapparatuur video huren 

Een groot projectiescherm huren

Deze schermen bestaan uit een uitklapbaar frame, waar het doek op gemonteerd kan worden met drukkers. Wij leveren ze in de variant opzicht (projectie van voren) of doorzicht (projectie van achteren). Deze schermen zijn ideaal in combinatie met onze 5500 ansilumen beamer.

Roll-Up modellen

Deze compacte projectieschermen zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Door het frame uit te vouwen en met het handvat het scherm uit te rollen, heeft u binnen een aantal seconden een mooi wit scherm staan om op te projecteren. Deze projectieschermen zijn ideaal in combinatie met onze short throw beamer. Naast deze losse schermen, kunt u verderop deze pagina ook een complete set huren met een beamer en een scherm.

Makkelijk kiezen met onze complete sets

Om dat keuze eenvoudiger te maken, hebben wij reeds een aantal sets voor u samengesteld. Sneller dan een losse beamer met projectiescherm huren. Deze bestaan uit een beamer, een bijpassend projectiescherm, een beamertafeltje en een HDMI kabel. Alleen nog uw eigen laptop en presenter toevoegen en u bent klaar voor de presentatie of film. Uiteraard zijn deze elementen ook bij ons te huur.

Beamerset ‘Klein’ is geschikt voor presentaties en film tot 30 personen. Set ‘Middel’ wordt veel gebruikt voor 30 tot 60 personen. Tot slot wordt beamerset ‘Groot’ ingezet vanaf 60 tot ongeveer 100 personen. Wilt u een grotere set, neem dan contact met ons op voor de juiste oplossing.